Prijava

dobro onda,ako jedes iz tanira i uvek kad jedes iz tanjira , neka ti se ocrta njen lik. njena lepota je vecna......

zgaditi nekog mi nikada nije bio problem...ovo sam imao prilike da vidim

bandera, i neko po njoj na nekakav način (jebem li ga kako) neko bacio sline valjda ili ko zna šta sluzavog porekla (mašti na volju).
e sad prijatno :)

Приморан да кашичицом једеш мозак из напукле лобање још живе ти сестре док ти мајку силују и кољу на твоје очи.

da zgadim nekog?

ugledas mene kako izlazim iz septicke jame... (obavezno pogledati moj avatar, u tom slucaju ti i netreba septicka jama)....

da odeš u poljski wc seoske zadruge uzmeš kašiku , čučneš kraj trouglaste rupe , skineš prvih nekoliko slojeva dok ne dodješ do onih koji plivaju u užegloj pišaćki 60 godišnjih seljaka i onda kreneš da kusaš malo žuto,malo braon,malo tvrdo malo meko i na kraju se obrišeš iskorišćenim toalet papirom iz kante za djubre kojim je neka baba obrisala belo pranje!!!!

Zenske stidne dlake.

Ides ulicom nisi nista jeo naidjes na coveka ciji je stomak rasporen i unutra je svaren pasulj ti krenes da jedes kad ono dlaka krenes da povracas i opet da jedes podgrejano... ili pojedes abortus..

једеш пицу и ортак/иња ти каже замисли да лижеш тај кечап а уствари ти падне напамет да је то менструација најстарије бабе на свету из бразила!

Neko te uv'ati i kastrira zarđalom kašikom, a onda te tera da to pojedeš, pa kad to pojedeš, onda ti pocepa stomak pa te ponovo natera da pojedeš, pa se ispovraćaš, pa onda on pozove džukelu sa đubreta da te siluje...

хахахахах...какво силовање бре? дал си нормалан... :Д

hahahahhahha, ulepsali ste mi dorucak, rucak, uzinu i veceru!

nahvataju te neki ludaci, vežu i nateraju da piješ i jedeš njihove šlajmare, žute.i bele.posle toga te redom pišaju i kenjaju po tebi, i naravno, nateraju da sve što možeš poližeš sa sebe...

e, sad mi se povraća od same sebe...pi, koja sam budala

mislila si figurativno naravno ;D

predlog za rucak, skembici u sopstvenom saftu sa ajmokcem od semene tecnosti zivotinje ciji su skembici =P

Флаша нитроразређивача коју гасиш изнутрицама од мачке.

Ne ide uz kuvano žito, koje upravo jedem!

Nema potrebe da se trudim . Uključi na TV-u nešto pinkasto

Res peceni macji cmar,u koji su nabijene cackalice i preliveno ekstraktom masne kose!

Shana,не заборави умак од семене течности бика у комбинацији са очима од гирица као десертом.

Salama sa noktima mesara i kandzama zivotinja, jednim perom i misjom povrackom, po kojoj se uhvatila pihtijasta masa od necije sline.

Da, i kao pice flasa puna slajmarice koju moras odjednom da progutas a ne mozes da pregrizes...(Uf, sama sam sebi sad zgadila)