Prijava

Džoni, šašavče jedan!

Kaliniću da se zabrani da spušta loptu na parket, blam me hvata kad krene da dribla. Ovo je njegov poraz.

Ја се најежим кад видим Лазића како креће у продор. У одбрани си добар брате, кад је напад иди у ћошак и не мрдај одатле. Лакше би ми пао пораз од Галате 50 разлике. Ови су јебени инвалиди, срамота стварно ко је нас победио.

Tužan poraz, pogotovo što ovi slepci neće nijednu više da dobiju. Znači Zvezda mora sve da dobije kući ako hoće u top 16, ja iskreno ne verujem da je to moguće. Usrali su motku sa ovom tekmom.

Rano je za kalkulacije tek je drugo kolo.A grupa je takva da od pet ekipa svako može da pobedi svakoga.Ove će eventualno još jedna da usere da pobede što bi vama odgovaralo.

Meni više od Gdata ide na kurac jebeni Tonus na Ruskom. A jes' objasnio.

RUSKA AKADEMIJA NAUKA OLE

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=623#post_2983285

Добра прозивка. Онако школски. Нема детаљисања, једноставно, а опет одлично. Напредујеш. Још две-три овакве и мораћу да те ставим у пратњу.

Sreca pa nisam mogao da gledam.

Ove će eventualno još jedna da usere da pobede što bi vama odgovaralo.

JA kurac secem ako ovi dobiju jos nekoga u EL. Radnicki, ej Radnicki ih je dobio 2 oba puta. Jeste izmenjen sastav, ali sve Litvanci koji nisu ni za kurac pa se tamo vratili i Hakan Sukur jebeni. Nemojte se zajebavamo. Kalinic nas je U-SRA-O! Svi su bili losi generalno, i opet se vratili u tekmu, ali ne mozes kada pojedinci kao da loptu u zivotu sutnuli i uhvatili nisu. Bas smo se sjebali ovim porazom, ne verujem da ce Valensija da ima 0-3 posle 3 kola, tako da cemo puci tu, a onda ce nas i braca Grci jebati. Da smo dobili, druga prica bi bila, psiholoski, vratili se, itd. Jbg. Sto je najgore, Radonja po meni nije nimalo kriv, osim eventualno sto je drzao ove i kad im ne ide, ali kako covek da zna da imbecil ne moze polaganje da da? Bas sam ispizdeo, ali ajde, valjda ce biti bolje..

Напредујеш. Још две-три овакве и мораћу да те ставим у пратњу.

Svakodnevna vežba i mukotrpni treninzi moraju dovesti do poboljšanja. I Edgar Davids je za sebe uvek govorio da nije bio talentovan, već vredan.

Radonja po meni nije nimalo kriv, osim eventualno sto je drzao ove i kad im ne ide

I mozda je malo kriv, al samo mozda, onako mrvicu STO JE IGRAO JEBENU ZONU PROTIV TIMA KOME I CENTAR IMA DOZVOLU DA OPALI SA CENTRA U DRUGOJ SEKUNDI NAPADA.

Ovde je trebao da zrtvuje 2 igraca sa po 5 faulova, Lazic i jos neki pacijenat, recimo Jovic, al da im ne dozvoli jebeno da sastave 10 sekundi napada a ne da igra jebenu zonu gde em sto vi trcite ko volovi em primate frizidere .

Nego videh jedan dobar komentar nekog cigana " Eto napokon smo docekali da igramo ko Partizan" ahhahaha
I dalje mislim da prolazite, ujednacena grupa.. Gubice i OLY tekme a i Neptunas ce sigurno moci da dobije nekog kuci..

I pored toga smo stigli i imali ne jednu, ne dve, nego minimum 3 sanse da povedemo i prelomimo tekmu, Nije on kriv sto Kalinic masi kontru, sto pravi faul za 3 ponena, sto pravi bez potrebe faul u napadu kada imamo 3 na 1 kontru, sto jovic ne zna da sacuva loptu, sto Blazic gura loptu u aut i Lazic pravi korake. A samo jedna situacija od nabrojanih da se nije desila, mi bismo dobili.

Al je zato kriv sto su vam neptunasi otisli na 15 razlike jer ih je u prvom poluvremenu castio trojkama. Da nisu bili na 15 razlike u prvom, te greske koje si ti naveo bi samo sprecile da dobijete sa 10+, nego biste dobili sa 5,6,7 razlike. Moj utisak je taj. Mozda gresim.

cuti gm, ne otkrivaj im gde su gresili, kako mislis da ih dobijemo u derbiju kad za to dodje vreme??

Pa kako trenutno stoje stvari, radonja moze i trojicu da izbaci na parket u derbiju i opet bi nas dobili. Taman da vise ne mozemo da im kenjamo za ono 5 na 3 onomad

Ако стварно мислите да ће ова квазимодо екипа још некога да добије, ви сте прсли онда. Ем не постоји шанса да их онолико сере шут, ем немају остале екипе Радоњића који игра јебену зону цело прво полувреме против екипе са таквим процентом шута. Следећа утакмица против Валенсије је јако битна, таман да видимо да ли смо психички довољно сазрели да се повратимо после оваквог дебилног пораза. А и Валенсија ће бити у курцу ако им буде 0:3 скор већ на самом старту.