Prijava

А тренер БАСК ће следеће сезоне тренирати Нови Пазар, Е РАСИМЕ РАСИМЕ, ШТА УРАДИ...па фрка чим Нови Пазар не може да уђе у Супер Лигу одма се отказује

добро, био сам и ја у праву кад сам рекао да ће баск и пазар да уђу у прву лигу :)
овако њима испаде још боље, биће јачи. јесте куловски, али јебига. него, мене занима нешто:
1) баск иступа из лиге, или ће бити фузија два клуба?
2) како ће да се зове тај клуб? седиште ће му, претпостављам, бити у пазару, је л' те? имају бољи стадион, више навијача, логично је ваљда.
3) прелази ли само тренер, или и играчи и управа?
4) ово није питање, само констатација:
пазар ће, ако уђе у ту суперлигу, следеће сезоне да игра квалификације за лигу европе. балије су то, много ће пара да буде у игри.

бвдлга, делијо, што се твог питања тиче... ја сам потпуно заборавио на тај дерби. ау! биће ту клања. не знам за њих, али мени је драго што ће играти у истој лиги... а мислим и њима.

1) Nema fuzije, jednostavno bask otkazao ucesce...
2) / / /
3) Samo trener, niko vise, bar za sad.
4) Moguce, muljace dosta..

пазар ће, ако уђе у ту суперлигу, следеће сезоне да игра квалификације за лигу европе. балије су то, много ће пара да буде у игри.

kao prvo: nemam ništa protiv "balija", kao drugo: jeste li skoro videli tim Novog Pazara? 85% su Srbi!...a što se tiče navijača i svega ostalog, biće zanimljivije normalno, trebalo bi da se očiste neki minorni BG klubovi. Mada ja bi prvo ugasio Zvezdu i Partizan. Inače, uopšte mi se ne sviđa kako je Pazar ušo u ligu.

Po meni liga bi izgledala ovako: Subotica, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vršac, Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Kruševac, Kraljevo, Smederevo, Šabac, Jagodina, Leskovac, Pirot, Vranje, Novi Pazar, Užice, i dva tima iz Beograda.

Onda napravio bi dve druge lige: 1) Kikinda, Novi Sad, Apatin, Kula, dva tima iz Beograda, Požarevac, Pančevo, Ruma, Valjevo, Inđija, Velika Plana, Šid, Loznica, Subotica, Sombor, Svilajnac, Lazarevac.
2) Niš, Kragujevac, Novi Pazar, Ivanjica, Kosovska Mitrovica, Prokuplje, Preševo, Leskovac, Vrnjačka Banja, Kraljevo, Zaječar, Bor, Paraćin, Ćuprija, Negotin, Dimitrovgrad, Lučani, Vlasotince.

Iz prve lige ispadaju četiri tima...a iz svake druge ulaze po dva tima...molim lepo.

ГРОФ ПРЕЦЕДНИК

Lajk za Džankijev komentar!

Е ал озбиљно, баш ме занима шта ће урадити муџоси следеће сезоне..

Е ал озбиљно, баш ме занима шта ће урадити муџоси следеће сезоне..

Ja im prognoziram peto mesto, ipak su to debitanti...nego ko zna, možda dovedu neke zajebane latinose i crnce.

Уколико не буду правили срања, а правиће их вероватно, нажалост, Новопазарци се сигурно бар мало подићи квалитет лиге. Квалитетом игре, тешко, али бар ће бити навијача. Њима на мечеве друге лиге долази 5000-6000 људи. Пре пар година, кад сам још редовно ишао на утакмице Радничког, једном приликом дошло 10 буса из Пазара.

Ако успеју да их контролишу кад је навијање у питању, биће то лепо, ако не, па јебига, шта ћеш. Бар ће неко да присмрди Звезди и Партизану кад је посета у питању.

Опуштено, у џамију пре сваке текме, и далеко ће догурати...а ово за навијаче је тачно

Какав си ти расиста. Јел знаш уопште неког муслимана?

мени се ипак допада што упадају пазар и раднички, јер су два најгледанија клуба у другој лиги, а и три четвртине из прве не може да им приђе.
ђавола ће бити више него фирмаша, видећете.
штета је што су се ронини из кг-а распали, било би интересантније.

Александре, колико обично има навијача на утакмицама Радничког? Колико прима уопште цео Чика Дача?

Нисам расиста, зајебавам се човече...

Čika Dača prima oko 12-15 hiljada od kad su postavljene stolice.

StrajaKg
Čika Dača prima oko 12-15 hiljada od kad su postavljene stolice.

Надам се да ће то бити пуно, да бар буде лепа атмосфера. И то да не буде пуно навијача Звезде или Партизана, него да буде пуно навијача Радничког.

Навијаћу за њих у сваком случају, да бар остану у првој лиги, заслужује то Крагујевац. Па да оне тамо године уђе Раднички, да се игра дерби Раднички Ниш - Раднички Крагујевац. :)

Не чуди ме уопште што је БАСК иступио а ови ушли. Целе сезоне се прича о томе како Пазар и Крагујевац улазе сто посто, паре су ту. Још прошле сезоне кад је Раднички ушао у прву лигу, оваквим и онаквим средствима(причало се доста о куповини утакмица и сличним малверзацијама), јасно је било да се неће зауставити. Мада то је скроз ок, толики град са таквим стадионом и заслужује Суперлигу, реално.

Po meni liga bi izgledala ovako: Subotica, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vršac, Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Kruševac, Kraljevo, Smederevo, Šabac, Jagodina, Leskovac, Pirot, Vranje, Novi Pazar, Užice, i dva tima iz Beograda.

Краљу! :) Можда је мало два тима из Београда, ипак су Рад и ОФКа добри тимови, али свакако се треба отарасити београдског шкарта.

Mislim da sam negde na temi "kladionica" pre jedno mesec dana napisao da će Bask da istupi/ustupi mesto, možda se Aleksandar seća i on je tad postovao. Eto da se pohvalim da sam imao tačnu informaciju.
A što se stadiona tiče, ja ću da idem a ići će i dosta drugih ljudi, ne verujem da će baš biti puno ali otom potom. Pa da dođu malo moderatori u onoj tamo sezoni, da se prepucavamo. :)
Inače, preprošle godine, igrali su na Čika Dači mladi Srbija-Rumunija, bio ulaz za dž, i bilo je 20 000 ljudi, uprkos stolicama, bio sam i ja. Možda vam čak aploudujem i sliku da vidite kako to izgleda. :))