Prijava

ali glasova nece biti ako nema definicije dana...

a za napade na tu opciju... pa to je normalno... mislim... pobednici likuju, gubitnici se bune... to je tako...

elem, vidim da smo se o5 vratili par godina unazad... kada su neki smatrali da su oni odabraniji od drugih ljudi... i onda su poceli da obozavaju jednog sociopatu, koji je bio genije ali i sociopata... i istorija se vrti... a mi stojimo...

Rame uz rame sigurno ne mozemo.

Рангирање и хијерархија ће увек постојати, хтео не хтео. И она је здрава за материјални свет, свака генерализација међу људима је нехумана и треба настојати да се сведе на минимум.

Схватили смо гремлине..............али ово је сајт , интернет , слова на екрану....мада често тако све почиње.......

Е и ти ме Лаки понекад одушевиш :) Сјебали смо човеку тему - стереотип.

Кајзи порно, само врати рангирање аутора и преправи дугменце 'следећа' и мене си купио. Не једем много и већ имам искуства са харемима.

laki............. ne pocinje............ pocelo je...........

Да се извиним прво Пекију што сам нестала у сред разговора. Виша сила.

Пеки, Пеки, много си ми несташан. :)

Јел смем ја да пишам по сајту, мало ми глупо да пљујем!

Da pisas ne smes, smes da piskis.

можда је већ неко рекао али ево и ја ћу... ПОПИШАМ СЕ НА ОДАБРАНЕ ДЕФИНИЦИЈЕ

Popiskim, Fejsu, budi kulturan!

Da li bi neko sklonio Pekija sa foruma?
Počinjem dimam neko strahopoštovanje kad ga overim kako pametuje.
On zna, njemu da se javimo ako imamo definiciju za naslovnu, zna šta pali masu....
A jel znaš da postaješ dosadan?
A jel se sećaš zbog čega si onako patetično napustio sajt, i šta ti je pisalo na profilu?
Sad si ti neko ko imaš odgovor na sve. Brišeš defiicije, a kmečao si ko derle ako tebi obrišu remek delo.
Daj bre.
P.S. Aj ne stavljaj više one komentare kad nekog banuješ. Kapiramo da želiš da nam do detalja objasniš razloge, ali mojne. Ipak više volimo neki link ka dogadjaju pa da sami skrojimo priču, ili nešto jednostavno napiši, tipa, spem, vredjanje.....

Jbt, autor taj i taj nije još porastao. Majka ga je rano odvojila od sise i zbog te frustracije iz detinjstva se ostrvio na jednu autorku i rekao joj je da je ološ. Sledeći put razmisli, pre nego se setiš mamine sise šta ćeš da napišeš. Trajni ban
Pfujta bre

Maro, Peki je nov među moderatorima. Još uvek se uhodava i u tome mu aktivno pomaže stari mod tim. Nema potrebe da na ovako nekulturan i ciničan način iskazuješ svoje frustracije ili šta već. Ko radi taj i greši.

On je izbor Kaizena i CELOG mod tima. Kraj priče.

U bre, Maro, bas ga pretera. Decko verovatno gresi, sto je i normalno, i mene nekad iznervira, ali tek je par dana moderator, stvarno nemas nimalo obzira, bas si neki jebeni drkos.

Хаха, цео мој одлазак са сајта није био толико патетичан колико твоје понашање последњих пар дана, видим да си веома активана када је у питању пљување модераторских одлука. И знаш шта? Заболе ме.

Постајем досадан? Шта, више би волели кад ништа не би радио? Али убедљиво ти је најјачи коментар горе да сам кмечао као дете кад су ми брисали дефинције. Ахаха, никад, али никад нисам кмечао зато што ми је у последњих годину дана обрисана само једна дефиниција и то дефиниција која је нехотице била плагијат, односно била је већ једна која је баш личила на њу.

И знаш шта још? Тек има да стављам коментаре на банове зато што су сви (сем хејтера) неваспитане интернет тролчине које не умеју један прост разговор на интернету да заврше, а да неког не напуше курчином.

Постајем досадан? Постајем, тек ћу да будем. Има дневно да проводим десет сати овде и да бришем свако говно и свако вређање да наградим баном. А коме сам то још и рекао да је олош?

Боље би вам било да се навикнете на мене, јер ја остајем овде док остали модератори не одлуче обрнуто, а немају апсолутно ни на чему да ми замере јер све радим по правилима. Сад, што умем да будем ироничан или саркастичан, јеби га, навикните се. Ја никог не вређам овде, а погледај себе и твоје понашање. Кад је Љуља постала мод, отворила си тему "Баг - Луллаби мод". То је понашање једног сталног члана овог сајта.

јел ја остајем овде док остали модератори не одлуче обрнуто,

И ај сад ти мене убеди да су Р и Л слова која су једно до другог на тастатури!

РоР! :Д
ју нид мор дисиприн

Боље би вам било да се навикнете на мене, јел ја остајем овде док остали модератори не одлуче обрнуто, а немају апсолутно ни на чему да ми замере јер све радим по правилима.

vidim ja da ce mali peki da bude opak vojskovodja kad poraste sudeci po njegovoj odlucnosti :D
ili bar odlucnosti u njegovim ostovima.

Сад, што умем да будем ироничан или саркастичан, јеби га, навикните се.

A
shshshshhshshshshsshshshhshs umes peki leba ti? :D
daj bre sinko, prvo cestitke sto si postao mod. Svako dobro. Kupicu ti litar smederevke kad te budu placali za to. A bicemo ti rame za plakanje kad ti cika doca bude reko da patis od agrofobije.
dajte tejk it izi.
Elem sto se tice nove vuke ide mi na krivog djoku to sto onaj forum privatne poruke izlazi ona tri kuraca. Prva tri primaoca :) zlo mi od toga. I naravno od autora/moderatora/ktitora i ostalih bandera ali i to je zivot. na nekom perverznom nivou uzivam u tome :)

Фејсбук, то ми је први пут у животу да погрешим тако нешто. Јебига деси се.