Prijava

Ахахахаха, како вас волим! А волим и Јањетину у Прељини. А волем и Ракијаду у Праанима. За то сте ми потребни ви, који сте тренутно у Чачку. Имам много јаку екипу коју желим да пријавим али немам информације да ли морам раније, или је довољно да банемо тог дана. Па, причајте, ко зна.

Набијем те на курац!

Даће бог!

А јел навијате ви за Борац?

Шта њу заболе пизда :П

Ej, jadna li ti majka, kad ovako govoriš za nju.

Mi pravi Čačni, pijemo rakiju, volimo Borac i majku Srbiju
U našim venama teče votka, u srcu Borac, u ruci motka.
Ja mrzim Partizan, ja mrzim Čelzi
Ja jebem mater Crvenoj Zvezdi!

A, a, reci da smo kul. :))

Dankane, mislim da je dovoljno da banete tog dana, s tim što vam ne dajem prevelike šanse protiv pranjanskih ekipa. Pijemo celu noć do dvanes, lololo :))

Џери, мораш чути мене како изговарам аутобус, људи су плакали од смеха, а Дотер је признао да сам вас скинуо у оригиналу!

Тулуме, знам ја колико су они тамо јаки, Браловићи и екипа... Међутим, замисли кад ЈА нећу пити, какву онда екипу доводим. Потребна су три члана, један да не пије и да им покаже дозволу, да се ови не би враћали јанпи колима. Ладно то морам бити ја. А ако ја идем на Ракијаду да НЕ ПИЈЕМ, онда претпостављаш колико сам лове прсо за њихов тренинг ЛОЛОЛ

I ja sam iz Čačka.

Ако идеш на ракијаду, јави се, имаш и клопу обезбеђену! Део породице, има традицију у том светом такмичењу. А и не иде да гости из далека прођу, а да не буду почашћени.

Ууу, бојим се биће нас много тамо, не бих да ти будемо на терету. Ови моји ем су алкоси, ем једу ко змајеви. Да долазим само ја, не би било проблема, ја не једем много :)

Бојим се да ови не праве за мало. Диже се шатра ин д авлија! :) Ал' ако ништа друго, искрадеш се. А ти твоји, долазе да се такмиче?

Јесам ли ја једини ко је наслов теме прочитао "Чеченизација" ? :)

Joj, dok sam išao u Gimnaziju, primio sam onaj praaavi Čačanski naglasak, onaj najgori! Sva sreća, pa se to izgubilo kad sam krenuo na fax.

Чмиле

Бојим се да ови не праве за мало. Диже се шатра ин д авлија! :) Ал' ако ништа друго, искрадеш се. А ти твоји, долазе да се такмиче?

Е, онда сам сигурно код тебе на клопи! :)) Само нам реци датум.

Пеки, није то чачансли нагласак. То је драгачевски. Чачанси прави је био безмало као књижевни. Али смо укаљани саде! Е!

Пеки д џеме, па ти вазда имаш проблема са читањем наслова тема. Која ти је ово по реду да питаш "да ли сам ја једини прочитао ову тему "трпам се у буљу" а пише "идем у шуму"..." шкк :Д

Па када у драгачеву успевају само будале и кромпир. Није ни чудо што су нам покварили нагласак...

Мислим да се не зна још датум. Сад сам питао буразера, чекам одговор. Па када буде, усагласићемо термине.

Волим и ја да знам када је термин каљања нагласка. Обавести и мене!

Ти да дођеш обавезно, да ти једном на увце кажем "аутооообусј"

Ko nije video fikus u Domu kulture, ništa video nije!

Окупљање вукајлијаша у Прањанима. Може и тако. Чуј, фикус је чудо! :))

ФИКУС ЈЕБЕ!!!