Prijava

Koji biser, pa čovekove ruke vise naniže, osim ako ih ne raširi. I noge isto. a ako raširi i noge i ruke, zajedno sa glavom formira se pentagram, koji nije oficijelni hrišćanski znak. Nego, jebeš tako jeftinu simboliku.

Valdemare, ti si vrlo učen i načitan čovek, de mi potkrepi nekom teorijom zašto najdeblja baba u busu uvek sedne do mene? (Link jadanja) Šta bi o tome rekao Hajdeger, Šopenhaer, može li to neka filozofska škola objasniti? Ako teorija ne može da se izbori, postoje li kakvi slični empirijski dokazi u literaturi zanima mene živo. Goruće je pitanje, implikacije su i teoretske i od praktičnog značaja.

veća baka stvara jače gravitaciono polje oko sebe i privlači se (uzajamno) sa krupnijim telima, a to su obično mlađi muškarci iz kategorije 100kg+
(tzv. FLUKS gravitacionog polja)

Trulekse, hvala ti na ovom objašnjenju, i ja sam čovek takođe od egzaktnog pristupa. Samo, šta znam, plašim se da nema tu nečeg onostranog, transcendentalnog i metafizičkog, šta znaš babe su to, čudne se stvari dešavaju, tu bi ipak Vlade bio od pomoći.

:D
Vlade uvek ima dobar odgovor za sve, nikad se ne priklanja jednoj strani trudi se da bude što objektivniji i da ne uvredi, ima taj neki sajber bonton i posmatra stvari kroz drugačije prizme od avridž vukajlijaša. (edit: nešto kao vanja bulić u špici ZAM-a, ako se ko seća)

OBRISAO SAM DUPE TRULEKS KRPOM :(

vanja bulić i zam, id u kurac, de se toga seti.

Jes, ima ona špica za Europink kad on kaže nešto "u perpendikularnoj ravni", neku lobotomiju izgovara.

E, a Luks, ne znam šta je u pitanju, verovatno je onostrano, ali opet možda ima nešto do bakinog njuha kojim prosto osjeća "bakin feromon" koji lučiš, jer - to je valjda jasno - ti si "bakin čovek". Nikad nisi ispalio baku da joj ostane ruka onako da beznadežno visi sa kašikom pure, nego si je prihvatio, nikad nisi rekao "nisam gladan, jebem ti sve i priganice", ne. I često plačeš za bakom, jecaš i natapaš se tom emocijom. I tako se stvara "bakin feromon" tzv, ne znam sad formulu napamet, moguće da je C14H12(OH)3, ne znam.
I baka to oseti i privuče se, instinktivno.

de mi potkrepi nekom teorijom zašto najdeblja baba u busu uvek sedne do mene?

Verovatno je u pitanju to Zerovo, kombinovano sa tvojim nesvesnim http://en.wikipedia.org/wiki/Fat_fetishism čije vibracije odašilješ i ne znajući. Pa zato (što kaže Zero) baka, koja je (kao što pretpostavljam ja) debela - seda pored tebe. Ali to je samo teorija. Druga teorija bi bila da izgledaš dovoljno mršavo da baba mož da uvali svoju guzicu pored tebe, a dovoljno pristojno da je ne bi oterao u tri lepe :)
Hhaha, Trulekse, kakve lepe reči, Vanja Bulić :)

Sad ne znam da li da vam se zahvalim ili oteram u kurac jer prvi kaže da k'o znojna žlezda matorog šimejla lučim neke bakine feromone a drugi da se nesvesno ložim na debele babe i još to odašiljem, kao da i to od sebe već nije sramota.

meni se čini da te obe opcije zvuče isto, uzevši to u obzir ja bi ih zahvalno oterao u kurac

U nekom paralelnom svetu žali se mlada studentica slavistike da uvek neki bruce sjedne pored nje u trolovnom prevozu.

ne ja, ja sedam samo pored finih dama, njima ne smeta mošus

Sad ne znam da li da vam se zahvalim ili oteram u kurac jer prvi kaže da k'o znojna žlezda matorog šimejla lučim neke bakine feromone a drugi da se nesvesno ložim na debele babe i još to odašiljem, kao da i to od sebe već nije sramota.

Ali Lukse, postoji i literarno objašnjenje. Nešto sam konsultovao literaturu, i našao sam čudnim sticajem okolnosti jednu pesmu Mike Antića sa početka njegove karijere, samo jednom je štampana, pa su je komunisti odbacili kao nepodobnu. Uglavnom, ona bi mogla da objasni tvoj slučaj. Dakle, čitaj pažljivo:

Nevaljali unuk i baka

Jednom jedan dečak bio,
Nije vol'o svoju baku,
Cvikere je od nje krio,
Saplitao je po mraku.

Od bakine penzijice
Stalno je po malo krao,
Kupovao lizalice,
Drugoj deci nije dao.

I stalno je stara baka
Uzdisala zbog unuka,
Sačeka je najzad raka:
Otkazala baki čuka.

Unuk malo još požive,
Grob i njemu krase venci:
Četres prve usred njive
Ustreliše njega Nemci.

Zato njemu grešna duša,
Da okaje gnusno delo,
Morala je da pokuša
Da pronađe novo telo.

Dobio je novu šansu,
Rodio se dečak potom,
Pri rođenju na romansu
Osuđen je sa bakutom.

Odrast'o je, a ne shvata
Zakon sudbe i čudesa,
Pa ga jadnog jeza hvata
Od mirisa starog mesa.

Taj dečak će da okaje
Iz prošlosti grehe jake
Kad uzvrati zagrljaje
Ostarele bludne bake.

M. Antić

Kako književnost može bolje i od filozofije i od biologije i bilo, bilo čega da objasni čudne fenomene sa kojima se susrećemo...

Svašta i ti čitaš.

Ne mislim da miris drveća privlači debele bake, nema mi neke logike.

Brate mili, ček za penziju od papira, papir se pravi od drveta. Eto ti logike.

Joj, kako me ubilo ovo vreme u pojam. Kad nema sunca kao da umre neki deo mene. Ok je i zima i sve, ali ovo nešto između sa zimskim temperaturama i kišom kao na proleće je teško sranje.
http://www.thegamecritique.com/wp-content/uploads/2011/12/Limbo-2.jpg

Ja baš volim kad padne snijeg, i volim hladno vrijeme, nešto me to opušta...

Mada realno, ovo što je sad palo nije snijeg nego blato.

снег јебе, од кише паднем у депру данас сам пошо на таван да се обесим ал ми се срећом присрало па сам се предомислио на вц шољи

нема смисла да ме скидају усраног са тавана