Moram nekom da se izjadam :((

1. Mrtvi CC Cleaner mi je obrisao sve downloadse. 400 i nešto pesama, preko 1000 slika, uh.

2. NIJE VALJDA FOLDER AVANTI ULTRAS NESTAO? :O

3. Tuyan sam sad :((((

4. izgubio sam na loli

5. Počele su da mi se javljaju babe od 50 godina na fb :(

6. kakav sljam jebeni, a ovi su sa prijateljima iz drugih organizacija marsirali sa zutom patkicom haha talog jebeni ovog jadnog naroda

http://mondo.rs/a911751/Foto/Info/Masakr-u-Orlandu-Pomen-zrtvama-ispred-Ambasade-SAD-u-Beogradu.html

7. zalepicu ti jednu vrucu

8. Haha, za vreme nedelje ponosa svaka srbenda hoće da linčuje pedere, sad kad je neko drugi zaista i linčovao, gomilu njih, sad hoće srbende da pokažu kako su veliki i kako žale za ubijenima.

Srbi, jajare.

9. па више мрзе муслимане него педере

10. Zbog čega postoje fazon ukupno četiri sorte lezbača?? Evo ove dve su pripadnice najčešće sorte kod nas, čak i isti model patika nose.
    http://image.prntscr.com/image/d8900737206344e49eccf137a8d00847.png

Ja nemam ništa protiv pedera i lezbejki, ali imam protiv fegeta i feget-riba željnih pažnje.

Peder - čovek koji se od standardnog čoveka razlikuje po tome što voli muškarce i jebe se s njima. Ako u odnosu na ovaj opis sadrži još neku karakterističnu osobinu(član nevladine organizacije, recimo), više nije peder, nego feget.

11. U Srbiji je gejevima super oni su povlascena kasta, imaju privilegije pri zaposljavanju, dobijaju stanove,za gej paradu drzava im iskesira 100 miliona evra. A ostali ako ne plate 1000 dinara struju salju mu nabildovane specijalce koji ga odvale od batina.

12. Izvinjavam se svima.Moj telefon je bio zaboravljen u kaficu na punjacu i neko mi je hakovao profil i pisao sve one gluposti za njega. U velikom sam soku :( OPROSTITE JOS JEDNOM SVI. TELEFON SAM UZELA IZ KAFICA I FEJS JE UZ PONOC MOG DRUGA HAKERA USPEO BITI POVRAĆEN A MENI JE JAKO TEŠKO NALAZIM SE U ŠOKU ...

13. Izvinjavam se svima.Moj telefon je bio zaboravljen u kaficu na punjacu i neko mi je hakovao profil i pisao sve one gluposti za njega. U velikom sam soku :( OPROSTITE JOS JEDNOM SVI. TELEFON SAM UZELA IZ KAFICA I FEJS JE UZ PONOC MOG DRUGA HAKERA USPEO BITI POVRAĆEN A MENI JE JAKO TEŠKO NALAZIM SE U ŠOKU ...

14. Izvinjavam se svima.Moj telefon je bio zaboravljen u kaficu na punjacu i neko mi je hakovao profil i pisao sve one gluposti za njega. U velikom sam soku :( OPROSTITE JOS JEDNOM SVI. TELEFON SAM UZELA IZ KAFICA I FEJS JE UZ PONOC MOG DRUGA HAKERA USPEO BITI POVRAĆEN A MENI JE JAKO TEŠKO NALAZIM SE U ŠOKU ...КУРАТОРЕВА МАЈКА ЈЕ КУРВА

15. Izvinjavam se svima.Moj telefon je bio zaboravljen u kaficu na punjacu i neko mi je hakovao profil i pisao sve one gluposti za njega. U velikom sam soku :( OPROSTITE JOS JEDNOM SVI. TELEFON SAM UZELA IZ KAFICA I FEJS JE UZ PONOC MOG DRUGA HAKERA USPEO BITI POVRAĆEN A MENI JE JAKO TEŠKO NALAZIM SE U ŠOKU ...

16. Izvinjavam se svima.Moj telefon je bio zaboravljen u kaficu na punjacu i neko mi je hakovao profil i pisao sve one gluposti za njega. U velikom sam soku :( OPROSTITE JOS JEDNOM SVI. TELEFON SAM UZELA IZ KAFICA I FEJS JE UZ PONOC MOG DRUGA HAKERA USPEO BITI POVRAĆEN A MENI JE JAKO TEŠKO NALAZIM SE U ŠOKU ...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.