Prijava

Jebeni MTS: idioti isključili mi telefon.
Prvo su mi pre osam dana isključili zbog septembarskog računa koji sam zaista zaboravio da platim a oni me nisu opomenuli (kao što su ranije uvek radili) već samo cap isključili i to u osam uveče. Pošto su to isto ranije tog dana uradili i mojoj ženi, otkrili smo da nismo platili račune tako da sam platio pre nego što su me isključili. Prijavim, uključe me "na reč" uz uslov da uplata bude proknjižena u roku od 4 dana i mislim - to je to. Međutim, danas me ponovo isključe, ja pozovem da vidim o čemu se radi, kažu - niste platili oktobarski račun, a pošto ste uključeni "na reč" (inače, ovo "na reč" je njihov termin) morate da platite sve račune. Ja im objasnim da meni to niko nije rekao, da nije logično da u novembru isključuju zbog oktobarskog računa, da su dužni da me opomenu i ostave primeren rok za plaćanje i uostalom da u momentu kada su me uključili "na jebenu reč" oktobarski račun još nije dospeo za plaćanje. Nesrećna operaterka sa druge strane ponavlja da je ona nemoćna, ja im jebem majku svima, pretim da ću da ih tužim, na kraju se njoj izvinjavam jer "znam da vi niste krivi", tražim da mi da kontakt pravne službe da sa njima razmenim par reči, ona kaže da nema tu mogućnost a da žalbu mogu da uložim u njihovim poslovnicama. Ja joj na to kažem da neću da se obraćam preko poslovnica već preko suda, hvala, doviđenja i izvinite. Telefon mi ne radi a treba mi mnogo, jebavaću se ponovo sa uključenjem čekajući da druga lopovska udruženja zvana Pošta Srbije ili random banka a.d. proknjiže moju uplatu.
E sad, još jednom, jebem im majku svima automatizovanim lopovima i hokštaplerima, na čelu sa familijom Krkobabić (koja, čini mi se nema nikakve veze sa njima ali baš me briga).

ja zvala oglas za konobaricu u nekom kafiću i odem na razgovor, kad ono neka raspala kafančuga. i šta ću, prihvatim, dobra dnevnica.
sad radim u kafani :(

E, KAD BUDE NEKI OKUP U NOVOM SADU, MOŽE DA BUDE U TOJ KAFANI! :D

Pa da se učipiš za bakšiš lol

Hehe, da l' je tebi neko rek'o šta Vukajlijaši rade konobaricama?

Vukajlijaši ništa jbg

znam ja sa vukajlijaškom bagrom, ne brini :D

sta se cimas, uljudnija gospoda dolaze u tu kafancugu danas nego po splavovima i urbanim klubovima.

ma znam, bolan, pa ne bih prihvatila pos'o da nije tako. po cijeli dan sjedim i visim na netu, prfekt for mi

Boxer

Vukajlijaši ništa jbg

Izvini Boxeru, mislio sam na prave Vukajlijaše :)

Na vas i mislim. Za nas nema zime :-D

Au batice, kako si ti u zabludi. Da vi'š samo kad pomeneš da si mod na Vuki, curama gaće same padaju! Evo pitaj Vidru nek' ti kaže.

Vidro, što nosiš slabu lastiku? LOLOLO

Au, sad ste najebali, ja joj tako nešto ne bi smeo reći.

Ni ja, nek vidi sa Kauntom, ja sam se samo nasmejao na njegov kom. Pozz

HAHAHAHAHAHAHAAHAHA!
bruce je u pravu, kad mi neko muško spomene vukajliju, odma' pitam "je l' to ono sa onim smiješnim slikama i tekstom ispod?", jer ako ka'em da sam moderator, odma' se osjećaju ugroženo. eh, šta ti je nesigurnost u sebe.

Meni limar radio oluke, pola sata mi opisivao postere i reakcije i objašnjavao koliko je sajt dobra zajebancija. Nisam imao srca da mu kažem ko sam.