Prijava

Samo jedna stvar: mislim da nemas potrebe da uopste vodis razgovor sa njom osim ako ne mislis da joj ga stavis ili vidis da ona oce da joj ga stavis pa je ti kao odbijes jer si smeker ali to nema poentu jer ces samo da pokazes da su rane otvorene i nemas muda da joj ga stavis i da se ne cujete posle zato dajem glas stavljanju.

Ovo sto kaze Pseto, jebi bre to ako imas smisla

хахахаха борко псајхо, само за екстремне мјере

ја бих то искулирао, добро псето каже, ако неће да јебе боље да не глуми шмекера неког и лудило. А вјероватно и нема муда за један крес па да је онда шутне, бар ја не бих имао, ипак су то три године мука и љутих рана, после овога прсо би тотално.

Ne znam koliko je za takvo šta stvar u mudima, a koliko u psihi i čvrstini volje.

Brate nema tu neke rasprave isprazni gajbu i pozovi je. Ako ti na gajbu dodje samo isprazni muda i posalji je kuci i kraj. Ako ti se ponovo javi kazi joj da moze samo muda da ti isprazni i kraj price. Sta ces koj moj kurac drugo da radis mars u picku materinu jbt

A može jedno malo glupavo pitanje? Šta ako mu se dopadne ponovo?

Ignoriši to brale, puno je riba u moru, gde pljuneš tu ne liži.

Па то и ја кажем, ако му се опет допадне онда је тек прсо

Cita li neko moje postove :(((.
Ps. Mislim da sam sad greskom izmislio vucic smajli :() , mada mozda i postoji vec.

Jbg ako mu se ponovo dopadne nek stisne muda i to ce proci. Bruce da je tako kao sto ti kazes ja bi davno prerezo vene ili bi bio u nekom braku.......

керу колико ти имаш година мајке ти?

Kako breda ih stisne kad i posle cetri godine nije ravnodusan a pre toga tri godine trpeo uzimanje duse itd.

Ne znam ja ništa, samo navodim mogućnost. Ako je jak karakter onda će izgurati, ja ne znam da li bi mogao drugi put da odbijem. Pička je čudo, svetom vlada.

ај донт кер, тако и звучиш вјеруј ми, као овај лик
http://i.imgur.com/h3hMKY3.png

brate bruce mekan si jbt

ako sam ukapirao, najbolje da zovem TV BN da me prati u pohodu kad je budem iznabadao glavom, dok ne bude toga svjesna.

Elem, Pseto čovjek zvuči najrazumnije, a i ja fala bogu, nisam sklon takvim ispadima u javnosti da nekoga polivam vodom i te munje. A i činjenica jeste da sam podosta ohladio glavu od tada, tako da bih vjerovatno i bio u stanju za donekle funkcionalan razgovor.

Јок, изнапушавај је најгоре. Преувеличавао сам јбт, ово је Вука, ал ми Псето скрете пажњу да ме можеш послуштати што може имати немиле последице.

Све што ти се својевремено накупљало мултипликуј и извређај је и избламирај је најгоре могуће и тако дај себи одушка. Осећаћеш се 10 пута боље него да је спустиш на фињака, иако ће се она да је на фињака спустиш дуже осећати лоше, али није битна она већ ти.

И ако ниси 100% сигуран, ма колико да си загорео, не јеби поново. Отписани може да се врати само ако неће да остане а ти баш и не би то писао овде да си толико сигуран. Ово што каже Брус, већа дара него мера.

хахахаха борко псајхо, само за екстремне мјере

ја бих то искулирао, добро псето каже, ако неће да јебе боље да не глуми шмекера неког и лудило. А вјероватно и нема муда за један крес па да је онда шутне, бар ја не бих имао, ипак су то три године мука и љутих рана, после овога прсо би тотално.

Брате нисам, него неким треба јебати матер. Али ово друго лепо кажеш, није му била успутна крес комбинација, ту су очито мало јаче емоције имале великог удела

Miloše, vučić smajli je sa dve donje :())

Da on može da stisne muda i sad ne bi pito za savet...a zamisli kako neće moći da stisne posle...

Милоше, три године узимања душе, и четири после изгледа као цео живот. Been there, done that. И то буквално.
Зато му и кажем да је напуши најгоре, уличарски, кочијашки. Ниси такав тип, она то зна, и сви остали то знају? Тим горе по њу, кад види шта је она заслужула и добила спрам других. Теби може бити само лакше.
А ако упаднеш у вербално надмудривање, не заборави да си свршавао на њене баљезгарије обзиром да си је волео, или је још увек волиш. Лепо каже брус, пичка светом влада, шта је једна душа

Da on može da stisne muda i sad ne bi pito za savet...a zamisli kako neće moći da stisne posle...

Управо тако.