Prijava

vuk21 80%
energija 90%
reme tri bambija :)
skocimis 90%
smarko tri bambija :) i pola domacice O_o
cepam atome 97%

Nisam vid'o da je Cepam atome ista napisao na tu temu. Hvala na oceni. :)

Ajde da oživimo ovu temu, da se piše nešto, jebiga. Bila mi je draga tema, al ste usrali. ĐE TAJ JOVČIĆ KAD JE NEŠTO PAMETNO U PITANJU?

Jebiga, Jove, kenjaš tamo o stvarima za koje te uopće niko ne jebe ni 2% a ovakvu temu ostavljaš na cjedilu. Stidi se.

Jebiga. Nemam naviku da nekropostujem, ali ova tema valja i trebalo bi je oživeti.

Hajd da ne otvaram novu temu.
Dakle poštovane kolege od pera i tastature nemili smo svedoci raznoraznih knjiga koje štancaju estradnjače. Pošto one literarne veze s vezom nemaju, a upitno je da li uopšte znaju baš SVE te silne slovne znakove one unajme nekog da za njih piše dok im oni ili one prepričavaju svoje dogodovštine. Tako nastane neko autobiografsko literarno remek-delo.
Pa sad, neko da napiše u jednom postu događaj, njegovim ili njenim rečima a mi ostali to preobličimo u radnom narodu, građanima i građankama čitljivo štivo.

Za ili protiv, da čujem.
Npr. ISPOVEST NAJVEĆE SPLAVARKE SRBIJE

Bilo je to još na početku srednje. Nit' sam ja šta učila nit' šta znala da radim. Znali su svi da od mene neće biti ništa. Jednom tako ispijamo mi kafe kod Jece kad upade njen neki tamo, mislim da se jebala s njim al nikad nije htela priznati.
Gleda on mene tako, gledam ja njega, pitam ga- Šta hoš? Kaže on- Mogla bi ti mala i pevati, duge noge za igranje imaš. Ja ono ništa, kontam, pusti me budaletino matora, šta sad tu ja....ovo ono al ponovi on to boga mi još jedared. I ja boga mi i kontam- Što ne bi'? Kad može ona drolja raspala seme joj se zatrlo, nikad sreće ne imala, oću i ja.
I kažem ja njemu tako- Hajd da vidim ja taj tvoj studijo. I odvede on mene u šimšire pa u studijo, ostalo je bila istorija što bi 'no neki rekli.

E hajd sad ovaj početak teksta uobličite. Naravno epiteti, rariteti, atributi, elementi ruske književnosti, haiku, proza i sve ostalo- obavezno!
Ko zna, možda vas neko i angažuje.