Prijava

novosadjanke su najbolje ribe u srbiji...a i sire.jedino sto malo teze daju,al uz upornost se moze nesto iskombinovati.

jebote jel dolazis u novi sad da jedes jebene pite i slusas zvonko bogdana ili da karas gomilu riba koje lice na nesto?

Hah, dolazim prvenstveno da studiram i pitao sam prosto i jednostavno di su najbolji burek i pljedže čisto da znam za početak dok se ne uhodam malo sa ishranom jer nema ko da mi kuva, menza valjda radi tek od 1. oktobra, a ja idem u NS sad u nedelju. Priču o raznim pitama i drugim đakonijama je pokrenuo neko drugi. Isto tako sam pitao koja je kafana najbolja jer planiram da pre početka predavanja i tih sranja zovem par ortaka da mi dođu na par dana, pa da znam di da idemo da se napijemo ko ljudi, da ne bauljam po nekim budžacima. A za pičke ćemo lako :-)

Nemoj da se nerviraš, Pezose ;-)

poruka za momka što je upao na e3: nemoj da se prebacuješ, samo piči, tu će te naučiti najviše praktičnih stvari da radiš, to je novi smer i čuo sam da će do jaja ozbiljno da se radi. I da se nadovežem da je kafana kod Ljubice najjača, idem tamo 6 godina :hipsteralert:, a cene se i dalje ne menjaju, Ljubica je car, iznese nam ponekad i prebranac da hasamo što joj pretekne. Možeš da se useravaš do 6 ujutru tamo, zaspaće za stolom al te nikad neće isterati. Inače, i tamo imaš riba dosta sad, postalo popularno, dođu napucane za grad, štikle, minići, pa ostanu do ranih jutarnjih.

Dajte adresu te kafane, kad je svi toliko hvale da i ja jednom navratim.

Ja našo na mapama, valjda je to to

http://goo.gl/maps/3JlvY

Vojvođani jebo vas Čanak tako lenje. Pezose evo adrese Jovana Raića 7.

Ja našo na mapama, valjda je to to

http://goo.gl/maps/3JlvY

to je to

Нема тог смјера на ФТН-у на коме ћеш стећи неку праксу. Што се тиче Е3 смјера, тај смјер је направљен искључиво за потреба ДМС-а, или Шнајдер електрика, како се сада зове, да се школују програмери који разумију енергетику донекле. Није лош смјер, мада ја мислим да је ограничен на само то и да је на програмирање стављен највећи акценат. Мада, на све три Е смјера, кад завршиш, у дипломи ти стоји да си дипл. инж. електротехнике и рачунарства, без обзира што ти као програмер са Е2 појма немаш о електрици ишта и обрнуто.

Што се хране тиче, имаш социјала пицу у пекари Клас 021 за 150 динара, пречника цца 30цм којој она Карибикова није ни до кољена. А овако што се брзе хране тиче, ем те смори, ем кошта много, тако да ти је најбоље да се од почетка навикаваш да куваш виршле, печеш јаја, правиш кајгане, пржиш све врсте месишта... И менза ће те брзо сморити и разочарати, а често ће те и мрзити да запуцаш до мензе да би тамо добио куртонку кобају у пасуљу.

Надам се да имаш замрзивач у стану, јер се то покаже као добра опција да ти твоји пошаљу неко кување, типа суљпа, па да га рокнеш тамо и загријаваш по потреби. Много добар осјећај кад измамураш суботу подне и бациш на гријање неки гулаш из замрзивача. Најбоља опција је да те усере нека сељанчица која дође да студира, а зна да кува, ту неш остати ни гладан ни сува курца. Препоручујем обилазак бруцошијада, ту буде доста провинцијалки за муват'. Први пут саме у великом граду, шанса за згодитак.

Поздрављам новопридошле колеге и желим пун индекс добрих оцјена и доста поваљених жеМскиња. Ако шта треба, јавите слободно.

Za brucosijade se ne slazem, preskupo je pice a natrpaju vas unutra kao brojlere.
Sve ostalo da. :)

Mitke jesi i ti na FTN?

Да, апсолвент на Е1, на машинама. Добро, ја рекох због женки, оне се попале одмах на та мјеста гдје сви иду јер им је то прилика да први пут у животу раде шта хоће, па хоће свашта и да пробају. Е да, савјет за излазак. ЗАГРИЈЕВАЊЕ. Пошто ћете већ сви бити по становима, најбоље је прије одласка у град да се скупљате код неког у стану, а онда фри варијанта, домаће ракије или дволитре пива да се постигне радна температура, и онда послије пар пића у граду и милина. Овако Бог не може наплаћати кад се у граду отвори дизна.

Nisam znao da nas ima toliko na sajtu :)

Kakva je Rujna Zora sada? Nisam bio tamo 2-3 godine.

Ако ми вјерујеш никад нисам ушао. Говорио овим мојима да одемо, ал' неће фенсери да иду, оће господа у Лазе Телечког. Шта ти студираш?

on studira isto neki drzavni fakultet. poz

Geodeziju.

Bio sam poslenji put tamo jos u srednjoj. Tamo smo isli da se ''zagrejemo'' posto niko tada nije imao stan pa nismo imali gde drugde.

Е да, савјет за излазак. ЗАГРИЈЕВАЊЕ. Пошто ћете већ сви бити по становима, најбоље је прије одласка у град да се скупљате код неког у стану, а онда фри варијанта, домаће ракије или дволитре пива да се постигне радна температура, и онда послије пар пића у граду и милина. Овако Бог не може наплаћати кад се у граду отвори дизна.

Koristan savet, reći ću burazeru da podeli sa njegovim drugarima u grupi "VII-3 carevi" lol

Šegu na stranu, sad kad si apsolvent, kakvo ti je generalno mišljenje o faksu, konkretno o elektro departmanu?

poruka za momka što je upao na e3

Taj sam. Hvala na savetu, naravno videću možda mi se svidi smer itd. Nikad se ne zna.
Slepi pvt

Mnogo je tesko da ocenis kakav je smer u toku prve godine.
Ja sam imao dve mate, fiziku, sociologiju, nacrtnu geometriju... Nidje veze.

Много непотребног знања, премало практичних ствари. Ово говорим за Е1. Учиш нешто што ти можда никад неће требати, а оно најважније се збрзури. На машинама је катастрофа, за пола предмета нема одговарајуће литературе, а и професори су благо речено безобразни. Најбоља ствар по мени је уписати Е1, и усмјерити се на системе јер је лакше завршити него машине, а опет стекнеш довољну основу да можеш да радиш више ствари кад се сутра запослиш. За Е2 знам да они кроз пројекте доста тога науче и да лако послије факса могу да се запосле у РТРК и ДМС. Слијепи, на шта се та твоја мјерења односе, на електрику или уопште на мјерења у индустрији?