Prijava

meni ono delovalo kao neko parce papira na kom su bedno odstampane generalije.
najsocijalnija vizitka ikada.

Ovaj Dispozijo ni sam ne ume da laže, kao ni njegov idol.

On je posao dobio kao naknadu za to sto je radio za izbore 2014. Ako je neko iz BG-a pa se seca, lik je na Zelenom Vencu jedan do drugog imao dva bilborda po 10 metara visine. I jos nekoliko sve po centru grada. A organizacija mu je bila go kurac od 20 clanova, nemoguce je da je to mogao sam da plati. Naravno da se nije ocekivao nikakav rezultat, nego je poenta bila, kao i sa trecom srbijom, a sad sa glisicem, zavetnicima i parovicem da se oduzne koji procenat drugim strankama pre svega dverima. On to lepo odradio, cekao na svoje srebrnjake, mislili su da mogu da ga proguraju ispod radara ali je lik ispao tezak debil. Ko ga jebe uostalom, hteo da sedi i da se tovi za dzabe. Nek se jebe materi sad.

treca srbija je jedna od interesentnijih pojava u ns.pojavljuju se po nekim socijalnim televizijama u nekim krs emisijama i brste vorld vajd politiku,a ima ih deset.ako se fargelj racuna.ako ne onda ih ima 9,9.
jedino di su mi bili carevi je kada sam cuo da u lisju piju po ceo dan.ima tamo neka sala za daće,pa se tamo demolirali redovno.

sto je najgore, mislim da je ovo istina. drugar mi pokazao fotku nekog debelog gmaza koga cuva neka babetina i igraju se mame i bebe.tako mi nesto objasnio.preko dana je valjda vodoinstalater,a popodne debeli gmaz u pelenama.

jel zapazio ko momku zube

http://www.politika.rs/scc/clanak/373335/Pogledi/Porodica-je-srpska-tvrdava
jao jebote pa da li je ovo realno hahaha

Аутор: Богољуб Карић

Pusi kurac Bogoljube

Teša Tešanović u Donjecku. Katastrofa

Thumb mance 1
Skočimiš

Teša Tešanović u Donjecku. Katastrofa

uh

mada, čim rečenica započne sa 'Teša Tešanović...' mene već blam

hahah ja sve vreme mislio to onaj što vodio nindža ratnike

Peder jurio Ducija bajonetom hahaha

гледам проводаџију на хепију, брт, какви ликови вечерас, један је сигурно ментално ''спорији'' а и за овог другог нисам сигуран да је бољи, пар пута сам мењао канал од трансфера, трансфер оверлоуд