Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Peca papagaj i upeca zlatnu ribicu.
    Ribica: "Reci tri želje."
    Papagaj: "Tri želje."

2. улазе хрват, муслиман и педер у локал и бармен их погледа и каже:
    - ај мрш напоље.

3. хаахах прозивање наших ти неће помоћи да твоји постану бољи!
    а реално његов је солидан а мој кида много.
    јел оћеш на роштиљ озбиљно?

4. Kako glup? Papagaj peca... hahahahha papagaj hahahha peca hahah sa pecaljkom hahahh papagaj

5. Glupi su, al ozbiljno i to na nivou za decu iz obdaništa.

6. Papagaj peca... hahahahha papagaj hahahha peca hahah sa pecaljkom hahahh papagaj

Hahhahahahahhahahahahaaaaaaaaa

7. улазе хрват, муслиман и педер у локал и бармен их погледа и каже:
    - ај мрш напоље

AHAHHAHAHAHAHA JOJ MAJKO POKIDAH SE, NISAM SE VAKO ISMIJAO OD ONOG SA GUBAVCIMA KAD SE RASPADNU
    AHAHAHHAHAHA

8. значи нећеш на роштиљ? добро... ми правимо са вукајлије, ја да те позовем а ти игнор.

а овај мој виц је ретко добар али стварно, мисим није тако оригинална верзија него је модификована за српско тржиште. и реално ти не би требала да неки виц окарактеришеш да је за малу децу после зечића лоло
    http://www.youtube.com/watch?v=vRZiF_uOvv4

9. idu mujo i haso i kaze haso muji ajde da se poserem i ti pojedes govno, kaze mujo necu, kaze haso aj za 1000 eura, mujo pojede, onda idu jos malo kaze mujo hasi sad, ajde ja se poserem a ti pojedes govno, kaze haso jesi lud necu, kaze mujo e aj za 1000 eura, haso kaze aj ocu i pojede, i idu posle oni tako jos malo i kaze odjenom haso, muso bolan sta uradismo, pojdosmo govna nista ne zaradismo, a kaze mu mujo NEMA VEZE BITNO DA SE PARA OKRECE!

je l' dobar?

10. а овај мој виц је ретко добар али стварно, мисим није тако оригинална верзија него је модификована за српско тржиште. и реално ти не би требала да неки виц окарактеришеш да је за малу децу после зечића лоло

Vidiš, ukusi su različiti. Vama se sviđaju takvi (da se ne izražavam kako ne treba) koji su, eto, prosti i jednostavni da nema potrebe uključivati mozak a meni se sviđaju oni za koje baš moraš da razmisliš kad ih pročitaš ili da imaš osećaj za događaje u vicu a koji nisu napisani već predočeni kroz šalu. :)

11. ni ja ne volim ha-ha viceve, nego ove za razmisljanje.

12. je l' dobar?

Gadan.

13. SEDI MRAV NA BANDERU I UMAČE KEKS U STRUJU

14. Vučica21
    Vidiš, ukusi su različiti. Vama se sviđaju takvi (da se ne izražavam kako ne treba) koji su, eto, prosti i jednostavni da nema potrebe uključivati mozak a meni se sviđaju oni za koje baš moraš da razmisliš kad ih pročitaš ili da imaš osećaj za događaje u vicu a koji nisu napisani već predočeni kroz šalu. :)

Vučica21
    Evo još jedan.
    Došao čovek da podigne sliku kod fotografa pa reče:
    - Ne sviđa mi se fotografija, izgledam kao idiot!
    - Na to je trebalo da mislite pre nego što ste se slikali! - reče fotograf.

реци ми молим те, јеси ли овај виц прочитала у оној малој џепној књижици "вицеви", она што служи људима да је носе у џепу кад седе у неком друштву, па да оду до вецеа и прочитају неки виц, врате се и испадну вицкасти? дај, вучице.

Рек'о доктор Муји да му донесе узорак столице за недељу дана и дође на преглед.
    Долази Мујо после недељу дана, дон'о три кила говнета. Приђе доктор, узме неку кашичицу, и стави у бочицу, да носи на испитивање, а Мујо дрекне:
    -"Па зашта сам теглио три кила говнета? Тол'ко сам ти могао и са гаћа састругати још ономад!"

15. брате зечића не би провалио ни онај што је први у регионалном решавању загонетки.
    сад треба да седим размишљам да извадим папир и оловку и дигитрон и ентерпрајз старшип да би решио виц, а притом је дечији. а овај мој виц баш онако има ту фору јаку, а не треба ти теодор фон бург при руци да би га разумео.

16. Eo dva što sam skoro čula, da prekinem vašu izuzetno inteligentnu raspravu :)

Govori devojka dečku:
    - Aj se nacrtaj večeras kod mene, neće mi niko biti kod kuće...
    I on dođe i pokuca... i opet, i opet, i opet... kad ono stvarno nema niko kod kuće..
    ---------
    Zašto je ženi nemoguće da zaprosi muškarca?
    - Pa čim bi kleknula, on bi krenuo da otkopčava šlic...

17. Kako se zove spori Cigan?

- Trom

Idu dva lovca šumom, jedan posrne a drugi po jelene.

18. Ostavite Vučicu na miru, kada bih ja kenjao za glupe viceve, ili one koje sam već čuo, stalno bih postovao ovde...

Dobar ovaj drugi Meśo!

... a treći po nikšićko lololololo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.