Prijava

не, прославићу скромно у кругу породице

Nego, nešto sam sagledavao celu situaciju oko našeg kluba, i zaključio ovo, verovarno je previše subjektivno al ajde.

Naš veliki vođa, okoreli zvezdaš, nema šanse da propusti da Zvezda ne bude na F4 koje se organizuje u Bg-u.
5
E sad, obzirom da je vrhunski manipulator, cenim da je sve ovo velika farsa da pripremi Zvezdu a da ne izazove gnev kod navijača propale institucije.

-Mislim da se namerno kuka kako nemamo para, pa organizovao ovu "pomoć donacijama" klubu, da može posle da pravda odakle pare za neki skup tim.

-Gotovo je bilo nemoguće da Partizan igra bilo šta van krovne LŠ, imaju i neki ugovor, odjednom Paća je tamo. Obzirom da imaju krš tim i biće kanta za napucavanje, ovo je win-win situacija za velikog vođu!

-A prvenstveno mi je smešno što svi kukaju kako je veliki vođa ljut na Ćokija pa mu kao državni sponzori ne isplaćuju premije. Ha-ha-ha, realno, veliki vođa je toliki egomanijak i okoreli Zvezdaš, da ako bi mu se Ćoki zamerio, tucao bi kamen i vesnu sa filipom na golom otoku.

Elem, mislim, tj nadam se da je ovo velika farsa kojom žele da zamaskiraju šta zapravo rade, tj prave tim za F4 u Bg-u.

Eto, to je neka moja analiza, ono.

Uzdravlje ljudi!

Sjajna analiza Tilmo

Samo ako radonja bude puno rotirao pod košem jer smo slabi na četvorci.

Hvala Dio, znači mi.

Đe slabi na četvorci, ošo Mitar došo Bolden čoveče bre.

А ту је и увек неугодни Бориша. Лололо

Znači neće morati da rotira puno? Nema tu onda ništa od f4, davno je jedan stručnjak rekao da je za uspeh neophodno puno rotirati pod košem (nisam baš siguran ko)

Joj ja se ne secam ko to bese

Zajebavajte vi, zadnjih par košarkaških tema za velika takmičenja sam otvarao ja sa svojim analizama, i od tad nas prati sreća.

кошаркашки аналфабета

Lepo bi bilo kad bi Toolsona dobeli iz Zenita, treba nam neko ko moze da pogodi bilo kad bilo sta. Imamo te momente gde Simon sutira pre nego sto je primio loptu, ili ispaljuje fade away trojku sa 9 metara tek da bi sutnuo, a Toolson mi se cini kao pouzdan suter bar sto sam gledao ove sezone. Naravno, pod uslovom da ostane Jovic, jer je slican tip pleja kao i Markovic s kojim je ovaj imao odlicnu saradnju ove sezone. Spustio bih licno Bjelkana na cetvorku da unosi ispod kosa sve zivo (osim Brauna, njega tesko da bi uneo u kos) i imamo sirinu koju sa Mitrom nismo imali, a na centru neki brutalni crnjo, ali ne klasican p&r igrac jer to imamo sa Kuzmicem, nego igraca sa dobrom ledjnom tehnikom i koliko toliko suten sa poludistance(to je Cirbes radio u prvoj sezoni, ko se seca), dakle moze i on da se vrati, nemam nista protiv. Ako ostane Jovic(pod uslovm da je citav), Wolters je sasvim ok za drugog pleja, uklopio se solidno, i sa puni pripremama mislim da bi bio sasvim korektan. Bitno je da ostanu Laza, Djenka i Dangubic. Jer su kicma odbrane, a tesko je naci igrace koji ce tako da ginu u odbrani kao oni. Eto, to je neko moje vidjenje.

radonjicu citas li ovo

Реална анализа, тотално. Не знам рачуна ли се на Остина и колико би реално био од користи ако би га Дејо пустио кроз машину на припремама.

Što će bit sa Boldenom? Kapiram da će biti draftovan sad, a oće li da ide direktno za NBA ili ga planiraju kao stash pick? On bi baš bogovski lega.

колико траје милеру уговор с макабија?

Bjelicu na 4 kazes? Xd

Gde ce bolden odma u nba nemoj se zajebavamo

па болден остаје сигурно у евролиги једну годину, нису га џабе наши потписали

al je prelud dobrić

Срећна трипла круна свима који славе!