Transfer blama

1. Мени је пре трансфер због инсеката. Како се, уопште, контролише број инсеката и ко то надзире?

2. О томе и ја размишљам, оће сад да ми ошину по 10 000 за сваког комарца кога клепим док ми сиса крв? Или за сваку буба-швабу коју раскењам папучом јер ми гмиже по тераси?

3. Ма шта вам је, која се уопште уредба у Србији и спроводи како треба, то је само на папиру...

Додуше, што се тиче дивљачи, мислим да су велике казне прописане још пре пар година јер сад у селу, у последње две-три године, сваки пут виђам срне, има их пуно, не смеју да их лове јер су велике казне (под условом да те неко пријави)...

(ово захтева и посебну тему можда...)

4. Ovo jeste nebuloza čista, mada nije baš transfer. A što se tiče selendre i ovaca, kod mene u selu samo lisice pominju da dolaze i napdaju, vuka nikad...

5. Додуше, што се тиче дивљачи, мислим да су велике казне прописане још пре пар година јер сад у селу, у последње две-три године, сваки пут виђам срне, има их пуно, не смеју да их лове јер су велике казне (под условом да те неко пријави)...

Pa za tu vrstu divljači(tipa srne, zečevi, fazani...) i treba da budu velike kazne ali je vuk predator i to veoma opak i opasan. On ne ubija koliko mu je potrebno nego sve, npr ne upadne u ambar i pojede jednu ovcu ili je odvuče nego pobije sve a jednu pojede.

6. Не плаћа се за комарце и муве! Проверено! Причао ја са министром и рекао ми: "Ко си ти и шта радиш у мојој кући?"

7. Pa za tu vrstu divljači(tipa srne, zečevi, fazani...) i treba da budu velike kazne ali je vuk predator i to veoma opak i opasan. On ne ubija koliko mu je potrebno nego sve, npr ne upadne u ambar i pojede jednu ovcu ili je odvuče nego pobije sve a jednu pojede.

Не браним вукове, али мислим да по селима већи проблем сељацима праве лопови него вукови. Упадају и краду овце и ником ишта, поготово краду оним старцима који се једва и одвуку до штале...
    С друге стране, знам и за случај да је кер упао да коље овце, власник оваца га убио па после платио казну 0_о...

8. "Ко си ти и шта радиш у мојој кући?"

МАЈСТОРЕ! олололололо

9. Шта је сад блам у заштити животне средине ?

10. То је било већ пет пута на трансферу... доста већ са Пинком !

11. Dobro bre, nisam znao. A to sa teletabisima je bas dobro napravljeno, why.

12. A to sa teletabisima je bas dobro napravljeno, why.

transfer...

sve sa teletabisima je transfer, pogotovo ljudi koji su u tim kostimima...

13. Ma, ne komentarisem ja teletabise, nego klip. Sprdacina, zajebava se lik (onaj sto je pravio klip).

14. Da se nadovežem samo na ovo o kaznama za životinje.

Naravno da neće meni da naplate kaznu od 10000 ako ubijem bubamaru, ali ako uzmem zaprašivač pa sistematski uništavam bubamare i njihova staništa i otkriju me onda plaćam za svaku po 10000 ili koliko je već kazna.

15. http://www.youtube.com/watch?v=ys5UCTQBMQs

Ovo je jače o;

EDIT: Idem predložiti vikronu da se obuče u teletabisa u sledećem klipu.

16. @Master of Sarma 2
    Ovo ne samo da je transfer nego imam nagon da odem u Mexico i pobijem jebene imbecile!!!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.