Prijava

Ne znam, al značio bi nam svakako da se razigra, pozicija centra nam je ionako deficitarna.

Slazem se dionisijo, volim te centre sto igraju glavom.

kvinsiju se duguje 65k, đenki 200k... šta ti da očekuješ od takvog kluba

Kako se svakodnevno razoblicava corava pacovcina lopovska iz Zeleznika, evo kako pada u vodu prica o tome da oni ustvari zaradjuju kad menjaju igrace.

promenis posle mesec dana pleja Makabija i Skorcijanitisa, jebote pa to ni Real ne bi mogao.

druže, partizan je isti, ako ne i gori po pitanju poslovanja. vas svako malo neko tuži i vi stalno dovodite nove strance po principu "ma ko ga jebe, platićemo ga kad budemo imali"

http://www.kolubarske.rs/sr/vesti/sport/5105/Mika-Po%C4%8Dek-novi-trener.htm

Ako ovo nije skandal i sramota, ne znam sta jeste. Ovi se vise i ne kriju, koja je to bahatost... ili su previse glupi kad ovako otvoreno mesaju sport i politiku ili imaju uveravanja da ce vladati i ispunjavati naloge zapada dok Srbije postoji. Nema treceg.

jebo mater ako coravi ne uzme i Partizan za godinu dve

au sta nam radi covek, nije mi dobro...

Rešiće Ćoki to sa Dženkinsom kao pre neku godinu s Petrom Popović kad mu ovaj tražio 150k duga a Ćoki mu reko dođi da igraš ove sezone i isplatiću ti 75k i ovaj dođe.

Čović spasao i Metalac. Svaka čast, jedino još on održava srpsku košarku na nekadašnjem nivou.

Legenda!

bombas
jebo mater ako coravi ne uzme i Partizan za godinu dve

Ахахаха! Човић решио да буде српски Дејвид Штерн! Нека се плаше УЛЕБ и Ђорди Бартомеу!

Viđu ga mali. Potpisao ugovor sa jevrejima dok je još bio naš ihrač, kaznili ga 65k a sad kaki nešto.
Verovatno mu Makabi neće dati ni cent od milionskog ugovora zbog povrede pa sad kuka.

B92: Zvezda Mileru: Nismo ti dužni, znaš da si kažnjen http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=27&nav_id=1181561

Ne znam da li neko sa dva grama mozga stvarno može da poveruje tek tako da se Dženkins vratio u Zvezdu, a da mu ona pri tom duguje 200 soma. I to sve napiše na Tviteru David Pik, a poznato je koliko je on u pravu.
Pri tom, ako je Samaradžijski svojevremno tužio Zvezdu zbog novca zašto neko misli da to ne bi uradio Amerikanac jer sve ide preko FIBA, a tamo Ćoki može samo da duva kurac jer je tamo Zoran Radović sa kojim je ovaj odavno u ratu i onda sve lepo u BAT i doviđenja prijatno. Pa nije to Srbija gde Nebojša može da radi šta mu dune.

lol, pa bili su mu dužni haha

Beni ja nešto sumnjam da bi on uopšte uzeo u razmatranje povratak u Zvezdu, a da mu je ona pri tom dužna lovu. Nadam se razumeš na šta ciljam. U principu, ako su i ostali nešto dužni to je regulisano u međuvremenu jer ne vidim logiku po kojoj bi Dženkins čekao godinu dana da se to reši.

Možda mu Ćoki promeni ime i vrati dug u reprogramu?

gonzo budimo realni, znajuci Covica mislis da bi cutao na sedmodnevne natpise o dugu prema Dzenkinsu... dug je mogao biti samo veci.

http://www.zurnal.rs/kosarka/zvezda/21457/covic-toliko-o-tome-da-smo-drzavni-projekat-dugujemo-katicu-simonovicu-i-dragicevicu

Evo primer od prethodne sezone kada je FIBA zabranila registraciju Zvezdi zbog dugovanja prema nekim igračima sve dok se ti dugovi ne izmire. Vest je iz jula znači tokom prelaznog roka.
Kako je moguće da ovog puta FIBA nije stavila zabranu ako su već postojala dugovanja. Zbog toga mi je priča malo naduvana.