КК Црвена звезда

1. Неко би из Звездине уоправе требало да напише саопштење, али са озбиљним упозорењем навијачима да се не играју са нацистичким форама. Избацили би нас из европских такмичења минимум на 3 године, или би до краја сезоне све утакмице код куће играли без присуства публике, што би још било и добро, какве су све казне могуће.

2. напише саопштење

Славица отишла на одмор, морају да сачекају.

3. Ja bih bas voleo da znam koliko pojedinci imaju godina....

4. Какве везе то колико има година има са овом темом?

Славица отишла на одмор, морају да сачекају.

Пу! Баш сад нашла да оде.

5. Velike veze ima....

6. Дај, не говори у шифрама. Деца се мало препуцавају, ништа страшно.

Придаје се значај не много битним стварима као што је порука навијача Макабија и још се сад говори "шта би требало Делије да раде у знак освете".

Мени је ове године довољно што Звезда игра уопште у Евролиги и уопште се не отерећујем тиме да ли ћемо остварити неку победу, нити што нас Гробари прозивају.
    Неке дечије болести морамо да одболујемо, није то ништа неуобичајено, за то ће да нам служи ова сезона.

7. у Евролиги и уопште се не отерећујем тиме да ли ћемо остварити неку победу, нити што нас Гробари прозивају.
    Неке дечије болести морамо да одболујемо, није то ништа неуобичајено, за то ће да нам служи ова сезона.

znas nije to moranje da, kad udjes u evroligu posle duze vremena izgubis sve utakmice i sluzis za kos razliku. to je samo kod vas "ovo se ne vazi, proba, nema veze sledece godine cemo bolje" vi ste ekipa koja konstantno tvrdi da ste bolji od nas, pa izvolite pobedite nekog, prodjite grupu

8. Brate janpi, ajde mi daj molim te, posto kenjas kao foka, rezultate prve sezone Partizana u EL? Kada ste prvi put vi prosli grupu? Posle drugog kola vec je krenulo kenjanje... Uostalom, sta te boli kurac sta mi jebeno radimo, i od koga gubimo, kada je tvoj tim raskantao u istoj toj EL ekipu sa 30 razlike? Sta, dosao si ovde da likujes, ne kapiram? Ima jos pun kurac utakmica, i Zvezda sigurno nece zavrsiti sa krompirom u grupi, a opet kazem, kakav je ucinak bio Partizana u prvoj i prvim godinama ucestvovanja u EL? Prema tome meri prijatelju, a ne prema uspesima u poslednjih 5 sezona....

9. eo ga pametni. prvo smiri strasti, nista ruzno nisam napisao. elem pricate o prelezavanju decijih bolesti a 15 godina ste cekali na priliku da zaigrate u evro ligi? da li sebi mozete da dozvolite taj luksuz da se ponasate kao da vam je ovo uigravanje za nesto. za sta? sledecu sezonu? sa jedne strane imate to ubedjenje da ce od sad rezultati ici samo na bolje tipa, ove ulazak, sledece 16 pa f4 pa evroliga a sve to vam se zasniva na 2 matora centra, 3,4 crnca i 2 lika devedes peto koji retko ulaze u igru.

Prema tome meri prijatelju, a ne prema uspesima u poslednjih 5 sezona....

У сезони 1996/97 Партизан је предвођен новим тренером Мирославом Николићем, поново заузео место међу најјачим клубовима Европе. Појачан Дејаном Томашевићем, Дејаном Котуровићем, Драганом Луковским, Партизан се у осмину финала Евролиге, где је после велике борбе, са 2-1 у серији, елиминисан од каснијег првака Европе, Олимпијакоса. У домаћем првенству, Партизан је по трећи пут узастопно освојио титулу југословенског првака,

znaci NE MORA se prelezavati nista, imas iskusne igrace, imas tim pa izvoli bato igraj EL. uspelo je u vaterpolu ne vidim zasto ne bi moglo u kosarci.

10. Kompleksaš, alo, aj vidi šta je tvitovao Veseli ili tako nešto, mani se KK najuspešnijeg srpskog sportskog društva u istoriji.

11. znaci NE MORA se prelezavati nista, imas iskusne igrace, imas tim pa izvoli bato igraj EL. uspelo je u vaterpolu ne vidim zasto ne bi moglo u kosarci.

Може у ватерполу, али не и у кошарци. Да не упоређујемо са фудбалом, али врхунски кошаркаш за евролигашке оквире, кошта 5 пута скупље него врхуски ватерполиста у истом таквом такмичењу.

12. Господине Деки, нажалост, нисам успео да останем имун на ваш одговор.
    Заиста нисам упознат са вашим знањем енглеског језика, али очигледно је да није баш на задовољавајућем нивоу. Питање ''ху д фак ар ју?'' нема апсолутно никакве везе са питањем о мом навијачком опредељењу. Да сте мало чешће посећивали ову тему видели бисте да сам неретко (додуше у последње време ређе, јер ми обавезе тако налажу )коментарисао ситуацију у вољеном нам клубу, Црвеној Звезди.

Што се тиче неосноване тужбе да сам ''вукајлијашки комплексаш'' због поменуте реченице

нејкед
    Већ ти иде минус због рекламе.

одговорићу вам односом мојих гласова на овом сајту, чим стигне допис из управе о мом стању. Елем, као прво ни у једном тренутку у горепоменутој реченици нисам написао да ћу ЈА бити тај који ће цењеном нам аутору СиМ-у доделити минус на објављену дефиницију. Чак штавише, оценио сам је позитивно још пре вашег саопштења, што доказује и мој коментар на тој дефиницији.

13. јанпи, победили сте, честитам, иди, радуј се...А не, то си ипак радио у четвртак, кад је Звезда изгубила.

14. Ma niko se nije radovao kada ste izgubili u Tel Avivu jer je bilo očekivano da izgubite i imali st 5% šanse da pobedite, ako ste i toliko imali uopšte.
    Radovanja će tek biti kada vas Ritas naduva u Beogradu.

15. А стварно ми није никад било јасно, ви говорите за себе да сте најбољи навијачи у Европи, а јавно причате како више мрзите Звезду него што волите Партизан. Где је ту логика?

16. Nemoj tako dzoni sasari je bolji od ritasa a njih su dobili prošle sezone lolo

17. Gogspodine nejked, okupajte se, zabluda je da se imunitet povećava ako smrdite po forumu. Takođe evo vam jedan kiseli osmeh, kažu da taj vitamin ce isto pomaže. :)

18. Немам воде у бојлеру. Јебига, увек нађем неки изговор. Хвала вам што сте тако брижни :)

19. Nemoj tako dzoni sasari je bolji od ritasa a njih su dobili prošle sezone lolo

Ček sad, ako je Sasari bolji od Ritasa, a Ritas je pobedio PAO, to znači da je Sasari bolji od PAO-a, a pošto su oni tukli Sasari, a izgubili od Lokomotive, to znači da je Lokomotiva bolja od Sasarija, a da bi oni odvalili PAO, koji je dobio Laboral, a Laboral je dobio Makabi....leptejebo pa oni su najbolji na svetu. Posle Lokomotive dobro. I Makabija.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.