Prijava

ко вам ово дира ћокија у куриру?

Naslovna u Kuriru 5k €

Bonbas platio xd

ја бих пре уложио онда паре у насловне о пребијању новинара анђуса. али његове паре, његова насловна.

Ja sam jednom razmisljao da porucim naslovnu da napisu da imam sidu, cisto da se osvetim bivsoj da se malo ukenja, ali reko aj necu da prizivam...

pseto, animal planet ne prodaje naslovne xd

Kad ističe Gazimudova samobanija?

17.3.2014. Dobrodosao pickousti!

"Стање јавног дуга Републике Србије на дан 17.03.2014. године износило је 2.353.677.336.959 динара, односно 20.298.808.872 евра."

Vidimo se za cetir dine.

ако се разумем у рачун, онда 17.3.2018.

Šta mislk da tad više neće biti Vučić na vlasti?

Ja mislim 16 meseci od derbija ne znam da li poslednjeg ili onog pre toga. Malkice mi žao što ga nema, al jbg on je nas napinjao da se kladimo nismo mi njega.

Poslije toga je ordinirao na sajtu meščini. Otišao je nakon opklade sa nas nekoliko. Ja sam ga amnestirao, tako da ne znam kad treba doći.

I meni se čini da je taj derbi bio daleko pre tih 5 meseci od kad je poslednji put ulogovan, je l to znači da NIJE ISPOŠTOVAO OPKLADU? Ajooj, sve se moglo očekivati ali takva podlost, ccc...

Da nije napinjao toliko boleo bi me kurac za opkladu nego je danima kenjao ajde pičke ako ste sigurni sviraće penal kladite se da neće pičkice ako smete i ostalo...

Uredno dolazi sa duplog.

Glupan je onaj ko poveruje ciganskoj reči, sam je kriv ko ga jebe

Hahaha ti okaci tiket ako ikakvu rec imas

Ostale traume od taurunuma jbg.

Pickice mala evo moze i opklada ovog tipa: okacim 3 tiketa koja sam sinoc odigrao a ti sve tikete od vremena pa do sada i ko je imao manju uplatu ne dolazi vise sa bilo kog naloga?

морао би да је сликао сваки тикет икада. али молим вас да се не играте са тим опкладама. сајт би изгубио једну величину у сваком случају. изгубисмо тако газимуда због глупости.

Alo bre pseto mejmune