Prijava

Kutak za sve nihiliste i one koji bi to voleli da budu.

Nihil je naše božanstvo. Jebiga, morali smo boga da zamenimo nečim, a šta može biti bolje od nečega do jednog velikog Ničega. Mi iskreno verujemo u Ništa.

Ja sam npr. Ništa. Ništa sam zato što sam se rodio Ni iz čega, jesam Ni u čemu i vratiću se u matično Ništa. Ovo što sada pišem je Ništa. Moj rođendan je Ništa. Moja radost je Ništa. Svi ste Vi Ništa. Šekspir je Ništa. Naše sveukupno Ništa nema nikakvog smisla. Smisao je Ništa. Neki se pitaju "kako je moguće živeti u takvom svetu?", mene boli uvo, jer i sam svet je Ništa.

Ima li ičega što je nešto i što ima ikakvog smisla? Prost odgovor je Ne. Sve je Ništa.

Svi nihilisti, kao i oni koji bi to želeli da postanu, dobrodošli su. Podelite svoje Ništa sa nama, obogatite naš zajednički besmisao.

Је л' смем ја да пишем овде ако сматрам да сте ви ништа у поређењу са мном?

Primate li Minimaliste???

Podelite svoje Ništa sa nama

Еј, еј, еј, полако. :Р

Sve je to ništa. Ja hoću da kežem nešto prije nego što zaključaju temu.

što se lažno predstavljaš? nisi ti ništa. evo upoznaj se sa ništa :)

Kasniš, Lemajo :)

Smeš da pišeš sve, jer sve što našišeš je Ništa. Mi jesmo Ništa u poređenju s tobom ali i ti si Ništa u poređenju sa sobom.

Nije to ništa za zajebanog lika, e toooo je Nešto!

Smisao je Ništa

Душу дало за спем! :)

Ja ne bih da delim ništa ni sa kim. Hoću je za sebe. Mnogo mi je kul.

Pojavilo se Ništa! :))

O presvetla Ništa, ti Ništavila međ ljudima, svetlosti Univerzuma, priđi nam

Ja ne želim ništa da vam kažem ovim komentarom :)

Jebote, koja banalizacija nihilizma! Ali dobra. :)

Ja sam se nekad trudio da postanem neko i nešto, da postanem neki kurac. Imao sam ambicije, mislio sam da više vredim od drugih. Mislio sam da sam poseban, originalan, da sam nešto novo pod suncem, da imam šta da kažem. Mislio sam ako pustim dugu kosu biću kul. Mislio sam ako budem tolerantan biću moderan. Kurac sam novo! Ovakih ko ja ima još cirka milijardu. Kad bi sutra umro, znam da bi troje ljudi zaplakalo, za ostale nisam siguran. I ovo troje bi nastavili da žive normalno kroz nedelju dana. Oću da se poserem na sve što sam ikad reko i uradio. Učio šam škole, jurio sam skor na Vukajliji, opijao sam se radi zadovoljstva, pisao sam pesme, jurcao za guzovima, borio se za pravdu, sve dok jednog trenuka nisam pogledao surovoj istini u oči. Čitav taj moj unutrašnji svet i sve to što ja osećam kao svoje i neotuđivo, jednog dana neće nikako postojati, sve će biti kao jedan večni san bez sna, večna crnina bez ikakvog outputa i inputa. I onda sam smislio jedno vazda glupo pitanje "da l ima sve to ikakvog smisla?" Pa naravno da nema. Al ko ga jebe kad je meni kul u mom malenom besmislenom ništavilu. Ili da li je?

vratiću se u matično Ništa

Више мање, заправо, мање, много мање! :Р

Prah si bio i prah ćeš postati, dobrodošao međ ostalu prašinu;)

Filantropofobe, izgleda da ti Ništa ne može pomoći :) a i šta će ti neko i nešto, ionako svi odosmo u Ništa 2012..