Prijava

Реме, мени могу да ставе шта год хоће, ја ћу и даље да читам онако како ми се чита и како сам расположена. Ако хоћу по аутору, отићићу на профил, ако хоћу нове читаћу нове.
Колико ја знам нигде не пише "обавезно читајте ово".

Uglavnom to i radim, ali jednostavno ne možeš da mi braniš da se odupirem protiv nametnutog

Ovo već postaje smešno. Majke mi Ljiljane. :) Aman, ako stojiš na raskrsnici i možeš da ideš pravo, skreneš levo, skreneš desno i vratiš se nazad, da li tu iko tebi nameće nešto? Bilborde primećuje samo onaj koji hoće da ih primeti. Što bi rekao Kriger u Otpisanima: Ende!

Реме, мени могу да ставе шта год хоће, ја ћу и даље да читам онако како ми се чита и како сам расположена. Ако хоћу по аутору, отићићу на профил, ако хоћу нове читаћу нове.
Колико ја знам нигде не пише "обавезно читајте ово".

Amin!!!

Da ali opet smo tu na gubitku mi, noviji autori, recimo nikad ne bi otišla na moj profil da vidiš neke defke. A sad da li ćeš videti baš moju u moru definicija to je stvarno pitanje.... Jbg tako je

Pa upravo vama novijima treba skrenuti pažnju. I na plotu piše pička, pa ne jebeš plot, ili jebeš, odaberi sebi način čitanja, danas ti, sutra neko drugi tvoje definicije i slično. Nema leba od kukanja.

Реме, ако причамо о мени, грешиш. Кад читам нове дефиниције, имам обичај да одем на нечији профил и ишчитам. Да ли други тако раде, то већ не знам.

Само кажем да нико не може да ме натера да радим нешто што нећу.

Ja kada sam došao na Vukajliju pre dve i kusur godine, prvo što sam uradio jeste da sam klepio par plagijata(klasična početnička greška), neki to i danas rade, šalu na stranu. Šta misliš, da li bi manje bilo plagijata kada bi povremeno pustili neku staru definiciju? Verovatno to ne bi pomoglo u nekoj velikoj meri, ali ljudi koji su pre dve ili tri godine pisali definicije na ovom sajtu, kada nikog od nas, vas nije bilo, zaslužuju da se pomenu i da njihova definicija bude na prvoj strani.

Ne verujem da drugi to rade, a druga stvar, ja sam pročitao tonu definicija pre nego što sam se registrovao na sajt i uglavnom su mi sve ove stare definicije dobro poznate i već rekoh da ih i ja predlažem za naslovnu, i da svakako treba odvojiti mesto za njih. Ali isto tako mislim da treba malo više mesta odvojiti i za ove nove definicije.

Reme, da li si ti pročitao koju moju definiciju? Ne teram te da to radiš, čisto pitam.

da... Ako se sećam ti si napisao defku Srbija, a za ostale moram da odem na profil, defke verovatno pamtim, al ne zapamtim i autora uvek

OK, verovatno samo nju si pročitao,a napisao sam ih preko 300, mnoge su na groblju, i veruj mi, ne smeta mi što nisi pročitao ostale, i nemoj da ih čitaš, samo ti pokazujem primer od 300 defki, koliko jedan član pročita definicija jednog autora.

I onih 10 zapovesti kada upoznaješ devojku, tako nekako..

na vuku dolazim oko 2 godine, a registrovan sam par meseci, znači dosta pratim dešavanja, to što ne mogu da se setim svih tvojih defki koje sam pročitao ne znači da ih nisam pročitao kapiraš... A i druga stvar volim da pročitam definicije dobrih autora, i često idem na tuđe profile da čitam te defke, ali malo njih to praktikuje.... Broj glasova na svaku novu definiciju to pokazuje.

Мара
Ко било кога спречава да чита шта хоће?

Имаш пиво од мене за ово, или шта год да пијеш. :)

Ranije su se čitale samo omiljene, sada se čitaju samo odabrane. Defka koja nije omiljenovana, uskoro je padala u zaborav. Što ono neko reče: izgleda da članovi Vukajlije čitaju samo ono što im se servira. Tu pomoći nema.

Što se tiče odnosa starih i novih odabranih: poredajte ih po vremenu nastanka, pa će vam biti nove na prvom mjestu. Što se tiče izbora više novih defki u jednom danu: prije je bila samo jedna definicija dana (ako je i bila) pa je ona jela pluseve dok su se ostale gubile u tami, u poređenju s njom. Sad se izabere više defki, samo da ne bi bilo više ove galame na stare defke i nerevnopravn odnos. A realno - kad bi neka od njih postala defka dana?

Dalje, primjećujem da su neki autori krajnje kontradiktorni: prvo im se sajt nije sviđao ič, pa su ga onda hvalili na sva usta kad su im dvije-tri nove defke (a možda i stare, nisam obratila pažnju) odabrane, pa ga sad opet kude kad im defka nije među odabranima par dana.

Pokušala sam da nađem te Strajine kontradikcije, ali forum je pretrpan raznim temama i kuknjavama, pa ne uspjeh. Ali naći ću te komentare, samo ako nisu obrisani.

Plusevi su bitni. Ali toliko?!?!
Mislim da su neki od vas ozbiljno shvatili onu pošalicu da će nam Kaizen jednog dana sve plusiće pretvoriti u evriće.
Biće.

Predlog: ograničiti pisanje definicija na jednu dnevno. To bi rešilo mnoge probleme....

Јесам ли ја једини који је приметио да су стариј чланови за овакву насловну, а новији за супер мега ултра омиљене?

lulabi da razjasnimo da ne tražiš bezveze
1. Bunio sam se
Izgled naslovne strane: Odabrane defke
Pomoćna strana: Najnovije defke
2. Hvalio sam
Izgled naslovne strane: najnovije defke
Pomoćna strana: odabrane defke
3.Bunim se
Izgled naslovne strane: odabrane defke
Pomoćna strana: Najnovije defke

i to je tako bilo i biće, nije kontradiktornost nego moderatorske promene, stojim iza ovoga kao nikada do sada.

Јесам ли ја једини који је приметио да су стариј чланови за овакву насловну, а новији за супер мега ултра омиљене?

Jasno kao dan.

Ко било кога спречава да чита шта хоће?

Баш хтедох ово малопре да напишем.