Prijava

Znam, oče, znam, nezgodno je. Kafane na svakom koraku a strogi crkveni propisi ne dozvoljavaju bahanaluk, i šta onda vredi što je krštenje sto evra a sarana dvesta kad nema gde da se potroše.

Radni vikend na faksu..

Неки (засад) непознати лик прича иза леђа о мени и најбољем ортаку како нас двојица, наводно, оговарамо једну нашу ортакињу. И гласина дође до ње, она одма мени ''немој ми се више обраћати'' и ја се испрепадам, реко, шта се догоди мајко мила, туц муц и дођем до сазнања да смо нас двојица наводно причали около за њу да је фукса.
Сад не знам ко је ту гори- да ли овај што нас оговара или она што би све бацила у воду због гласине неког небитног лика који, цитирам, ''тражи да остане анониман''. Ако она неће да се више дружи с нама, њој на штету, а ако сазнам ко је причао иза леђа, вероватно ћу покушати да се суздржим да га не унаказим, јер то није први пут да ми се то догађа. Неће мене неки небитни лик свађати с људима.

Ортакиња ти је говедо ако ти није дала никакву шансу да се оправдаш. Ја бих то терао у курац. А опростио бих јој касније ако би се извинила.

To je zato što si kao sekta podložan stereotipnoj marginalizaciji i segregaciji od takozvanog "mejnstrim" društva i dominantne kulture. Samim tim si odlična meta za atake na vlastitu ličnost budući da su tvoje karakteristike nestandarne u datom društvu.
Oću reći, operi glavu, zavoliće te narod.

Ортакиња ти је говедо ако ти није дала никакву шансу да се оправдаш. Ја бих то терао у курац. А опростио бих јој касније ако би се извинила.

Што би рекли браћа енглези: егзекли. Чим извучем информацију ко је лајао, даље ће ићи како мора д'иде.

operi glavu, zavoliće te narod.

Па опро сам :(

u kakve spike vi ulazite,jbt

Jbg,zavisi koliko si tvrdokoran u metalu. Oću reći, operi je opet.
Vodom. Sa ostroških izvora.

brate, šta te boli kurac.

Једном сам умало добио батина због гласина које нисам сасекао на време, па оно

Pročupaj malo narod s kojim se družiš. Ja se, na primjer, ne drućim sa nrodom i samim tim nemam takvih problema.

Da si joj u lice rek'o da je fuksa, sad bi se još družio s njom. Jbg, kreni malo da učiš od Peza.

pa jel stvarno fuksa ili jok?

Sve su zene fukse! Oprosti lemajko ti si zena i po! :)

znači fuksa i po... u stvari fuksa i tri četvrtne, još malo pa dve fukse. šta je, tu je.

Agilni kake su to fore... bolje mi odaberi definiciju nego sto ovde palamudis :)

Lemajko :*

pa jel stvarno fuksa ili jok?

Знам да није, а чак и да јесте, нисам пао на ниво сеоске бабе да неког ко је добар са мном оговарам, а онда да му се смејем у лице. А поготово што не волим кад то неко мени ради.

Ма, 'бем ти цивилизацију, одо међу говеда.

šta ćeš među govedima, ne umeju da igraju šah

Ал не умеју ни да те зајебавају иза леђа, осим евентуално да те набоду рогом, ал то је зато што немају појма колки су им рогови