Prijava

Najeb'o sam znaci... A punoletan tek za godinu dana i 2 meseca... Najeb'o sam. Al' sto nisi stavila neki svoj san, da ti Ming, jocko i ja to rastumacimo?

Spavam u svojoj kuci,MEĐUTIM negde u polusnu,kao izmedju jave i sna shvatam da sam u vikend kuci i da je oko mene vazduh ZELEN.Okrecem glavu prema zidu i vidim starinjski goblen koji inace visi na zidu te kuce.ODJEDNOM pojavljuje se devojcica sa dugom plavom kosom,obucena u belo, prilazi kaucu na kom spavam i govori mi "I'M MARY".Pokusavam da se probudim,i govorim sebi da je sve to san medjutim rukom mogu da napipam brazde na neravnom zidu stare vikend kuce.Probudih se,sa pitanjem u glavi "Who the f...is Mary?"
(oVo je Eleonorin pravi san tj bolje reci realan košmar) Turu-ruru-turu-ruru!

Ја сам им'о дрим витин а дрим, витин а мејтрикс, витин а дрим. Најозбиљније тебра, сан у сну, више лејера, ИНСЕПШН тебра!

Ok, Burzume, cime si se to boo da mi je da znam, il' si nesto smrkao, il' sta vec... Sve sto znam je da si bio na necemu gadnom.

eleonoranora, Zelen vazduh oznacava da si jela nesto zacinjeno te veceri, pa si malo... pustala vetar. Goblin oznacava nesto cega si se plasila kao klinka, a ako je starinjski, verovatno neka starija osoba iz tvog komsiluka. Devojcica je, ocito, ista Mary iz stare decije pesmice "Mary had a little lamb", i to je verovatno griza savest za svu onu ja'njetinu koji si zprozdrala pre neko vece. Savet, predji na prasetinu, ne znam ni jednu pesmicu u kojoj je dete iverski malo malo prase.

Burzume, postoje 2 moguca tumacenja:
1. Ti jos uvek sanjas. Probudi se.
2. Ti nas zajebavas. Ne zajebavaj, ovde se bavimo ozbiljnim stvarima.

Moj san:
Cekam pocetak koncerta Pepersa u nekom betonskom bunkeru sa ortakom, kad ovaj poce da mi prica matematicku formulu kojom moze da se "izracuna" sve sto ima veze sa Pepersima. A ja ga gledam belo. Secam se da je bio nekakav pravougli trougao upisan u krugu i tu je blejao jedan poluprecnik koji je bio pod pravim uglom u odnosu na hipotenuzu.

WTF?

Prvo i prvo: voliš Peperse. To je lepo. Ali šta rade koji moj u bunkeru?!? Tu se vidi da nisi ambiciozan, ne sanjaš hale, arene i sl. nego bunkere i takva zapišana mesta. Pa ima više od 20 godina kako Pepersi ne sviraju pank. Drugo, ne gotiviš matu- to jest svako poznavanje i zanimanje za prirodne nauke te ostavlja ravnodušnim. Bavi se društvom, to ti leži, ostavi druge da se zanimaju za svoje stvari i ne daj da te dave glupostima koje samo njih interesuju! Budi svoj!
*
Sanjao sam da letim, ali nestaje goriva i avion se stropoštava... Svi se dave osim mene. Ja shvatam da imam škrge. Uspevam da preživim, ali me spasioci ne nalaze a ja nastavljam da živim pod vodom. ???

Sanjao si neku izmenjenu verziju Bioshocka ...

NISAM MOGO DA ODOLIM :D