Prijava

p.s. Stevane, nista nije Zvezda izvukla od FMPa, nego je FMPod zvezde izvukao ime (satro) i grb. Ne zaboravi da se zvezda nije takmicila, a FMP jeste.

Такмичио под Звездиним именом, за Звезду, Звезди остали трофеји, Звезда у Евролиги, а ФМП пре тога био стандардни тим Јадранске лиге, чак је и освојио два пута. Можете колико хоћете да вичете АЛИ ТО ЈЕ ФМП, САМО ЈЕ ПРОМЕНИО ИМЕ, али кад сагледаш мало ширу слику и видиш резултат те правне акробације, сасвим је јасно који клуб је извукао сву корист из тога.

nije njima ćale u đubretarima
nego na klupi

JEBE IM KEVU

стеване ако будеш наставио да покушаваш да разумно разговараш са цно-белим колега нам обећавам ти да ћу доћи горе да те ошишам ок?

Такмичио под Звездиним именом, за Звезду, Звезди остали трофеји, Звезда у Евролиги, а ФМП пре тога био стандардни тим Јадранске лиге, чак је и освојио два пута. Можете колико хоћете да вичете АЛИ ТО ЈЕ ФМП, САМО ЈЕ ПРОМЕНИО ИМЕ, али кад сагледаш мало ширу слику и видиш резултат те правне акробације, сасвим је јасно који клуб је извукао сву корист из тога.

Sad udahni duboko i zamisli da se u nekom ozbiljnom takmicenju jedan klub takmici i kaze AL JA OVO DAJEM XYZ KLUBU i svi kazu A PA OK, NISTA ONDA MI CEMO NJIMA DA PRIPISEMO A VI NE POSTOJITE

pseto88
кад си био дете мало...

http://2.bp.blogspot.com/_Wnmaj-WczEQ/Sn2XOKAuJBI/AAAAAAAAAPo/aP9KoW5qV1E/s320/Djordjevictrojka1992.jpg

http://kkpartizan.rs/sr/trofeji

Teske muke su to bile.. nisam znao da li na kosu da pri onom klinackom 3,2,1 izgovorim Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Scepanovic, Beric, Obradovic..

ја сам увек знао шта да вичем
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/02/sp-covic_310x186.jpg
а паспаља нпр се сећаш колико и ја џајића лол

Sad udahni duboko i zamisli da se u nekom ozbiljnom takmicenju jedan klub takmici i kaze AL JA OVO DAJEM XYZ KLUBU i svi kazu A PA OK, NISTA ONDA MI CEMO NJIMA DA PRIPISEMO A VI NE POSTOJITE

Није тај клуб дао нешто од раније, рецимо оне две титуле Јадранске лиге, него оно што је уследило после договора. То што се теби то не свиђа је друга ствар, то како су нестала дуговања је питање за истраже органе (који се вероватно тиме неће бавити у скоријој будућности), али уговор је такав да је Звезда профитирала од ФМП-а, али ви то себи нећете да признате. О нестанку клуба и губљењу историје причате само ви, навијачи Партизана и нико више. Погледај Евролигину страницу и видећеш све.

a evroliga je merodavna u picku matrinu. to isto ko kad bi meni glavni argument bio
makabijevi navijaci vam rekli who the fuck are you pa lol

to sto ti pricas ima smisla u iskompleksiranim glavicama, a realnost je da samo onaj klub koji se takmici moze da osvaja trofeje. Taj klub moze menjati imena, sponzore, hale i sve drugo ali u istoriji sporta je NEZABELEZNO da klub koji se ne takmici 4 godine moze da izbori plasman u bilo sta osim u beton ligu.
Takodje, zamisli sad scenu da recimo Olimpijakos uzme grb od Ateltiko Madrida, promeni naziv u Atletiko Madrid Atina, igra u grckoj, osvoji titule dok je atletiko mrtav. A onda Atletiko izadje iz ledenog doba i igra ligu sampiona.
Pa to ni na soniju nije moguce, ni u igrici. samo u zvezdasrbiji.

i to je vasa sramota od vremena pa do danas. Ne kluba, nego vas navijaca koji ste to precutali i progutali tu svrsku koju vam je coki prosuo po facama.

добро брате освојићемо титулу ове године ове године смо звезда и ето. нема потребе за нервозом и тешким речима. били смо фмп ево признајемо јели смо говна само не смарајте више не знам који вам је курац и што вас толико боли што је тамо неки небитни приватни клуб из предграђа узео лигу једне године. ено и каршијака узела титулу па фенер ефес и галата ћуте јбг људи су поносни и кад губе а не само кад побијеђују

Значи, Евролига није меродавна. Наш савез, Јадранска лига и Евролига дозволили то што ти кажеш да не може да се замисли ни у једном озбиљном такмичењу. Ја не знам што се онда курчите тим силним титулама из тих глупих такмичења, па мислим стварно... Страшно шта се дешава у звездасрбији и звездаевропи. Еее, знаш кад би то могло на Марсу, то може само на овој неозбиљној планети.

курче се оним фајнал фором као да су играли на неком озбиљном такмичењу...нема више озбиљних такмичења типа куп рајмонда сапорте

Вицеви о Вукајлијашима:

- Пресели се Вуцицупедеру у други град, пријави се на нову адресу и нестане.

banujte gazimuda, nervira me

Наш савез, Јадранска лига и Евролига дозволили то што ти кажеш да не може да се замисли ни у једном озбиљном такмичењу. Ја не знам што се онда курчите тим силним титулама из тих глупих такмичења, па мислим стварно... Страшно шта се дешава у звездасрбији и звездаевропи. Еее, знаш кад би то могло на Марсу, то може само на овој неозбиљној планети.

bas me interesuje sto se to ne moze da desi u takmicenju pod okriljem FIBE, UEFE, FIFE ili cak u Endesi, grckom, italijanskom (zamisli tamo Sijena morala u poslednji rang takmicenja)..
Pazi molim te nas savez (u kom je alfa i omega coki uz pomoc djilasa), aba liga (zbog koje smo mogli da izduvamo za evropsko jer je mnogo dobra i cista) i evroliga koja dodeljuje WC poljacima, nemcima i francuzima koji nisu odigrali ni tekmu u "elitnom" takmicenju.

volim kad vas vako argumentovano ubijem u pojam pa idete da istucete kera ili plasticnu lutku da se smirite

мене си тотално убио у појам нећу се опоравити пар дана минимум

поготово што појам франшизе постоји у аматерском нба такмичењу. да је макар у професионалном италијанском првенсту мајку му па да имам неки аргумент...

сад навијачи никса кад играју против атланте певају ВИ СТЕ САМО МАЛИ СЕНТ ЛУИС ЛООООООООЛ
http://i.imgur.com/4iYJ778.png

Ta UEFA je npr. 2006. godine je prvo zabranila Milanu (posle afere Calciopoli) igranje Lige sampiona, zatim preinacila odluku i dozvolila im da izbore LS kroz kvalifikacije i duel sa nama. Te godine su i osvojili LS. FIBA? Izbaci Rusiju, vrati Rusiju... Zamalo da ne igramo? Ma daj, prica za malu decu i bolide...