Prijava

Jos nidi umro od tlaka?

Sta nije jasno i sta je kontradiktorno? Grobari su ustali i rekli sledece: nema uppr-a, menjanja adrese, imena i ostalog. A kako cete dalje vidite, i u 5 ligu nema problema. Partizan mora da ostane Partizan.

Jebote, ko Rasni si postao. Dokle vise sa nesuvislim i bizarnim pokusajima da razlicite stvari dovedes u istu ravan. Jednom zauvek, prodali ste se Covicu, posrali se na istoriju i klub.

Како нема мењања имена кад сте се звали Партизан Игокеа пре неколико година?

Види шта каже Евролига, кад је основан клуб, који трофеји му припадају, која је адреса које се држиш ко пијан плота. Верујем да знаш толико енглески.
http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=RED#!info
Е, сад, то што ти волиш да живиш у илузијама, то је друга ствар.

Човић је жртвовао свој клуб, потпуно га подредио Звезди (наравно, има он од тога огромну корист), а ти мислиш да је боље од тога да клуб буде нечија филијала ЛОЛ

И немојмо заборавити да је вама сада први човек клуба лик са СССС тетоважом који је из неког разлога одлучио да игра за Милову Гору. Наравно да је његов "грех" бар 1000 пута мањи од Човићевих, али немој да ми просипаш просеравања о српству, продаји и тако томе. Нисте постали Мега Партизан зато што вам нико није ни понудио то :)

из неког тада дебелог разлога

скеч!

сада је ослабио доста

Колко би до јаја било да се Маркус врати за топ16.

Kako nam niko nije ponudio Stecane, eno bas juce je neko rekao da je DULO REKAO DA NAM JE PONUDJEN UPPR A DA SMO MI NESTO SJEBALI PA TO PROSO ROK.

KO PRICA ISTINU OVDE, DULO ILI STEVAN, NE MOGU VISE U OVOJ DILEMI DA IZDRZIM?

ја сам то јуче рекао. пробаћу да цитирам дулоа: уппр је добра ствар и ми нажалост грешком администрације нисмо ушли у тај процес, закаснили смо, и сада плаћамо камате.

индиректно је окривио шилобада за то

Gazimudo

Kako nam niko nije ponudio Stecane, eno bas juce je neko rekao da je DULO REKAO DA NAM JE PONUDJEN UPPR A DA SMO MI NESTO SJEBALI PA TO PROSO ROK.

KO PRICA ISTINU OVDE, DULO ILI STEVAN, NE MOGU VISE U OVOJ DILEMI DA IZDRZIM?

Понуђено вам је да добијете од Меге све што је Звезда извукла од ФМП-а?

уууу шта ћете сад дуло вас је издо

Pseto, nije pricao o UPPR nego o REPROGAMU PORESKOG DUGA.

Prevelika razlika koju si namerno hteo da sakrijes, da ne kazem spinujes, po uzoru na svog gurua.

p.s. Stevane, nista nije Zvezda izvukla od FMPa, nego je FMPod zvezde izvukao ime (satro) i grb. Ne zaboravi da se zvezda nije takmicila, a FMP jeste.

е репрограм, да. свеједно су могли да дуг плате без камате а не да мисле да никад неће морати да га плате као што ти упорно покушаваш да сакријеш

а уппр можете сада спровести ако сам ја добро обавештен

matori, uppr je stvar koju moze da odradi svako (na papiru) tj ako odobri sud (tu na snagu stupaju veze i vezice da odobre otpis dugova onako).
Jedina je stvar sto je to muljatorska tvorevina koju sprovode iskljucivo rezimski miljenici iz svih sfera. Na taj nacin radnici ostaju bez posla, plata i penzija a gazde zgrnu milione i budu uspesni biznismeni.
I da, posto nas je DS mnogo gurao, cisto da vas podsetim iz koje je stranke Djilas koji sada suruje sa cokijem, koji je pristao na takvu mahinaciju u kosarci, icestvovao u spinovanju javnosti i na kraju krajeva OTEO Partizanu halu i oteo mu PARE koje su mu pripadale za rezultate u EL tako sto ih je poklonio CZTu za rezultate u EK.

A KKP nije imao alternativu da NE PLATI POREZ NIKAD, nego da ga placa KAO NEKI DRUGI, ali u ovoj zemlji se sve oprasta osim Partizanovih uspeha, pa je drzava resila da blokira 5640. duznika po redu, a pvih 5639 je nastavilo da posluje sa svojim mnogo vecim dugovima od KKPa.

To su cinjenice, koje se mogu potvrditi u bilo kom trenutku, i sva ostala tumacenja koja cete da nastavite da izmisljate su legitimna koliko i vuciceve izjave o pobedi od 5:0 nad siptarima, ili uopste bilo sta sto on kaze.

није истина

за уппр и сада сам се спрдао као угасили сте се и то, ниси скапирао пошалицу добронамерну

ne kapiram te posalice oko uppr, nikad se moj klub nije nasao u toj situaciji pa mi nepoznate muke rent-a-navijaca koji su ga dozveli

сад си већ груб и непријатан узни коцку шећера немој се срдити

ne mogu, ja sam seceras, dobio sam pusacku nogu komsinica mi ga mnogo blajvala

то се зове силовање и уме да остави озбиљне последице по ментално здравље детета

a pa dobro, ja sam hteo da budem malo blazi,al vidim da vas tarapeuti uce da se muski suocite sa realnoscu.

кад си био дете мало...