Prijava

де бре нема, има жена више него мушкараца то каже статистика нека, јер су нам мужјаци изгинули по ратовима. А и ако је неко педер он ти само смањује конкуренцију ;) А лезбејке су ионако ваљда мушкасте и непривлачне. И неће се то десити јер неће овако гејева бити више, нећеш јеее*оте постати геј ако видиш два геја на улици

Нисам ни рекао то. Него небитно. Каже та статистика конкретно за Подгорицу да има 7 цура на једног момка. Е сад сам ја рачунао нешто. Изађемо нас 5орица другова у град, сваки по својих 7 статистичких пичака, то је укупно 35 потенцијалних пичака (договор је да ја уступам њима четворици својих 7, ако и они исто учине, да бисмо на располагању имали 35 а не 7 пичака). Ако један смува једну, нама четворици остају 34 потенцијалне. Елем, поента приче је та да нема једне једине, а камо ли 35 потенцијалних, или 7 по члану. Посерем се на статистику и геј лоби који је пласирао. :)

Извињавам се за офф.

како бре нема, пун град пичака, пички како се већ каже... и голе клинке на сваком кораку
A ти нећеш одмах седам својих да добијеш, ко зна где ти излазиш, од тих седам једна је у библиотеци, једна је ту али спонзоруша, трећа има дечка, четврта и пета ружне, шеста тражи библиотеку али не може да је нађе, и једна је око тебе, али ти је најбоља другарица.. можда је баш она потенцијална теби суђена, а осталих шест не видиш? ти кад седнеш у бус, имаш сигурно три рибе да су с тобом у бусу, и још бар три видиш кроз прозор, а једна жена је возач..
Ево ово су све глупости али само да ти одговорим на твој ток мисли :D

Leksi, ne daj mu laznu nadu. Istina je ovakva- objavljena statistika je shit. Nema dovoljno riba. Nema dovoljno picaka. Nema dovoljno rupa.
Ovo je prava istina:
15% su frigidne.
25% su najgore ziljavuse.
15% svojim najboljim gej prijateljima (cesto imaju i zajednicke gej prijatelje) dozvoljava da bira muskarce, sto znaci da ce 99,8% muskaraca ispusiti. Ili su hot pa ih gejevi zele za sebe ili su nikakvi pa ih gejevi savetuju da ih se okanu.
22% je zaista ubedjeno da su muskarci sa Marsa.
10% jure skolu i samo za to znaju.
5% su gej.
Ostade ti neki skroman broj od 8%. 8% od 7 devojaka je pola devojke. A i ta ne valja ni za kurac.
I za sve su gejevi krivi.
Frigidne su takve jer su previse gledale tv gde je zena objektifikovana pa zbog pritiska ne mogu da svrse. Gejevi su krivi sa svojim pop pesmicama.
Ziljavuse su ziljave zbog gej kulture ciji je imperativ roze, kuce kao atacment i prazan mozak.
Ove sto su ubedjene da su muskarci sa Marsa su citale knjigu prokletih gejeva da su muskarci sa Marsa. I NE ZNAJU da komuniciraju sa njima.
Ove sto uce skolu su slusale od prokletih gejeva o jurenju karijere, osamostaljivanju, emancipaciji.
O ovim gej da ne pricam- to su ih pederi nagovorili.
Jebiga. Sudbina je kurva. Ugasice ti se loza. Deal with it.

Кренуо сам да пишем озбиљно, али не могу. Рекох већ да се нервирам без потребе. Ако не можеш да укапираш очигледну зајебанцију у читавом претходном посту, а поготово у задњој реченици, јеби га.

У сваком случају, ја се надам да никад нећу бити толико слободоуман и широкогруд као ти.

Sto se nerviras, duso? Ja sam od srca ovo pisala deset jebenih minuta, budi malo zahvalan.
I sto ne volis slobodoumne i sirokogrude ljude? Sta mi fali?

Прочитао сам све, не брини. Испоштујем саговорника увијек. ;)
Али оно, кад неко не капира зајебанцију, зашто да се неривирам. И нисам рекао да имам нешто против слободоумних и широкогрудих људи, само кажем да се надам да нећу постати један од њих. Наравно, слободоумних и широкогрудих у данашњем смислу. Људи којима је апсолутно све нормално.

A sta tebi konkretno nije normalno? Sad te pitam bez zafrkancije.

Хомосексуалност. Не прихватам да је то један од видова нормалне сексуалне орјентације. Али упркос томе, ако је то нечији избор, океј. Нема проблема. Чак мислим да бих поднио и да случајно у пролазу видим два лика како се жвалају. Нека их, њихова ствар. Али да се зауставимо ту. Чему бракови, чему усвајање дјеце? Да је природно, природа би удесила да природним путем два истополна организма дају насљедство. Нека раде у својој приватности шта год желе, као што ја радим и немам потребу са неким да дијелим то искуство, осим да најбољем другу/другарици кажем ако ми се посрећи. Нека и он/она задржи то за себе и подијели са најближима. Зашто би излазио са тим на улицу? Зашто тражи посебна права? Он је човјек као и ја. Сасвим су му довољна права која и ја имам. Ако неко угрожава његов живот исто као и мој, зашто би закон третирао његов живот врједнијим на тај начин што би његов напдач добио строжију и височију пресуду него мој? И на крају, у земљи која има милион проблема, коју кидају са свих страна, поред све немаштине, да ли је могуће да нас оптерећују и тим проблемом геј параде, дају силне паре, иду у инат огромној већини и организују скуп који ни гејевима а ни грађанима Србије уопште није донио ништа добро?

Више није јак, добио је трајни бан.

Da li biseksualci imaju svoj lobi ili svrljaju na obe strane?

Biseksualci su humanisti svoje vrste. :)

Koliko je gej lobi jak?

taj Lobi Jak, ne da je gej, nego je najobičnija pederčina! Onaj najgori furundžija.

немојте закључавати ову тему оћу сутра да одговорим онако по ставкама на овај последњи чкама лама пост!