Prijava

Давај слику! :)

Лепо. :)

То показује колико су се остали градови, поготову они јужно од Саве и Дунава ужелели фудбала.

Mobom sam slikao, inače bi bolje bilo a i bio sam u donjim redovima. Sve u svemu, željni smo nego šta.

U jebote, ovo je za Čair Vembli...

baj d vej kad dižemo patku sa tim posetama, Dinamo Vranje je imalo treću po redu posetu u Drugoj ligi, bar na utakmicama kod kuće...oko 2000 do 1000 svaki put, a da je Super Liga, pa to bi bilo bar 4000 (ne može više da stane na onom Jumkovom idiotskom)...zanemarite krave :)

http://www.youtube.com/watch?v=cdAgBObiiig

Dvajt: Краљу! :) Можда је мало два тима из Београда, ипак су Рад и ОФКа добри тимови, али свакако се треба отарасити београдског шкарта.

Hehe, fala Dvajt. Nisi ipak sve pročitao...ja bi ukinuo Zvezdu i Partizan...Rad i OFK su ta dva tima na koja sam mislio :)

Jedno pitanje : Zašto svi govore da je ovaj Barsin tim bolji od galaktikosa?
i još jedno : Kako prognozirate liverpulu sledeću sezonu?

Zašto svi govore da je ovaj Barsin tim bolji od galaktikosa?

Zato što imaju šablon koji ne menjaju sto godina i igrače iz svoje škole a Real kupuje Turke.

Kako prognozirate liverpulu sledeću sezonu?

Treće mesto i možda da urade nešto sitno u Ligi Evrope...već za dve sezone bi to bio dobar tim...

Ja sam mlad ali sećam se da kad je naš Radnički bio u prvoj ligi da je bio jedan od posećenijih stadiona, tipa kad su dolazili Zvezda i Partizan nije mašilo 15 hiljada, dobro tada nije bilo stolica na tribinama ali toliko nema nijedan meč sem derbija u današnjoj ligi a mogu da potpišem da će dogodine da se ponovi, mnogo vole fudbal ovde kod nas, imamo 2 ili tri gradske lige itd. Mnogo smo napaljeni a nemamo rezultate godinama.
+ još jedna info
Dosta para se ulaže za sad u RFK a tek će kada se počne sa prvom tj JSL.

ja bi ukinuo Zvezdu i Partizan...Rad i OFK su ta dva tima na koja sam mislio :)

Е јбг, ту нам се мишљења већ разилазе. :)

Господе, Ливерпул ЛШ следеће сезоне. За више нисам сигуран, тек сад треба мало појачати тим и наћи праву игру и континуитет. Првенствено леви бек, крило и штопер евентуално.

Ne mislim na ova preplaćena sranja koje je Valdano doveo, mislim na Karlosa, Zidana, Figa i tako to

Е јбг, ту нам се мишљења већ разилазе. :)

;)

mislim na Karlosa, Zidana, Figa i tako to

pa dobri su oni bili, ali takav koncept ruši klub.

vidim što ih je srušio, uzeli su 3 lige šampiona...

vidim što ih je srušio, uzeli su 3 lige šampiona

to bilo pre deset godina.

pa o tom periodu i pričamo :D

Subjektivan jesam kao navijač Reala, ali Galaktikosi možda nisu igrali bolje ali jesu lepše nego današnja Barsa (oni su efikasniji, konkretniji ako se može taj izraz za njih upotrebiti). Razloga ima nekoliko, Zidan (fudbalski Federer), Figo, Ronaldo (ako ne naj igrač, onda naj špic ikada), Roberto Karlos kojem je svaki potez spektakl itd. Uživao sam da ih gledam, Barselona nekako davi, davi posedom, jeste da udavi kako treba ali davi...

pa o tom periodu i pričamo :D

Aaaaa, onda sam ja loše razumeo...moja greška...ja mislio o ovom sadašnjem Realu pričaš...ne znam...ne mož se to poredi...eto možda je Real bio bolji jer je imao raznovrsniju igru...

Videh prepirku gore oko Novog Pazara,pa da napomenem samo-pricao sam vec u temi kladionica da je namesteno da udju,a danas sam saznao od drugara,da je ovo bilo planirano od pocetka.Da BASK nije hteo da udje u Superligu,i da se odma' znalo da ce balije da udju,tj da im prodaju mesto...Steta i sramota.

bvldga, ne lupaj. bask bi dobio mnogo više para od ulaska u jsl i od prodaja igrača slabijim timovima, nego da prodaju pazaru mesto. čak bi i zgrnuli pare da su prodali nekim davljenicima bodove, jer su celu sezonu ubedljivo prvi. osim toga, koji će još navijač dolaziti ako istupe?

Barsa igra odlican fudbal,skup pojedinca predvodjen Cavijem i Inijestom deluje savrseno,Jos se tu ubaci onaj mali pacov,plus Vilja,plus ok odbrana,i eto dobre igre,a i realno Barsa je od uvek tako pokusavala da igra...Po meni ne mogu da se porede,mozda igrom mogu,ali imenima nikako.Jebote,tad su jedan Bekam,Zidan,Ronaldo,Roberto Karlos,itd. igrali zajedno...

A sto se tice Liverpula,ja se iskreno nadam,kao njihov navijac,da ce bar izboriti LS...Trebaju im jos 2-3 pojacanja,ne mogu Keli,Selvi,Ngog i ostali da igraju.Dovodjenje Suareza i Kerola je pun pogodak,Stivi da se oporavi,da se nadje jedan zadnji vezni a ne Lukas Leiva,i da se nadje u odbrani jedan sto ce da bije,po mogucstvu dobar levi bek.To je 2,i jos jedno krilo pored Kajta,posto onog Maksi Rodrigeza ne mogu da smislim,jos se sad kao nadavao golova,pa ce da igra konstantno,tuga...Znaci zadnji vezni,levi bek i sredina jedan,polu kreativac,i ima da pevaju...