Prijava

Sve mogu da svarim, ali da mene neko proziva da se slihtam, i to moderatorima, najneinteligentnijim od svih autora na sajtu (rade nesto potpuno besplatno, i uz to ih napusava ko stigne), to mi vrlo tesko pada na zeludac.

Zazubice (Siba/Kika boj/koji god da si), ovog puta sam ti oprostio, neka bude da je trol, sledeci put ides uza zid. Cisto da ne bude da nisam upozorio.

Zafaljujem se na metanju na ovoj temi...

Pratio sam malo teme na ovaj kalup, a pošto kao moSerator imam uvid u glasanje svakog od vas, neću ništa da komentarišem.....

Ne spermujemo temu ... ja rekoh, svih 30.000 "autora" moze da odstampa svoje "definicije" i pravac sranje po stampanom materijalu, na celu sa Abraxusom ... i ko li ga proglasi legendom

Samhaine, pripremam štampano izdanje "Tajne Vukajlijskog džet-seta". Kad može onaj mašinovođa, mogu i ja:))

Pratio sam malo teme na ovaj kalup, a pošto kao moSerator imam uvid u glasanje svakog od vas, neću ništa da komentarišem.....

Zar nije lepsa rec modulator, a?

ja bih se pretplatio na moje definicije... nekako svrsavam kad ih citam... jebes mi sve tako bi ih poplusirao samo da mogu!

Mislim, nemo' se ljutite... ali nije li ova tema ista k'o ova...?
http://vukajlija.com/forum/teme/1090

Objasnio Jeri u prvom postu zašto nije isto. :))

могао је Јерицко да напише тај списак на вратима од фрижидера и да га допуњује, а ми остали да наставимо на теми о омиљеним ауторима.. :)
Џери без љутње ;)

Ja sam i napisao u svom prvom postu da je ovo svojevrsni pvt samom sebi, za koriscenje kada dodje vreme. Sad, to sto ostali nisu iskoristili moj koncept, je m'en fous!

De je moj modulator ?

Ko da je u Moravu upao?
:D

@Jericho, tebe niko nije pomenuo.Govorio sam o temama na ovaj kalup koje su pocele da smaraju.Nije bilo upuceno direktno tebi i tvom otvaranju ove teme.To sto si se ti nasao prozvan i uvredjen sto sam te navodno optuzio da se slihtas moderatorima nije moj problem.Ja nisam ni pomenuo moderatore.Govorio sam o slihtanju medju "obicnim" autorima preko ovakvih tema.

Dobro povezao si mene,Kiku i Sibu zbog avatara ali nemas ti blage veze ko sam ja...Tako da ne lupaj gluposti da sam neciji dupli ili sta god.

Nije trol,rekao sam sta mislim...Nije mi jasna pretnja-"uza zid"?

Sajt se pretvara u nesto tipa: "1001 nacin da nekome udjete u dupe".Svaki dan se otvori po nekoliko uvlakivackih tema...

Ovo si napisao na OVOJ TEMI. Ergo, direktno si prozvao mene. Ja sam svoje motive objasnio, a ti ako si hteo da kritikujes druge teme, trebalo je to da ucinis na tim drugim temama.

Slihtanja radi popularnosti se gnusam, i iako sam iz prve okrenuo na zajebanciju, nasao sam se uvredjen tvojim optuzbama.

straja i super marko...
EDIT: Da, i pjer boja

Mogshu si zaboravio.

kafka, i fatal eror- ovi posteri