Prijava

Debil si kada prdiš na slavi za ručkom kapirajući kako ti ovaj put prdež neće smrdeti, mada ovo i jeste genijalnost u neku ruku.

Niko to ne zna, sem vi sad. Stalno čačkam nos dok ležim, te mi se sline kotrljaju put usta. Imam brkove, pa se zaglave tu. Debilno bi bilo da ih nemam, jer bi mi sline upadale u usta. Te zaključujemo, debilno je nemati brkove. Zato se ja brijem sju.

Drago mi je da je tema oživela. Energijo, napisali smo ko su debili. Debilite se ovde, ljudi, do mile volje! Ovde se maksimalno izdebilite, a onda idite u druge teme/sajtove/život pa se suzdržavajte, neka vam ovo bude izduvni ventil. :D

Evo mene, debila!
Nisam uopšte ozbiljan osim po pitanju nekih tema i u trenucima kada se sretnem sa nekim ozbiljnim, stručnim, administrativnim poslovima.
Inače, volim da sam zajebant. Da se debilišem. Nema bolje stvari. Ali ja izigravam ozbiljnu zajebanciju. Tako da ljudi ne znaju da li sam stvarno lud ili se samo pravim. Volim da izluđujem ljude. Debilizam rocks. Nedoraslo ponašanje. Ponekad se toliko gubim. (očekujete nastavak posledične rečenice, cvrc). Volim da smaram. Takođe.

Ja volim da prdim kad mi se kenja, to mi je ono baš gušt, al to ne može svako, samo iskusne prdonje to mogu. Znači, taman kad je kenj na vrhu, ja ga lobujem prdežom.

Livadom se šeće cvijet i lijepim curama otkidaaa glaaaveeeeee! Ožež' ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪

Debili su kul, pogotovo dizel debili, dizbili.

Meni kisne glOOOva.

debil ore sarmu!

Volim duge šetnje po plaži, kučiće i romantične večere. Takođe volim masovna ubistva, egzekucije i dekapitacije. Traži srodnu dušu. Mrtva, živa, nije bitno.

ja sam debil i sadim sarmu...da orem!

Budimo debili iz kraja!

Ili jesi ili nisi...Nema tu drugi da te nauce...;)

Pomozimo pekiju da mu ne kisne Glo0vA