Moram nekom da se izjadam :((

1. gej je izjadati se, tako da ću samo reći: au pičku materinu i u kurac krasni i sve u kurac kurčev mamin

2. je l bolje obesiti se kaišem ili kajišem

3. mislim da je geije kada vecina reci u recenici bidu kurac i varijacije na temu...
    dobro,nije vecina,al ozbiljan procenat...

4. pa bilo je i pičke i mame

5. pa obicno su picke vezane za mame.i figurativno i ovako.

6. je l bolje obesiti se kaišem ili kajišem

Ti kolki si dugačak svejedno ti, noge ti do poda stižu i s kaišem i kajišem. Bolje se upucaj.

7. Samo ciljajte malo bolje nego Vinsent, ljudi!

8. a nemam čime da se pucam, mada mogao bih dopčinom

9. ako krenes sa dopcinom,bolece te kurac.obezbedi dovoljnu kolicinu finansijskih sredstava i udri...

10. hrana ulazi na usta, a sreća intravenozno

11. pa odakle mi stoja :S

12. ne bi mi se ni digao sad na nju

13. Sinoć kad smo se vraćali sa Manu Čao zaboravili gde smo se parkirali, dva sata smo tražili kola oko Hale sportova, a najcrnje što smo prošli pored njega pedeset puta ali ga nismo prepoznali. Koji raspad mozga...

14. мање дроге мање дроге

15. Pubertet pomalja svoju facu kroz moje dete...šteta što nisam normalna pa da ima kevu ko svet, da mu se nađe. Fala Bogu na ćaći.

16. Što? Da neće ćaća da mu nađe normalnu?

17. Jok, nego je ćaća baza razuma i meni i sinu ;) Nije da se žali, ali evo, reče mi sad: "Kaži da ćaća ne voli normalne, nije mu zanimljiv život onda!" :))

18. Pametan ćaća, u pravu si ti kad to kažeš. Pozdravi čoveka od mene.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.