Prijava

Што опет не значи да нећу писати овде браво косоварчино кад реши неку утакмицу :д

Igrač koji je svojim daun šutom dobio 2 utakmice bukvalno sam. Tako bih ja rekao

Бох брт лупаш премного, али ајде, капирам личите па га браниш толико :Д

Човек ми иде на курац и увек ће ми ићи јер је јебени безмудаш и нубара.

лазић је у односу на ћопаву косоварчину ол араунд ол стар нба спејс џем хол оф фејм играчина, разлог јер уме и у нападу нешто што симон нуме а то је да погађа из тог ћошка много чешће него ћелави билмез, о одбрани нећемо говорити уопште

симону ја не бих дао већу плату него бориши симанићу

Simon vam je onu protiv Unikahe izvukao trojkama realno

Ne možeš to pajserima objasniti

Jer zaboga cool je pljuvati Simona

Simon vam je onu protiv Unikahe izvukao trojkama realno

http://cdn.meme.am/instances2/500x/4181095.jpg

Zna da ugnjavi, o tome sam i pisao pre nekoliko dana, više ume da dosadi i umori igrača nego što je fantastičan defanzivac.

Није фантастичан дефанзивац, али успе да затвори противничког плеја, а често се солидно избори и са четворкама. Значи да се човек труди, изгара у одбрани и стварно не капирам како то може да му буде минус. То је један велики разлог зашто не заслужује толико пљување.

šut sa poludistance ne sećam se da sam video ove sezone od njega

Мени је баш остао у сећању један шут у Минхену којим је дефинитивно преломио меч, ако се не варам. Али није ни битно, сложили смо се да лик у нападу има само шут за 3, али човек ни не форсира ништа друго, јер стварно изгледа смешно кад крене на улаз нпр. (има и онај гиф)

Знам и колико је било мучно гледати Симона у првом мандату, кад је после одласка Шилба био прва тројка, али дајте мало објективности. Да је Симон против Дарушафаке имао 1/8 као Лазић и промашено полагање у онаквом тренутку, не могу да замислим тек реакције. Мени нпр. смета то што Лазић има превише минута у односу на Гудуру и мислим да Радоња често уводи Гудурића кад треба неко да вади кестење из ватре, а пре тога му пола меча Лазић статира у нападу. Али не могу да пиздим на Лазића због тога, јер знам да је Радоњићу битнија одбрана, такав је тренер јбг. Зато и Симон игра више него што заслужује, али то је последица тренеровог начина рада. Другачије вероватно и не би ишло под Радоњом.

разлог јер уме и у нападу нешто што симон нуме а то је да погађа из тог ћошка много чешће него ћелави билмез

Ово је глупост.

Онако како Симоновићу запамтите сваки промашај, а заборавите на добре мечеве, изгледа да исто тако не примећујете Лазићеве промашаје, али вам остану у сећању они мечеви које одигра добро.

Od Simona očekujem da opere odbranu, sve u napadu što pogodi je premija. Svi znamo da je limitiran igrač, šta koji kurac. Nervira me kad pođe ubadati, onda krenu postovi XAXAXAXAXAXXA SIMON BOKTEJEBO, a kad promašuje JEBEM TI MAJKU ĆOPAVU KOSOVARSKU. Šupački malo, ne?
Mislim, znam i ja počesto da se ismijem kad poludi i pogađa sa autokomande, ali ga ne pljujem jbg. I treba završiti sa Simonom više, pustite čojeka kraju.

Лазић је укупно гледано дајбоже 10-20% кориснији од Симона, али кад би човек гледао ваше реакције, помислио би да се ради о Тејићу и Милеру. Допуна: Тј. Милеру и Тејићу.

Шалабе идеш ли сутра у Лакташе на утакмицу?

Nemam pojma, u zadnje vrijeme mi je Lazić jedini u ekipi koji ide na kurac. I ponekad Jović kad popizdi i ne zna da se kontroliše. Lazić se od Jap Stama pretvorio u Serhia Busketsa, ali onog provaljenog. Čini mi se da mu je doprinos ekipi značajno manji nego prošle godine.

Шалабе идеш ли сутра у Лакташе на утакмицу?

Mislio sam, ali se ubacila janjetina i pivo u program, jbg.

Бгате, шта ви 'оћете? Симон вам је тек шести-седми играч по квалитету и као такав често зна да одигра важну улогу. Да је игр'о у Партизану ономад кад смо били јаки, стекао би вероватно статус легенде типа Пера Божић или Кецман. Добро, можда мало претерано поређење (поготово са Кецманом), али капирате шта 'оћу да кажем. Фазон је да будете свесни играчевих могућности и да цените кад одигра по очекивањима и да га кујете у звезде и дркате на њега кад увелико надмаши самог себе.

Istina je da Lazic igra losu sezonu ali to ne znaci da ga treba pljuvati. Pecaroseva zena je kriva beliv mi

Simon je simon, ne vidim razloga za pljuvanjem. Koristi ekipi radi sta mu se kaze i cao. A da je bezmudas-nije, opali govnar trojku kad oces i odakle oces. I to baci dva er bola i opali jos jednu posle, kako moze biti bezmudas?

Ja u ovom timu najnegotivim vasu i rebica ali rebicu prastam jer je (propali) talenat. Od micica se jezim jebo ga ko ga doveo ni ona debilcina mekel me nije toliko nervirao. Dobro jeste mozda i vise hehe ali nebitno jer sada nije tu.

Mrtva ćopava kosovarčina Marko Simonović.

Pljuvaću ga i ako nam obezbedi f8 i nakon toga spakuje 17/22 šuta za tri poena u tri meča sa kahom laboral i odvede nas na f4 jer je polukošarkaš koji nema ništa sem fizikalija. I dabogda se onda ceo tim rasprodao i ostane samo simon za dogodine kao prva napadačka opcija, jeb'o vas on. Mrtvak.

P.S. Dangubić ima 50% šuta za tri u EL, toliko o statistici. I dangubićev promašaj sa 45 stepeni ide na suprotnih 45, i udara "meko" u obruč, kako je i očekivano, jer ima tehniku, simonovićev ide... Pitaj boga gde. Kad udari u obruč.

A najbolji argument koji mogu da čujem je: "brt, to je simon, svima je jasno da je limitiran i zato ne treba da ga pljujemo". Pa hahahah.

Ali, da je koristan - jeste, da nije kriv za bilo koji poraz - do sad nije (jer gotovo nikad i ne uzme loptu kad se lomi xD), da je koristan u odbrani (da ne kažem dobar, koristan, jer ima želju i jer ume da dosadi protivniku) - jeste, da je degenko koga je opravdano pljuvati - jeste.

A kvazi-moralisti koji će da se smeju vicu o daunovcima, a simonu neće "jer je to simon jbg..." mi najblaže rečeno idu na kurac.