Prijava

Da li je razlog to što su takozvani "nezavisni" mediji proširili strah, paniku i defetizam među pilićima, time što su javili da će ta strana ulice biti bombardovana? Ili je pak to samo definitivni abnormalizam koji je vreme svog pojavljivanja pronašao u ovim krucijalnim momentima materijalizacije ove drzave? Ja ipak mislim da tu ima nesto više... Previše mi vuče na Miškovića... Može biti da planira izgradnju novog trgovinskog centra na toj strani ulice...?

Neki smatraju da je to istorijska neminovnost.
Neminovanost? Tako sto je pile proterano iz svoje domovine, i baceno na okrutnu drugu stranu ulice? Ne, ne, to je okrutna violencija od strane vlade ove strane ulice... To su ti afekti koji ce oterati ovu stranu ulice u duboki ponor iz kog se ce se tesko izvuci... ako se uopste izvuce... Ne, to je litica... To je bezdan u koji nas guraju politicari, a mi se nalazimo na samoj ivici... Samo cekamo da naprave taj krucijalni korak napred...

Neko čak smatra da je pile otišlo da umre... Samo... Na kiši...
Pile je znachi emo? To baca potpuno drugu svetlost na ceo dogadjaj...

Pile je zbunjeno... Nije shvatilo šta se dešava a već je bilo na ulici, u toj svojoj zbunjenosti i neznanju ono je prešlo ulicu. Ali sad je pitanje da li je ono htelo preći tu ulicu, i da li je pile zaslužilo da se uopšte nadje na ulici. Kakav je to događaj mogao da ga natera na to?

Da uključimo i društvene mreže u razmatranje... Šta ako je pile antisocijalizovano od strane fejsbuka, majspejsa, tvitera i dr, pa je prešlo na drugu stranu čisto iz razloga jer je tamo igraonica...?

Ja mislim da nije pitanje zašto je ono prešlo put... Glavno pitanje je gde taj put vodi... Gde je početak tog puta i šta nas čeka na kraju...?

Pile kraj tog puta je od velikog značaja. On na tom putu istražuje smisao života! Traga za pitanjem, traga za istinom... Početetak puta je načinjen prvim piletovim koracima, samim tim kraj tog puta biće kada pile sazna smisao sopstvenog postojanja!

Znači utvrdili smo da pile traga za istinom na drugoj strani puta... Traga za razlogom svog postojanja... Pa to je onda uzaludan trud... Smisao postojanja svakog pileta je da poraste, da bude veliko i snažno i da na kraju bude pojedeno... Na roštilju... Uz kormpir... I slaninu.... Sa salatom... Šopsku... Eventualno rusku... Zavisi kako ko voli...

Levačke partije tvrde:

Pilići će se izboriti za svoja prava i nezavisnost! Pile vise nećce biti generalizovano i gajeno da bi se pojelo, pilici stvaraju svoju buducnost! A ovo pile je prešlo put u znak protesta, prešlo je put da bi podiglo svest javnosti i izborilo se za svoja prava, kao i prava svih pilića! Pilici ujedinite se, nijedno pile vise nece biti pojedeno!!!

Šta je onda smisao postojanja pileta!? Krava daje mleko... I na kraju bude pojedena... Svinja... Na kraju bude pojedena... PILE... kada poraste, daje jaja... i na kraju BUDE POJEDENO... Smisao svih bića je da na kraju budu pojedena! Takvo protivljenje samoj srži života mora biti sankcionisano! Pile mora biti predato nadležnim organima, koji će se pobrinuti da se smrtna presuda izvrši! I naravno, da se lepo propeče, marinira i dekoriše...

Preslo je put zato sto mu je frogger rekao da ga prati.

Preslo je put da mu ne kisne glOOOva.

Пиле је латентни хомић.