Prijava

Esi cuo ti nekad za introdaksn na posao, ono kaze radis od ponedeljka, dodji malo subotu nedelju da vidis kako idu stvari?

И не признајем ниједног газду сем Казана. лоло

па основни принцип капитализма код нас ти је: ако оћеш, оћеш - ако нећеш, има ко хоће и коме је фрка већа него теби

тако да ћутите и пушите док се не повампири тито или почните да крадете

zamišljam scenu gde baja nema sto dolara da plati da mu puste ženu s bebom iz porodilišta i dete lagano odrasta u hodnicima bolnice, postaje medicinski tehničar i od prve plate plaća odveć osedeloj majci otpust

kako si formulisao ovo pitanje na engleskom, meni ne pada nijedna konstrukcija, a da zvuči dovoljno duhovito

zato ja neću nikad da imam gazdu, osim za neke baš ozbiljne pare

Did ju kol mi ven ju mejk dis bejbi?

Чуо сам за недељу, за суботу ми није речено.

вркс ет сам свој газда

I ja sam jedne oterao u kurac. Sad evo kući ležim i gledam filmove.

Danas mi je dnevnica iznosila 50 dinara, ostatak sam (i ne samo ja) morao gazdarici da ostavim da pokrije manjak koji je vrv sama napravila. Kacmo glupi

Napravio kosovar manjak u smeni jbg

Skočimiš
Ja nijednog GAZDU nisam upoznao da se izdrkava kad ga nešto pitaš. Obično su to oni podređeni. Gazda fino objasni i očekuje da uradiš kako je objasnio, šta ti nije jasno pojasni i idemo, oni ispod su mali bogovi a ne znaju guzice obrisati sami. I onda mene neko pita što ja škole završavam....

Ti si imao sreće onda. Mada ni meni se nisu izdrkavali kada pitam nešto, nego kada se radi. Ne kaže ti šta ti sve podrazumeva posao i onda sere.

2013.-e godine, april je bio, apliciram ja za posao u Beču, sve fino bilo, servis za projektore, računare, ozvučenja, sarađivali sa školama pa im to nameštali. Traži početnika, sve super deluje, mada je plata bila dosta mala (fazon 1600 evra), ali ajde. Zove me lik u subotu u podne, da dođem na probni rad u ponedeljak u 7 ujutru. Sve super, ispričamo se, dogovorimo koliko će da traje probni rad sve pogodimo. Odem tamo, prva 3 dana sve do jaja i rad na terenu i u servisu, hvali on mene sve pet bilo. Četvti dan, odemo mi u školu da montiramo projektor neki, i sad, visina u holu gde smo nameštali je bila 5m - 5.2m, insistira na nekim drvenim klackavim merdevinama od 3m visine, ja 1.76 visok, hilti za beton, burgija fazon 12x460mm, a zajebano čak da dohvatim i nikad nisam plafon burgijao u životu jbg (da mi je rekao ne bih ni došao), izburgijam ja 3 rupe, popizdi on i izburgija tu međuspratnu od armiranog betona (posle začepio rupe tako što je gurao tipl u tipl u tipl lolo) i sve to zbog plastičnog zidnog kanalića sa jednim hdmi i jednim vga kablom (u švedskoj smo posle lepili silikonom to, uvek je držalo). Za to vreme, povežem računar sa tim projektorom, sredim sve, on pizdi nešto.

http://i.imgur.com/GMiYZJZ.jpg

Fazon ovakve merdevine, još im jedna noga par cm kraća pa se klackaju, a ja treba da stojim na ovome i to leva noga na jednu stranu a desna na drugu stranu i da burgijam (i to u maksericama koje nikav grip ni štiklu nemaju pa da se zakačim za merdevine, a seljak nosi kaubojke sa štiklom pa se na to okači, plus što je 1.90m visok).

http://www.dir.ca.gov/dosh/_images/ladder_topcap.jpg

skoro pa ovaj fazon.

U srbiji su gazde uvek ispadali debili kada dođe do isplate, dogovorimo se za platu 35-40 000, on isplati 27 000 i sere uz to, a radi je 6 dana u nedelji po 10-11 sati. Skinuo mi od plate jer nisam uspeo da ga pokrijem jer je isti kopir aparat iznajmio u 3 različite firme, uzeo lovu i ne javlja se ljudima, pa posle meni sedeli u servisu.

Da ne piju on i otac propali bi

Miki pola dva je
Sad se samo kratko pise brt o.O

Ne mož' taj stepen kretenizma ukratko da se opiše lolo

Sutra te citam prijatelju

Ne znam, radio sam ja po svakakvim firmama i najveći kreten je bio jedan direktor televizije jer se uopšte nije pojavljivao a srao nam preko telefona, prvo ga kolega poslao u kurac i dao otkaz, ja ga kasnije iznapušavam opasno da je pizda i da se ne smije pojaviti nikad na poslu već samo sere preko telefona. Sutradan se pojavio na poslu al bolje da nije, propala televizija za 6 mjeseci, morao sam 2 kamere i sto za montažu da preprodam da se namirim (uzeo sam i viška al ko mu jebe mater)

Dobro nije ankerisao plastično govance ono. Da rokne ankere al da gleda da povije sa mrežom da uklješti obavezno.

Dalje nisam čitao, i ovo sam se naprezao.

A pazi ima majstora debila samo tako. Zamisli iz prve ruke situaciju. Poslati majstori na ugradnju neku nešto, ide kamion i pickup, i dva majstora su išla u kamionu. I pošto se kamion odma vraća čim istovare, ta dva majstora moraju kad se završi posao da idu na voz, kod vuka dole čekali.

Naišao voz koji je iz Va došao u Bg (ide dalje u pančevo), i oni misle to je kao gradski prevoz, okrene, pa će nazad, i debili završe u pančevu, posle ih bilo sramota malo, nisu hteli da pričaju, ali poenta je zamisli kolko to nema mozga, da još čuje da dolazi iz jebenog valjeva voz, da nije to to, nego konta ma može i ovo šta.