Moram nekom da se izjadam :((

1. ovo danas nisu mobilni telefoni, vec mobilni uredjaji, jer su postali nesto mnogo vece od poziva, poruke, tehnologije, najvaznija stvar u drugoj deceniji 21. veka sig

2. Marketing je sledeći po važnosti al objasni ti to nubarama gimnazijalskim kao sto Gvozden je

3. meni nisu jasni ljudi koji u 2016. godini bacaju hejt na pametne telefone i društvene mreže(a ima ih)

4. PapetMaster to radi stalno

5. Tri dana ne spavam krštno, dolazi mi Sara, Sara je iz Urugvaja i voli da se jebe nježno ali problem je što brt spava mi se a ako legnem da spavam dok je ona tu ima da mi dovede ekipu sve će da mi pokradu. Čuo sam rade to ovde.

6. Pa plati joj za pola sata, nemoj duže.

7. Opali u plafon preventivno

8. Dio brt kad ja platim kurvu ona ide posle na neku češku vukajliju da se izjada ne ja ok?

9. Vidim ja da će ujutru da piše sve žene su kurve... :(

10. Gan hahaha
    Tetka je u sefu a cimer zna šifru a on je otišao na odmor serem mu se u čarapu

11. Gan je toliko ljaljanski da je obrnulo krug i sad jebe

12. :/
    Imam beretu 92 elit
    Ovde na znam šta imamo, boleo me kurac znam da u svakom stanu ima oružje

13. E odoh evo je :p

14. E bohore, kad deky spomenu picke, setio sam se kako se spomenuo mladenovac u prici haha.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.