Prijava

И мени исто. Једино су у мојој близини прегореле инсталације. Сијалице и на лустеру, и на стоној лампи, као и у купатилу су се запалиле. Отишао фасунг, а пре гашења је био неки пламен. И два сата су ми се покварила, зидни, и стони. Све то за кратко време. Нарочито ми је сумњиво и што улична светиљка цврчи, а налази се крај мог прозора.
Није ми магија пала на памет, већ да посебно зрачим. Али, ако је ипак магија, шта ми је чинити!!
Можда је и до вршења извесних експеримената, али ја бих то пре назвала мистичним истраживањем, него магијом, и како ја да разликујем то, нисам стигла све да прочитам.

Izgrebala sam sebi očni kapak nekako u snu i sad me boli i imam ranu.

je l smijem malo da kukam?

Kukaj, pa ću posle ja. :)

ajd. idem na gastroskopiju ujutru i baš se bojim. jesam li pičketina?

Nisi.
Ja sam danas saznala da sam hronično bolesna.

(КАКО ЈАДАН НАЧИН ДА ИЗНУДИШ ОД ДРУГИХ ДА ТИ КАЖУ ДА СИ ПИЧКЕТИНА)

Bolest je autoimuna i neću je se rešiti nikad. Može samo na gore da ide.

Де, да не гуглам сад... базедовљева болест? То се беше испољава избуљеним очима касније? Не знам никакве симптоме, дудук сам.

zaglavio sam stopalo u jebenu kosacicu, raznelo mi stopalo bukvalno, mali prst odsecen skroz i imam preko 40 kopci....do jaja, receno mi da necu moci dva meseca da hodam da ne natezem kopce

To je ako se ne leči, ali to je.
Petre, uf, gadno.

Радио неки тест из неких курчевих програмирања и гована на нету за оцену и мало нашо одговора на гуглу, мало лупао и забодем 90% коњ ме јебо у дупе, само 5 промашим и сад то морам да браним ајој мајко моја како ће да ме обори не знам ништа ко курац, у говнима сам до за врат.

Јеботе, да сам гађао 100% курац бих погодио оволико. Баксуз сам онај најгори.

Шта студираш Бачје? Приватно нешто?

ма каки курац приватно