pffff, ne znate vi prosvetare... dođe i pita "Što mi je plata manja za XXX para?" ja kažem "Kupovao si robu na sindikalnoj prodaji pa ti odbijeno", a ona/on kaže "Već sad odbijaš?"
pa kad da ti odbijem majketi, em na rate, em ne misliš, em i da te čekam... govno na crepu bi kupili samo da je na tri mesečne rate...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sasvim normalan i dobro obučen državni službenik, ne vidim problem ič :)
Nemojte tako, ko zna kako ju je život gazio možda.
Pa nije je gazio po glavi, valjda.
Što misliš, Natnat, ima li profil ovdje?
Ima i nick joj je paninaro!
ne samo činovnici...imam ja koleginicu koja je tražila neke ampule da da pacijentu vitamine, nađe dve ampule B6 i kaže: B6 i B6, to je B12...
Žene i njihovo ogovaranje drugarica/koleginica.
A jel se cmačete i umiljavate kad ste zajedno?
Nemojte i ovde molim vas, dosta mi je u RL toga.
eee....ko nas leci jbt...
Mante državne službenike na miru!
Kosmo, reci da je zaista to kazala! :D
ladno, gogo, ja je zaustavim i ne mogu da se sastavim da joj objasnim u čemu greši, sestra sa 15 godina iskustva...
pffff, ne znate vi prosvetare... dođe i pita "Što mi je plata manja za XXX para?" ja kažem "Kupovao si robu na sindikalnoj prodaji pa ti odbijeno", a ona/on kaže "Već sad odbijaš?"
pa kad da ti odbijem majketi, em na rate, em ne misliš, em i da te čekam... govno na crepu bi kupili samo da je na tri mesečne rate...
To, kao što je 8xPi/2= beskonačno?
dragišiću, tako nešto...mada mi u medicinskoj imamo samo 2 godine matematiku, tu smo najslabije.
žene, ručak se neće sam napraviti
Znači zato nema Vučice, koleginica sa Natnat pa nema kad na Vukajliju da svrati od posla.
Koja se pametno udala ne mora da kuva :)
makaronac, ručak gotov odavno, deca već jela...
e jebiga, ja u nekoj drugoj vremenskoj zoni
baš tako...on ustao u 7, kupio leba, skuvao ručak i ode na posao...zato što sam ja polomila nokat, već sam se jadala na ovoj temi...
To je zato što te voli. Veruj mi.