Transfer blama
  • Џими

Та ликуша је квалитетна глупача , и она њена другарица .... и оне су за трансфер ...

Реално, свако ко се пријавио за ово такмичење мора да буде ретард, то да су сви ретарди, то смо апсолвирали. Али се не ради о томе...

• GM

Хаха, како су се ратосиљали Бабунке у стилу раних Немањића.

• nem0

Има квалитетних трансфера у овој емисији.
    http://www.youtube.com/watch?v=HD0Tgv90hTA

• GM

Александра, по адвоката и правац Стразбур на тужбу врсте релиџс интолеранс.

• Burzum

Риба лепо пева, слатка је и има здраве ставове. Георгијев ме опасно распиздео има га пљујем свуда.

• .Vule

Реално, свако ко се пријавио за ово такмичење мора да буде ретард, то да су сви ретарди, то смо апсолвирали. Али се не ради о томе...

Hahhahahhah Dzimi, nemoj da te Sljivic cuje :)

• Burzum

Истина да мораш да будеш дебил, не може нормалан човек да изађе и да се бламира, али кад су кренули да се крсте брате, ИСПИЗДЕО САМ.

• Џими

Шљивићу, баци неки снимак да чујемо како си певао.

• Burzum

На којој телевизији се приказује ово ругло од емисије? Мрзи ме да гуглам.

• nem0

Појавиће се на овој теми, вероватно. :Д

• Warner von Latinsche

Нааче ми кад јој другарица призива духове око 1:00 лолол
    Није да не зна да пева, напротив, али шта је очекивала да ће јој рећи један мрчо с Дурмитора који је притом Бугарин?

• свjecна свега

мрчо с Дурмитора

Zbog toga je retard?

• Burzum

Брате, призивају духове, па шта, имају 15 16 година. Понижавати јавно девојку од 16 дина није кул, али у потпуности није кул. Прича нешто за текстове, ОН ПРИЧА.

Билиа си сама, и ја сам сам АНЂЕЛЕ

ЖЕЛИМ ДА ТЕ ЈЕБЕМ АНЂЕЛЕ

НА СЕНТИШ ФОРУ ЈЕБАЋУ ТЕ АНЂЕЛЕ

Ае, пали љаљане.

• GM

Завидите Владоу зато што се све пичке ложе на њега.

• Burzum

Ае бре Црногорчине распале, ша се ложите за Дурмитор, серем вам се у кречњачки крш. Није ретард зато што је са Дурмитора, може да буде и из Раковице, или са Лиона, ретард је јер је распала говнаретина.

Један олош као што је Говногијев уништава младост девојчици од 16 година, маму му јебем.

• Skočimiš

Opet Dragana Mirković širi blam po odbojkaškim terenima putem malijeh ekrana. Aferim.

• СМарко

Опушти се, Бурзуме и не сери по кршима, има змија.

• Џими

Завидите Владоу зато што се све пичке ложе на њега.

Да л' мислиш да би неко био с рибом која се ложи на Владоа?
    То ни метак у вугла не заслужује да потрошиш.

• свjecна свега

Ае бре Црногорчине распале, ша се ложите за Дурмитор, серем вам се у кречњачки крш. Није ретард зато што је са Дурмитора, може да буде и из Раковице, или са Лиона, ретард је јер је распала говнаретина.

Један олош као што је Говногијев уништава младост девојчици од 16 година, маму му јебем.

Samo polako,Burzume.Ne uzbuđuj se.