Prijava

Koj je kurac Mekelu kad uspe da ne zasere svaku desetu kontru?!

Leptejebo al je retardiran Židov.

ljolj mekel d bozz

btw što nije prekinuta igra mi tajmaut i to?

e ovo što kažu komentatori

Прво РЕЖИЈА приказује фацу Луке Бабића док изводи најважније бацање на текми, онда чујемо да лопта није погодила обруч и ништа није свирано

РАДОЊА НАПОЉЕ
МЕКЕЛ НАПОЉЕ

Мекелу уручити отказ. Ребић не прави овакве глупости.

duh jake blažiča zaposeo sirotog mekela
treba nam egzorcista, čoviću reaguj

Nisam gledao celu pa ne mogu ništa da kažem, ali poslednjih pet minuta je odigrao očajno. Više mi se sviđa Jović od njega duplo.

Хахаха напушите ми се курца сви који пљујете жидова.

Кога брига за АБА Лигу?
Евролига је битна

Nadam se da grešim za Židova, ali nekako mi prečesto ispadne glup. Ovu nisam gledao celu pa se ograđujem. Al je činjenica da je odigrao k'o kurac pred kraj lolo. Urekao sam ga. Glupi Židov.

Е али која смо ми јебена говнарија циганска. Лик имао 17п, 8ас, 18 индекс, али то није битно, битне су оне 4 изгубљене лопте, јер јбг он је свемоћан, не сме губити лопте. А у те две изгубљене лопте спадају два ролинга који се од ове године рачунају као кораци. Све сами стручњаци гњецави.

Искрено, мало сам и прижељкивао пораз овде, пошто мислим да ће боље одиграти сад против Стразбура, него што би одиграли да су добили. А мислим да је победа у првом колу много битна, јер не можемо баш сигурно да рачунамо на нека изненађења против Реала или Фенера. Билан је солидно надиграо Цирбесару. И оштетили нас богами тиме што нису зауставили време на крају.

Mogli bi da ukinu i promenu ruke tokom driblinga, da ako npr driblas levom a onda odradis promenu (prednju, zadnju, srednju nebitno) i prebacis loptu u desnu, da se to sudi kao dupla npr.
I da npr. izbace tablu iz upotrebe, realno, smor je... Nego samo da stoji obruc pa ko je suter taj pobedio.

А у чему је фора са овим новим правилом? Одакле идеја за то, није ваљда да то важи у НБА?

Nemoguće su uništili igru ove godine menjanjem pravila o rolingu i prečestim suđenjem koraka. Secka se na svakih pet minuta. U NBA me najviše nervira što ne sviraju korake nikad, ali i to mi je bolje od ovog silovanja.