Prijava

Pade mi na pamet, prelistavajući maločas mulučinu temu "Tumačenje snova", da od toga može da se napravi i kvalitetna sprdnja, a evo šta sam zamislio:
- Autor opiše svoj san koji je sanjao (ili koji nije, nebitno) a sledeći ima za cilj da mu na najduhovitiji mogući način rastumači isti. Nakon tumačenja, isti autor treba dispriča svoj san, i tako u krug. Evo ja dzapočnem:

- Prošle noći sam sanjao da sam grinja koja živi u mom ljudskom ćebetu, i to negde na sredini ćebeta u predelu genitalija. Moj prvi komšija, takođe grinja, je imao glavu Olivera Mlakara a telo obične grinje. Uglavnom, Oliver nije hteo da razgovara sa mnom, ne znam što... Pokušavao sam da uspostavim kontakt.
Štab' to moglo znač'ti?

To znaci da treba da menjas cebe

Dosta si me smorio svojim odgovorom.
Očekujem malo više kreativnosti.
Takođe ne pratiš temu:

Nakon tumačenja, isti autor treba dispriča svoj san, i tako u krug.

Slušaj 'vako: možda si ti smorio Mlakara, pa neće da priča sa tobom, u suštini on je dobar komša, koliko se može reći za jednu buvu, ali ti neprestano praviš buva-party a to njemu smeta! Molio bi te za malo tišine! Barem mu nabaci neku buvicu ;)

Moj san: U samoposluzi sam, i sasvim slučajno lomim sve oko sebe, jer sam odjednom veoma nespretan. Prodavačica traži da naplati štetu a to iznosi 1 dinar. Nažalost ja u džepu imam samo 50 para... Šta da radim?

@Jocko
hvala što si bio "ozbiljan", za razliku od Ričija.
Ali ti treba da mi RASTUMAČIŠ SAN. Poput astrologa, a ne da mi objašnjavaš zašto Oliver neće da razgovara sa mnom. :D
Znači, šta će mi se "u stvarnosti" desiti, tvojim tumačenjem mog sna.

Tvoj san:
Jocko prijatelju tvoj san jasno govori da ćeš imati neki bliži, poslovni put. Mislim da je u pitanju Beo-zoo vrt i verovatno ćeš se nagoditi sa Vukom Bojovićem o prodaji lopata za čišćenje slonovskog izmeta. On će ti tražiti lopate nosivosti 10 kg, a ti imaš da mu daš samo one od 5, za koje će ti on tražiti da mu spustiš cenu. Istraj, on će popustiti.

Moj san:
Sanjao sam da radim na imanju Useina Bolta i da sam glavni farmer na njoj. Odjednom sam se, ustvari, našao u "Parku iz doba kure" (čuveni pornić) ali u animal verziji. Režiser je tražio od mene da naguzim suprasnu krmaču, što sam ja prvo odbijao, pa popustio, i taman da joj ga stavim - probudim se.
Šta to znači, dođavola?

Dragi Minže,možda će te uplašiti istina koja sledi ,ali san jasno pokazuje da imaš problema sa vidom koji ti onemogućava jasan pogled u komšinicino dvorište.
GRINJE koje si u snu locirao na ćebetu negde u predelu genitalija,simbolišu male sitne detalje koji nisu vidljivi golim okom već mikroskopom.Kao što znamo grinje se izmedju ostalog hrane perutima koje proizvodi naše telo,ujedno i predeo gde je kosa,a to se kosi sa pojavom Olivera Mlakara koji ti je komšija i koji kosu nema.
Razvoj dalje teorije bi mogao da znači da grinje koje ti u snu ustvari ne mozes da vidis je tvoj direktan problem sa vidom(katarakta npr),a Oliver Mlakar koji u snu predstavlja muškarca,u stvarnosti mora da bude obrnutog pola,znači da ti ustvari,povezujući pojmove iz sna imaš problema da vidiš komšinicu jer je toliko zgodna (grinje u predelu genitalija) da ukoliko je budeš fiksirao komšija će od besa sam sebi odseći jezik,što znači ne da neće HTETI nego neće MOĆI sa tobom da razgovara.A pošto si ti ustvari u snu grinja jedino ti preostaje da kao grinja koja želi da se domogne komšinicinog dvorišta,iZčauriš se iz sopstvenog ćebeta,prevališ nekoliko kilometara koji su naporni za grinjski narod ,do komšije,naprasno svojim grinjskim moćima mu izazoveš astmatične napade i alergije time ga eliminišući iz kuće,i zauvek se i neometano zapatiš u komšinicino ćebe.....negde u predelu genitalija.....

Mmmmm da... Vi ste Eleonora neki psikijatar? Tumačenje je neverovatno, kao da... bojim se reći... kao da me POZNAJETE! :)

Nego, dnastavimo...

Moj san:
Sanjao sam da radim na imanju Useina Bolta i da sam glavni farmer na njoj. Odjednom sam se, ustvari, našao u "Parku iz doba kure" (čuveni pornić) ali u animal verziji. Režiser je tražio od mene da naguzim suprasnu krmaču, što sam ja prvo odbijao, pa popustio, i taman da joj ga stavim - probudim se.
Šta to znači, dođavola?

Твој сан је јасан знак да те ложе прасци и да не волиш прасице. И да желиш да трчиш за њима, да их вијаш по авлији.

Мој сан:

Ја сам сањао како се упознајем са Самхаином, он прозбори две-три реченице и кад сам ја отворио уста - бугарски! Причао сам на бугарском!
- Знао сам да си Бугарин - рече бесно, а затим ме је изнабадао. :/

Sanjala sam da sam u prostoru Vaseljene....sedim na malom zelenom polubregu i čuvam jednu ovcu.Odjednom pojavljuje se Stephen Hawking i kompjuterskim glasom kaže :
" Ovo je čudesan san Džige Vertova".

@Stiven
Hmmmmm...
Stivene, jasna poruka da će ti neko u znaku Samhaina uneti veselje u kuću. Sanjati Bugare znači imati veselje jer su Bugari po samoj prirodi veseljaci. Najverovatnije da će ti bugarski reperi zapevati kad ti se rodi dete...
http://www.youtube.com/watch?v=HpXrdEVLGno

@Eleonora
prema sanovniku dipl. astrologa Vere Čukić, evidentan je napredak na polju obrazovanja.
Čitajte "Krmaču" i slušajte Ramba. :)

Moj san:
Sanjao sam da sam čir na dvanaestopalačnom crevu i da me moj domaćin redovno zaliva pivom i koka kolom. To mi je, isprva, bilo lepo a kasnije je počelo da mi smeta, pa sam skontao da on hoće ustvari da me se otarasi jakom sodom iz koka kole. Onda sam hteo da puknem, da mu napakostim, ali me je budilnik pretekao u tome.
Šta to koji kurac znači?

Ming- Ti se u stvari ovih dana osecas kao govno, medjutim tvoj Superego je verovatno smatrao da je previse brutalno da sanjas kako si ti govno, pa je to maaaalkice zavrnuo sa pricom o ciru na 12-palacnom. Elem, tebe neko ili nesto ovih dana jebe za sve pare, a ti si dobar i trpis to. San ti porucuje da treba da puknes i da ubijes skota!

Moj san:

Sanjao sam ribu koju sam hteo da muvam kako se seta Knez Mihajlovom u crvenoj haljini i sa krvavim usnama. Oko nje su se okupili neki ljudi, zombiji, statijaznam, i ja pokusavam da dodjem do nje, ali ne mogu da joj pridjem od te gomile. Sta to znaci?

Hahahahahahaha, ali grinja ahahahahahah!!! :D
Grinja, čir... Društveni Ming ili samo snovi?

@Muluca
Snovi, onom ozgo hvala... U te muke nisam zašao, bar za sad... :)

@Otaku
Evidentan nedostatak samopouzdanja na ljubavnom planu.
Naime, s obzirom na razdoblje vodolije koje nam se približava, sanjati bilo kakve horor elemente odražava emocionalni strah od viška testosterona i nakupljene sperme u tvojim mudima. Kladim se da su ti muda kao pesnica Vlada Divca. Zato ti se ona pojavila u snu - nemoćna je i želi da se otrgne od drugih u čemu joj ti najbolje možeš pomoći. Ne očajavaj sinko: zaskoči malu i isprazni te nabubrele testise.
Alternativno objašnjenje: možda si gledao "Resident evil - afterlife" u 3d projekciji, pa si se usr'o od straha.

Moj san:
Pusto ostrvo, moji ortaci i ja tražimo kafanu (da, tražili smo kafanu na pustom ostrvu). Odjednom oni su isparili a ja naišao na neke ljude koji su hodali u zemlji. Samo im je glava virila iz zemlje a oni se kreću, nema nikakvih rupa, ništa. Kreću se kroz zemlju. Onda su me zvali didem s' njima al' ja nisam hteo. Oni su se naljutili zbog toga i poslali na mene zmaja, istog kao na Kaizenovom avataru, a on je samo prošao kroz mene.
Šta me čeka na osnovu ovog sna?

Uhvatiće te kontola u autobusu bez karte i moraćeš da platiš kaznu. Nažalost, nećeš imati kintu kod sebe, ali će jedna lepa devojka da im odvuče pažnju. Sićićeš na stanici a devojku (koja ti je namignula) više nikada nećeš videti.

Moj san: nalazim se u šumi i imam neke makaze za sečenje granja, ali one ubrzo pucaju. Oko mene vlada gusta vegetacija- ne da mi da se pomaknem, okružuje me. Ubrzo se pojavljuju i zmije- pokušavaju da me ujedu ali ne mogu, jer se uvek izmaknem. Nakon toga sam se probudio.

Obrijaj medjunozje. Tvoja lepsa polovina je nezadovoljna tvojim seksualnim ucinkom zbog sve te dlake koja bi slona progutala. I zbog toga ti zenka neprestano sikce i sere, eto odakle zmije, a to izbegavanje znaci da konstanto odbijas da je cujes, i tvrdoglavo odbijas da obrijes muda.

Moj san :
Idem kroz neki grad, nigde zive duse, onda nailazim na neko ogledalo, i vidim sebe u njemu, buljim u lika iz ogledala, on u mene, i odjednom odraz pocinje da se kezi, i onda da se manijacki smeje demonskim glasom, a zatim izadje iz ogledala i onda me capi, i tu ti se ja probudim.

Poseti psihijatra. Nije ništa opasno, ali je moguće da imaš mali poremećaj- imaš sindrom dvostruke ličnosti ili takozvano 'drugo ja', zato često bezobrazno namiguješ devojkama na ulici ili ih pohotljivo gledaš, a nekad se desi i da ih ćapiš za intimu, što nije dobro! Moraš da ga zadržiš u 'ogledalu' ili ćeš imati ozbiljnije probleme u vidu besnih muževa...

Moj san: Sve je zaleđeno, ciča zima, kad uto se pojavi traktor koji fura 220 na sat. Ja zaustavim nekako traktordžiju i pitam ga kako traktor ide zimi tako brzo, on mi odgovori da ide na žele zeke. Pitao sam traktordžiju da me poveze do obližnjeg sela ali sam na pola puta ispao u smet i umalo umro od smrzavanja. Posle sam se probudio.

Ovo jasno dokazuje da idealizujes traktore i traktordzije, a prezires zele zeke, i zelis da ih koristimo kao gorivo. Ovo da je sve zaledjeno znaci da spavas otkriven, sa dupetom u vazduhu, i balavis po jastuku, a ovo da ispadas u smet znaci da ti nocu noge smrde vise nego danju.

Evo jos jedan moj :
Napolju je apokalipsa, horde zombija rominjaju u okolini, a ja silazim u podrum, i izgovarajuci tajnu lozinku, otkljucavam i ulazim u moje skladiste za oruzje, naoruzavam se k'o Rambo, al' samo mnogo vise, i idem da cistim zombije, spasavam neke drugare, i neke dobre picke, odvojim jednu sisatu plavusu za sebe... Tu se sve ubrza i stane na nedelji 10-11 nase opsade, sisata plavusa ima jutarnju mucninu i obavestava me da je trudna, tu uzimam moj verni "Desert Eagle XIX" i stavaljam cev na slepoocincu. Tu se probudim.

@ Minže tvoj san sa pustim ostrvom je dakako zanimljiv.Na svakom pustom ostrvu postoji kafana jer to je TVOJE pusto ostrvo.Ekipa sa kojom si krenuo i koja je naprasno nestala je ustvari tvoja želja da ona nestane pa se to naprasno i ostvaruje.Želja za promenom.Ljudi koji hodaju kroz zemlju koji te pozivaju su ustvari tvoji novi prijatelji koji te pozivaju na neka nova tulumarenja i zele da te patosiraju od alkohola(oni su u snu vec dakako patosirani).Zmaj koji se poljavljuje je samo simbolika da je nova ekipa ZMAJSKI dobra.
PS.Moguce da si mi poznat.Mozda smo se upoznali negde, ako kojim slucajem u proslosti rastao travu po dvorištu...Did you?

@
paracinacusvedske

Mislim da ti u realnom zivotu pokusavas da dokucis osvajanje sisatih plavuša a da pritom ne zatrudne...Use a condom!Možda su na vidiku neke dve roze linijice na testu za trudnoću.Nadam se da si punoletan.Srećno u osvajanju plavuša i mani se oružja.

Hahahaha Jocko pa ti ustvari zavidiš onom liku sa Discovery kanala Bear Grylls ili kako vec...Ljubomora je đavolja rabota...No,no! :D