Prijava

Raspoložena sam. :)

dogadja mi se da sanjam pse vrlo cesto, par puta mi se desilo par dana u kontinuitetu, sta to moze znaciti oooooo?!?!?!

Sanjala sam da kao nastupam u nekom pozorištu, ja i nekoliko njih koje i inače poznajem, i kao dolaze naše porodice da nas gledaju. I sad ja kao imam ulogu kralja, odnosno mušku ulogu i kad sam obukla kostim, shvatim da nemam krunu. Tu se pojavljuje moja tetka i nekako napravi krunu od kartona, koju ja stavim na glavu, ali se ispostavi da mi je velika. Nebitno, izađem ja sa tom krunom na scenu i pošto je moj lik glavni, treba da počnem govor. Međutim, potpuna blokada, nema šanse da se setim teksta. Doturi mi neko papir sa tekstom, ali meni glupo da čitam, videće publika da ne znam tekst. I tu je pokušavam da se setim, svi čekaju da ja počnem, gledaju u mene, ovi na sceni šapuću, ali ja ne uspevam i na kraju se probudim...

Ovo je lako, muči te što tvoja okolina gaji neka očekivanja od tebe. Sasvim moguće da treba da uradiš nešto što je neko drugi jako dobro obavljao pre tebe i bojiš se da ćeš da zasereš stvar. Ovo regularno sanjaju ljudi nakon završetka studija recimo, onda kad se od njih očekuje da nađu dobar posao i zasnuju porodicu.

Budi sigurnija u sebe, draga moja FMN, postoji relativno malo stvari koje možeš istinski da usereš do balčaka.

Vaša Saveta

neka nepoznata riba i ja se budimo goli kod nekog lika u kupatilu, skroz belo sve, pločice i to, malo zaprskane krvlju, on kraj kade stoji i kezi se na nas, a po kadi tako sve crvene linije pravilno išarane kao nekakvo pismo koje ne razumem i skapiram da je okačio 346034074327 pijavica na tu ribu, većina joj se nakačila ispod potiljka i tako gmižu i čuje se zvuk kako je sisaju a on ih vadi i njima te linije šara a riba se smeje a ja pokušavam sve da ih povadim iz nje

Hvala, Grujane! :) Da znaš da su velika očekivanja od mene, ne znam da li ću ih ispuniti, videćemo...

Forgeta, ostvariće ti se želja ali će ti se nešto isprečiti i odložiti to.
Drekavac, zaustaviće te murija.

Sanjao sam 5 snova nocas, il' se bar toliko secam...
Necu da prepricavam sve snove (jer bi bilo toliko teksta da niko ne bi hteo da procita), uglavnom su bili dobri, ali jedna stvar mi je bila krajnje nelogicna u jednom snu, a to je da sam imao dva para carapa na sebi... i u snu mi je to bilo cudno. U jednom trenutku sam pokusao da razmislim zasto imam 2 para carapa kada nije hladno napolju... i jedino sto mi je palo na pamet je to da sam ih slucajno obukao.

Strahujete od spoljnih uticaja.

Pazite se promaje.

sta znaci ako sanjam seansnu sjedaljku sa nastavnicom engleskog i aleksandrom vucicem?

odnos sa osobom razlicitog pola od vaseg

Imala sam veoma čudan san za koji nemam predstavu šta znači. Naime, ja idem putem, i sa jedne strane su dva velika uznemirena psa koji podsećaju na male medvede sa ogromnim čeljustima, oko njih je šuma. Bežeći od pasa, u šumu, srećem nekog mutnog tipa koji je kao njihov vlasnik. Imam osećaj kao da me ta osoba ne voli baš, ali ne odaje to svojim ponašanjem, ponaša se skroz normalno i kaže mi kao, i sad ide najčudniji deo: kada priđeš psima odozdo, sa puta, besni su na tebe jer misle da imaju moć nad tobom. Ali kada im priđeš popevši se uz stepenice koje su iza njih, em si na višoj tački u odnosu na njih, em im prilaziš sa leđa, i tada su poslušni. I ja se popnem uz stepenice. Ne sećam se šta se posle dešavalo u snu, samo da poruka sa psima mi se urezala baš. Nacrtala sam i skicu:

http://i.imgur.com/csd040i.png

Јбт, сањам пре неку ноћ да сам неком градилишту, ваљда нека кућа се гради, стојим поред мешалице и гомиле песка, наслоњен на лопату, гледам ка путу, а неко иза мене виче: "Је л' има нека дојава за данас?" А ја не окрећући се ка томе ко ме пита, кажем: "Не знам, Брус, питај Џанкија, не идем ја у кладионицу." Лололо

SasvimNebitna

Имао сам и ја сличан сан са псима, али су ме ујели, и то неки мали кучићи. Ако се умиљавају онда значи да си успео/успела да победиш непријатеља, тј. да га припитомиш. Мора да су степенице начин тј. пут да их победиш. Ја сам нпр. сањао да идем низ улицу и тамо стоје тигар и лав. Лав са десне стране мало иза мене, тигар испред са леве стране. Крећу да ричу, а онда из чиста мира како сам их погледао почињу да се пењу стубове и да ме гледају као мачићи.

И мачке и пси као предатори значе неког ко хоће да те растргне, тј. представљају опасне непријатеље. Тај човек из сна је генератор свих твојих проблема, односно неко ко хушка људе против тебе.

наслоњен на лопату, гледам ка путу, а неко иза мене виче: "Је л' има нека дојава за данас?" А ја не окрећући се ка томе ко ме пита, кажем: "Не знам, Брус, питај Џанкија, не идем ја у кладионицу."

Ovo ti je skroz realno, mada bi te ja teško pitao za dojavu jer se ne kladim :)

Па то и јесте чудно. Да ме је питао Шоми (и НБГ, и 23), па ајде, него ти. Лололо

ali građevina je skroz realna :)