Prijava

Ко год да живи у главном нам граду, суочен је са честим штрајковима испред зграде Владе, на најзајебанијој раскрсници, што доводи до вишесатног колапса. Наиме, студенти, просветари, полиција, радници и тако даље, ово место виде као најповољније да изразе свој став. Скоро, донета је уредба или шта већ, да људи који хоће да штрајкују морају да иду на Ушће, на ону ливаду тамо, и као тамо да штрајкују. Колико год да ти штрајкови знају да ме изнервирају, мислим да је апсурдно да неко иде на Ушће, таман да запале целу ону ливаду, кога би болело уво. Да ли ви сматрате исто, или мислите да то Ушће и није лоша идеја?

Treba da uđu u zgradu Vlade, onda će da vide da su ozbiljni.

Па макар да уђу, боље би било.

More da udju u Cvetkovicev kabinet i da logoruju na njegovom radnom stolu. Mada, on nikad nije u kabinetu, zabole ga.

Nesto mi mirise da ce ovi mnoooogo lose da prodju ako pod hitno ne promene nesto.

Реално ако ћеш већ да штрајкујеш мора глупо је да то буде тамо где нико неће да те види... Овако је то у центру града, закрчена је раскрсница две веома важне улице у граду и удри! Реално мени не сметају уопште... Чак их и подржавам. Кад они штрајкују ја могу да уживам у шетању по белој у Кнеза Милоша, што веома волем да радим

Па то и ја кажем занима ме који генијалац је смислио да мора да се штрајкује на Ушћу. Мислим видиш да то људи не фермају, ал опет.

Јесам ли ја једини који је при првом погледу на наслов теме помислио да је творац Вукајлијаш незадовољан обрисаном дефиницијом/обрисаним постером/дизајном сајта/радом модератора? :))

То ми је и био циљ:)) Шалим се, мрзело ме да смишљам неки паметнији наслов.

Пеки д џем
Јесам ли ја једини који је при првом погледу на наслов теме помислио да је творац Вукајлијаш незадовољан обрисаном дефиницијом/обрисаним постером/дизајном сајта/радом модератора? :))

Пеки ти си прсо! :)

Peki, isuvise si posvecen moderatorstvu. Ima ovaj narod i drugih briga.

Meni ne smetaju štrajkovi, čudi me samo da ih nema više.
Smeta mi što živim u državi gde od štrajkova nema vajde...

Па зато што уместо сви факсови на пример да штрајкују, штрајкују само три, или само једна фабрика, а дође их двадесет. Да је масовније, било би учинковитије.

Generalno, ovde je atmosfera takva da možeš da umreš ispred zgrade Vlade štrajkujući, a da te niko ne primeti..ili da te jednostavno preskoči.

Пичка им материна, да им пичка материна. Пешачио сам од Главне железничке до Мостарске петље и онда сам морао да рокнем кеш за Е2 у коме, овака џигљав, не могу да стојим, а није било места за седење. Други пут ове године. Јебем ли им све, скотови одвратни. Штрајкујте де год јебено оћете, провалите у зграду Владе, содомизирајте Цветковића, штагод. Не, беспослене дилеје морају да закрче угао Немњаине и Кнеза Милоша, јебем ли им оца ретардираног. И сам сам студент, јесте, образовање је го курац, али као што нисам кривио педере за демолиране излоге по граду, тако нећу да кривим ни државу за блокаду главне саобраћајнице. Пизда им материна студентска. Хвала курцу да нисам имао неке хитне обавезе, ал могу мислити колико људи је сочно подудлало јаја због њиховог издркавања. Докле бре више сваки пут када неком нешто засмета то мора да се одрази и на онако ужасан превоз у граду?

Брате, ја их подржавам из простог разлога јер сам и сам ишао да закрчим тај угао прошле године. Мислим се ја тада, нико нас не јебе два посто, неће да нам дају услов, неће да нам дају буџет, нико од главоња из министарства није ту, не јавља се и тако. Е па онда, мајку вам јебем, овако ћете да нас приметите, кад вам буде колапс следећа два сата.

Пешачио сам од Главне железничке до Мостарске петље и онда сам морао да рокнем кеш за Е2

Кад си буржуј, што ниси дваестројку чеко.

Visok krvni pritisak je oboljenje broj 1 u Srbiji.

Ne'am pojma, ja danas u kancelariji slušam studente i doživljavam žešći transfer blama. Mislim, te parole..."Budžet, budžet, svi na budžet" i slično. U zemlju da propadnem. A to za štrajk, jebemliga, i kul je i nije. Imaju pravo a opet tim pravom smetaju drugima, tako da...ma jebo demokratiju, mršte u rudnik.

Докле бре више сваки пут када неком нешто засмета то мора да се одрази и на онако ужасан превоз у граду?

Dok god je prevoz uzasan, a on je uzasan po svojoj prirodi i sa i bez strajkova.

Nije vam narod kriv sto ste malo pesacili i razmrdali jajca. Strajkbrekeri.

Студенти су пичке бре, све бих ја то у рудник. Нек уче па ће да исупуне услов, неће бити потребе за смањивањем броја неопходних бодова. Не могу да одем гајбе, серем им се уста говњива, што их испирају гуараном да им се серем.

E a Korleone sinoc rece: "pazite sta pisete, pola Srbije vas gleda". Ima sta i da vide, neke likove kako hejtuju studente - najvecu snagu drustva, najintelektualniji, najzivlji i najdinamicniji sloj drustva, buducnost zemlje.