Prijava

Цeltiцe nemoj da serendaš

Kurčiš se čovjeku kojeg zovu biceps!

Mislim dukka, nisam 100% siguran da l je bio kamion i autobus i tako te sitnice, al jbg, ista suština.

Mada snašao se iole s pevanjem sad. Čekaj, ti si (možda tripujem) tako negde njegovih godina, možda malo mlađi?

Ma to mi drugar, živimo kuća do kuće. Stariji je on 4 godine od mene. Malo si izmenio priču.
To se desilo pre 10ak godina, krenuo je skuterom na Belegu u Va kamion da pretiče, udario ga autobus i otkinuo mu stopalo do članka (sad ima veštačko). Za mladu reprezentaciju nije trebalo da igra, iz tog godišta je tad jedino Đole Lazić bio baš talenat. Doduše, Dule je bio tik ispod njega.
Mada suština je ista, jbg šta god da voziš moraš pažljiv biti <--------- POUKA

Meni je nejasno da se sportski motori mogu komotno registrovati. Bar da moraju imati blokadu na nekih 150 km/h, pa i da razumijem...
Slažem se sa ovima da su ti likovi pičke razmažene, a ne adrenalinski zavisnici. Jer, da jesu adrenalinski zavisnici, učlanili bi se u neki klub i trkali se na stazama predviđenim za to. Ali ne, to nije zanimljivo. Zanimljivo je vozdizati ga na zadnji točak u prometnim ulicama, ili posaditi neku jebozovnu jadnicu iza sebe, pa dignuta kurca voziti 300 km/h. Ma daj...
Kolega s posla prošle godine zapuco u kamion. Jedva živ ostao. Ruke kao u bogomoljke ostale, može djeci samo lastiš držati. Žena ga izdržava, a on razmišlja da kupi opet motor. Bolje da je poginuo.
Čoper je motor, sve ostalo go kurac.

Meni je nejasno da se sportski motori mogu komotno registrovati. Bar da moraju imati blokadu na nekih 150 km/h, pa i da razumijem...

wat

10 godina? Au brt, mislio sam da ima manje. Pazi, tad sam imao tipa 12, i sve što sam znao o tome sam čuo, zato sam i rekao da parafraziram. Znam da su valjda obojica igrali u Budi tad, šta ja tad bio možda mlađi kadet, ili nešto tako, ne znam ni da l sam ih gledao uopšte.

Znam da je Lazić veći talenat, tipa bio je i na širem spisku za A jednom-dva puta, al po onome što znam, do jaja je bio i Lušin. Šta je sa Lazićem uopšte, vratio se iz Ukr, neko mi reče da je fore radi potpisao za BudKru? lol Možda hoće da izbleji, nakupio se para tamo.

Meni je nejasno da se sportski motori mogu komotno registrovati. Bar da moraju imati blokadu na nekih 150 km/h, pa i da razumijem...

Ja sam sredinom 90-ih prisustvovao nesreci kada se majmun u crvenom BMW-u trojci sa oko 140 zakucao u gradski autobus. Jos je pokusao da izbegne, pa nije bio ceoni sudar vec je lupio postrance. Auto pukao na pola popreko, tacno iza prednjih sedista. Svo cetvoro unutra poginuli. Kako je drmnuo u bus onaj prednji gril na busu se odvalio i podigao, proleteo preko prednjih sedista kako je auto pukao i momku na suvozacevom mestu odsekao glavu. Nasli panduri glavu 30ak metara niz ulicu ispod drveta, kako se otkotrljala nizbrdo i stala pod drvetom. Devojke koje su bile pozadi ispale, a zadnji deo auta pao na njih i smrskao ih.

Tako da ja ne bih ogranicavao brzinu, vec poostrio kriterijum ko moze za volan ili na motor. A kada napravi jedno vece sranje oduzimao dozvolu dozivotno i cak teska robija ako je neko najebao pored njega samog. I primenjivao bih zakon, a ne boli me kurac sistem koji mi imamo.

Nešta ste ljuti i to mi se ne sviđa

https://www.youtube.com/watch?v=bRMkO8jf8II

Sveti Fero braću miri

Kapiram, ali mislim da, kad bi se zakonski uvela blokada na motoru bilo bi i manje preljutih motordžija na drumu, a samim tim i manje nesreća.

Onda bi debili skidali blokade i opet jurcali, a pandure bi ili boleo kurac ili ne bi smeli da ih diraju jer su im tate clanovi SNS, DS, SPS, DSS... Ili placaju clanove tih stranaka i finansiraju kampanje dragog nam Vodje. Vrzino kolo jbg.

Ganz dont kil pipl, pipl kil pipl.

Ja mislim da treba neki šiljci da se postave da volanu tako da kad zvekneš negde brzinom većom od tipa 30 oni ti otfikare glavu. Tako će genetski materijal idiota da se zatre i za dvajes godina neće biti potrebni ni semafori ni saobraćajni znaci, sve ima da šljaka ko singerica samo od sebe. Evolucija 1.1

није ствар у томе шта се вози и колико је бесно него ко га вози и не праве срања само татини синови него и мајмуни који не излазе из шуме месец дана да би купили југо и дивљали са њиме, знам таквих колко оћеш и много ми је драго кад видим колико су сад зајебани и опширни тестови за полагање возачког, не зато што хоћу да такав мајмун остане жив, напротив, оћу да не убије некога нормалног

koliko je ta blokada nemoguća stvar ustvari lol
šta će nam onda industrija automobila kada bi ih sve zakucali na 150kmh

Nema većih transferdžija od likova koji od sadnje paprika kupe motor neki natakaren, slušaju kejduru i esada plavog a kad odu na motorijadu tripuju bajkere u kožnjacima i onda kao rokeri znam ja ju grupu sliko se s njim ima dobre pijesme. Poznajem previše takvih glava, veoma tužne sudbine.

Sta vi lupetate ja ne verujem

Nema većih transferdžija od likova koji od sadnje paprika kupe motor neki natakaren, slušaju kejduru i esada plavog a kad odu na motorijadu tripuju bajkere u kožnjacima i onda kao rokeri znam ja ju grupu sliko se s njim ima dobre pijesme. Poznajem previše takvih glava, veoma tužne sudbine.

Да, накупци са пијаце и ситни дилери свега и свачега. Обавезно возе без кациге и јурцају кроз центар (небитно да ли је то улица Краља Милана и простор између центра за културу и месне заједнице у некој забити). А кацигу не носе јер јебеш мотор, ако људи не виде ко га вози.

Dobro svi smo gledali selo gori i DŽAMU!

Ма пусти ТВ. Сваки дан можеш на улици да видиш неког Џаму.

није џама возио мотор нубаро

Јесте возио. Али није једини.