Prijava

Ali i pored toga jebem.... Može pivo, gambi?

Može i dva što se mene tiče :)

duvan kao duvan je ok a cigarete su zlo nasi starci suu pljugali hercogovinu i pitali jel ima josh fala bogu ziveli su 100 god..e sad od ovih modernih aroma i primesa najmanje se pusi duvan to je ono sto nas ubija....

Jedan ortak jos pre par godina hteo da osnuje NVO za zastitu pusaca...ruku na srce cilj je bio samo licni intires kako da se dobiju pare od filip morisa)))

Brate, sigurno ima nešto i u cigaretama, ali ono što ne nas, nego SVE ljude ubija jeste radijacija. Inače, najveći procenat kancera je u USA gde je bilo - pogodi šta - najviše nuklearnih proba i ima najviše nuklearnih elektrana, a najmanji procenat pušača. Turska je medjutim prva po broju pušača, a medju državama gde je kancer najredji.
Tako da, palite babu da vam štrika najke.

gamby ok je ta tvoja prica ali malo radijacija i duvan neidu mi zajedno...dok ne vidim taj dzinovski list duHana))

Менигу љаљане, ђидо на снм.

Pa ne umireš što pušiš radijaciju, pobogu. To jebeno zrači. :)

aj ti smotaj jedan dzok radijacije pa da se uradimo )))

Inače, kod nas je broj kancerogenih oboljenja porastao posle 99. ne za nekoliko procenta, već nekoliko PUTA. A ovamo na paklici ištrikano pola udžbenika iz patologiju za drugi srednje.

jbga to je politika mislim znas sta treba uraditi mislim ko bi to objavio da je od bombardovanja to i to ili da se kaze da je nesto radioaktivno....to ti kod nas sve onako javna tajna sistem

Ali bitno da su na pušače digli kuku i motiku. :)

e pusac sam al nemam nista protiv...na zapadu je nesto slicno i oni nadju resenje ili rupe u zakonu...npr diskoteka ili kafic prodaju ti na ulazu clansku kartu za 5e sa kojom ti je njihovim statutom dozvoljeno pusenje i to platish 5e vazi trajno))))

Mrzi me da čitam sve, sam ću kažem: duvan u čistom obliku nije štetan, ali cigarete jesu (zbog ugljen monoksida, katrana, čegagod), pogotovo za nepušače, pošto na njih ide nefiltrirani dim. Da je štetno - štetno je, ali treba mnogo da se drogiraš njima da bi dobio rak pluća.....

Katran i nije velik problem.
Jedino moguce da pusac dobije rak pluca je:
ako je to nasljedno,ili ako dosta pusi light cigarete (3 pack dnevno)
jer,slozicete se,light su najveci shit i duvana skoro i da nema.
Americki (a i nasi) ljekari su dobijali instrukcije da svim umrlim ljudima kojim su nepoznati uzroci dobijanja raka,pod ''uzrok'' stave ''pusenje'' ili ''pasivno pusenje''.
A ako ocete 100 posto da budete uvjereni da vam se nista nece desiti,zavijajte ''hercegovca''(potrazite po pijacama) ili camel bez filtera.Cist duvan. :)

Americki (a i nasi) ljekari su dobijali instrukcije da svim umrlim ljudima kojim su nepoznati uzroci dobijanja raka,pod ''uzrok'' stave ''pusenje'' ili ''pasivno pusenje''.

Наравно, брате. Добијали су инструкције од непушачке индустрије, која је позната као једна од најмоћнијих. Много пара се може зарадити продавањем непушења.

Има већ милион тема о пушењу.
Катанац.