Prijava

Sada vec ustaljeni sajt za upoznavanje i druzenje za koji je cuo svako ko iole prati tekovine savremene kulture i civilizacije.
Fejsbuk postoji odavno, ali je ekspanziju u Srbiji doživeo tek pre dve, tri godine. Profili na njemu niču svakodnevno, a druženje i sajber razgvori nikad ne prestaju. Ovakav vid druženja ima dobru i lošu stranu. Preteranom upotrebom Fejsbuka zanemarujemo druženje sa osobama iz neposrednog okruženja. Sa druge strane - održavamo kontakt sa ljudima koji su daleko od nas. Fejsbuk nam takođe omogućava da budemo u toku sa zbivanjima u svetu i živimo u skladu sa vremenom, upotreba Fejsbuka i sličnih sajtova za socijalno zbližavanje (ili udaljavanje) isključivo je izbor pojedinca. Da li? Ili je nametnut od strane sveta u globalu? Da li se treba zalagati za ili se boriti protiv i da li se uopste moze izboriti?

Милион пута је речено - Фејсбук је одлична ствар ако га користиш како треба.

Ne znam šta da vam kažem. Nemam nalog niti sam ikada imala potrebu da ga postavim. U živom sam kontaktu sa svim svojim prijateljima, nove fotografije jedni drugima pokazujemo lično kad se vidimo, čujemo se telefonom, izlazimo, viđamo se po kućama...klasika. Kada padne neki dogovor, to se poštuje i sve ide svojim tokom. Sa onima koji žive daleko održavam vezu preko pisama (da, sa nekima imam staromodne načine dopisivanja) i preko mejlova i skajpa. Ipak pripadam generaciji koja se rasula kud koji mili moji. Sad, možda bih stekla neke nove "prijatelje" po belom svetu, ali ne znam čemu to služi kada to nisu živi ljudi, sve mi je to tako virtuelno i uopšte ne mora da znači da je ta osoba koja mi se svidela online stvarno takva. Ovde sam virtuelno upoznala neke fenomenalne ljude i nadam se da ću ih vremenom upoznati i uživo, kako bi to druženje dobilo neku opipljiviju formu. Da li mnogo grešim?

мислим да има слична тема.. расправљено..
иначе

Preteranom upotrebom Fejsbuka zanemarujemo druženje sa osobama iz neposrednog okruženja.

читала сам да је дискутовано и доказано да ово није тачно, а и логично кад погледаш, ја такође примећујем да кад ми није ни до чега и ни до кога није ми ни до фејсбука, такође затворенији људи су затворени и на фејсбуку, ако и имају налоге нису баш активни

Милион пута је речено - Фејсбук је одлична ствар ако га користиш како треба.

Као и ТХЦ.

"Милион пута је речено - Фејсбук је одлична ствар ако га користиш како треба."

"Као и ТХЦ."

Taj rad :)

Ovde sam virtuelno upoznala neke fenomenalne ljude i nadam se da ću ih vremenom upoznati i uživo, kako bi to druženje dobilo neku opipljiviju formu. Da li mnogo grešim?

Nikako. Svi se mi nadamo opipljivoj formi prilikom upoznavanja sa članovima.

Одбијам да поверујем у оно што сам управо видео.Еј бре!У пичку материну и народ и фејс и све у пичку материну!јебемти тај мозак........страшно......

Џими, море терај се бре! Тражи ми да се региструјем да бих то видо! :Д

Ригор мортис, јбт.

Džimi brate da li je to moguće? Ne veerujem....

Добро, ајде јашите ме јер немам фејс па сад то треба да је нешто кул...

Džimi ovo je prebolesno!!! Gdje samo to iskopa?!

Фора, има и слике док је још била жива! :Д

Džimi ovo je prebolesno!!! Gdje samo to iskopa?!

Где другде, него на ЈуМеталу.

Који позери. Страшно.

Stvarno bolest najgora. Koliko neko mora bolestan biti da to okači...

видех и ја... ццц Смејао се, гледао, и случајно спичио лајк на једну слику, па одмах обрисао... хахаха

Joj, idi, bre, Džimi, kakva bolest, kuku majko!

NAPOMENA: Ovo je prvi post ikada u kojem ću psovati!

Koliki treba da budeš jebeni retardirani bolesnik da bi slikao sahranu i telo majke! Koliko treba da ti bude bolesna psiha da to uopšte možeš da gledaš!? Slikaš!? Zumiraš!? Kačiš na fejs!? Gospode Bože, prosto ne mogu da poverujem sa kakvim osobama ja delim ovo malo kiseonika što ima! Idite bre u psihijatrijsku ustanovu, bolesnici, pička vam materina, ako uopšte i ima nade za takve, prosto sam potpuno šokiran prizorom, kakvih jebenih bolesnika ima!