Prijava

šem bigi bajzla, bodem se u ganglije
ja sam ostao prije nekih 10 dana bez moje životne saputnice. kurva je napustila moj brod. e pošto me ne mrzi, ja si nađem idealnu zamjenu za nju. jedini problem je što me djevojka ignoriše i ako pouzdano znam da joj se sviđam... malo je, kako bih rekao drugačija. nešto kao branislavka. previše je pametna, majku joj jebem.
eto, lakše mi je.

NIJE ONA PREVIŠE PAMETNA NEGO TI NISI DOVOLJNO VISPREN. NEMA NA ČEMU

za tebe sam ostrog fuksxo

Шоми
ово што каже брус.
ликови са високим икуом не могу да разумеју жене а богами слабије капирају и све остало социјално, зато што на свет гледају као гомилу ИФ, ДЕН, ЕЛС правила, све максимално логички и програмерско-робоцки, зато и не јебу

to je to

Lol kako pogrešno

зато што на свет гледају као гомилу ИФ, ДЕН, ЕЛС правила, све максимално логички и програмерско-робоцки, зато и не јебу

Đeš biti pogrešniji - odu u inostranstvo, npr. Majkrosoft Redmond 100 k godišnje, čru stori brt, znam ljude. Posle navlake na zube padnu, laserska operacija ćoravosti, Kristal šamapanjac na sto u Đardino, bahaćenje Pezosu ribe skidaju. (disklejmer: izuzetak par nesreća su kao ja, mislim da nema tih para i šema koje bi meni pomogle - mene žene nekako gledaju kao mekanu baku. :'-(....).

Лукс, брт, без увреде, али ти изгледаш к'о Комодор64 са цвикерима, јбг . :*

лукше баш не причам напамет, наравно да има разних примера и ништа није црно-бело, ал у томе је разлика између нас, што си ти у фазону ИФ ја знам чру стори за лика из мајкрософта који јебе, ДЕН сви људи са високим икуом раде за мајкрософт и јебу.

ево пар примера пошто закључке изводим на већем узорку:
раније сам се "дружио" са једним чланом мензе (не буквално и активно него имали заједничког пријатеља па блејали с времена на време), и то су такве небуле које он избацује кад су рибе у питању до којих је дошао логички, ми се фазон покидамо да му објаснимо и укажемо за неки конкретан пример како да поступи, типа нешто тривијално, да не одговори риби која му је послала поруку следећих сат, два и да јој каже да је био заузет, и он као ма јок, логично је да хоће сад да се дописујемо, и пошаље после пет минута - ништа не радим, баш сам мислио на тебе, бла бла. и гомилу пута тако нешто што му делује логично, у фазону како то мислиш да кажем/поступим овако, кад је она рекла/поступила онако, дакле треба како ја мислим и онда све сјебе. и гомила таквих ситуација, не само кад су рибе у питању, понаша се фазон као шелдон купер и то не кад је изашла серија и постала популарна него и пре ње.

други пример: исто ко твој неки програмер, лудница плата пар сома јура, добра кола и стан и мувао моју тадашњу рибу (што ми је рекла тек кад смо раскинули) и причала ми небулозе које он њој причао и како је реаговао у неким ситуацијама, све је некако робоцки, као да има алгоритам са могућим питањима и одговорима, или ко да је читао неку књигу како мувати лоло
и пошто је он од њене другарице ортак, видим цело то друштво заједно једном у клубу, типа пола године од раскида, било већ близу фајронта и поздравим се са њима, лик се за тих 10 мина понашао исто како ми је причала а видим да се и даље труди око ње, и исцимам је да одемо до ње и креснемо се на крају. ето брате, то ти је макс ситуран програмер са парама, победи га млађи студент и бивши који је свиња, кретен и шта све не. а могу да се закунем да је нпр. просечан економиста са много мање пара од њега, да би било, е ћао милоше, ово је мој ДЕЧКО, ја лонг ајленде па ћу да се јебем а ти пиво па да кући дркаш.

расписао сам се много, имам за примере још неких етефоваца, неки са којима се с времена на време дружим су ок наравно, а неки потврђују овај горе мој став, ал ништа занимљиво да се напише. и нећу да испадне да само ти математичари имају висок ику лоло
тако да ништа против тебе брт, ти си ми кул држо бих те гајби, поуу

раније сам се "дружио" са једним чланом мензе

Има и код нас у мензи свакаквих, студенти са стране, сиротиња, навикло се да једе кисели купус три пута и још двапут недељно подварак, шташ.

лоло волим да напишем менза иако сам знао да ће неко почети да прави форе, ал то је тај неки перфектан бол у курцу коме тежим

PENIS VAGINA IZMET DOJKA!

Ljudi, ne kapiram povezivanje programera i ostalih eteefovaca, matematičara sa visokim ikuom?

Jednostavno genetski nisu predodređeni da jebu, zato upisuju te nejebačke štreberske fakultete da bi bili u svojoj prirodnoj sredini.

Ja otišao u menzu jednom da polažem onaj njihov tekst i oni mi rekli dečko ne moš da polažeš previše si lep, čru stori.

Ljudi, ne kapiram povezivanje programera i ostalih eteefovaca, matematičara sa visokim ikuom?

Ne kapiram ni ja, svi članovi menze koje poznajem su završili ekonomiju, pravo ili neku od umetničkih akademija - ukapirali još u srednjoj da su fizika, matematika, programiranje i ostali kurci sranje i otišli da jebu. Problem su ovi na gornoj granici proseka, oni tripuju da će jebati po bernulijevoj jednačini ukoliko je primenjuju uvećanjem broja pokušaja po fibonačijevom nizu.

Hahahaha, Bruce, đe se sjeti Bernulijeve?!

pa dinamika fluida jebiga, šta je drugo jebačina nego dinamika fluida :)

Nemojte tući programere i ETF-ovce :'-(

Kapiram da češ, Bruce, sad napisati i defku o tome lololo:)