Moram nekom da se izjadam :((

1. Nije Sinan. Već neki JUŽNI VJETAR. JEBO IH OTAC.

2. Мени данас уклоњена Ипчетова дискографија коју сам правио месец дана, серем им уста.

3. ŽALIM ŠTO SE NE ZOVEM LJUBIŠA TEPALI BI MI LJUBA, BACALI BI RIME O MENI "GDE JE LJUBIŠA? PIŠA HHAHA KOJI JE LJUBIŠA KRALJ", DEVOJKE BI STALNO GOVORILE "LJUBI ME LJUBIŠA HIHI" MOGAO BIH STALNO DA PRIČAM TURIO LJUBIŠA PIVO DA SE LADI DA PEVAM OD GRUA LJUBA LJUBI ĆENE ŽIVOT BI MI BIO BOLJI DA SAM LJUBIŠA

4. _AJAX_
    PRETE MI SMRĆU :'(

Ti se samoubij i popisaj im se u zivot i poso!

5. Šta je to koj kurac?

6. Neka krpa. Ovako je bilo upakovano.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1229851_653006688045486_81310130_n.jpg
    Kao bacaš kao frizbi, ja probala i kao malo polete, onda upade u spanać, sreća svež. AKO JE NEKO DOBIO VEĆE SRANJE, MA NIJE GARANT!

7. ne mogu da se skoncentrišem na posao

8. ZEROVANE NE POSLEDNJI POST, OVO MORA DA STOJI, IZGUBILA SAM VERU U ŽIVOT!
    Elem, šta dobih, neku krpu u Kinder jajetu, a bila sam toliko srećna i puna nade kad sam ga kupila...

9. Kupim Kinder jaje puna nade i dobijem OVO:

šta si očekivala da dobiješ? Ženstvenost i smisao za humor? ;)

10. AHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA! Ajakse, hahhahahha, solidan autić na sklapanje bi bio sasvim dovoljan. Do sada sam mislila da je slagalica najgore što može da mi se desi.... Ali OVO....

11. Kakvo je vreme doslo vise se radujem cokoladi od kinder jajoa nego igrackici, jebo ih pas njihov, samo neke gluposti ubacuju

12. 89 dinala mislim da je BDM, mamu im jebem kapitalističku, treba ih tužiti za nanet duševni bol!

13. Podaj Mladom Lukcu da se maskira u bolesan arpadžik.

14. Kakve li su ga gljive napale, moram skontat. :) Ma, bacam u krpe to sranje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.