Prijava

Danas je loše Radonja vodio utakmicu al oprašta mu se jer je cijele sezone FENOMENALAN

Meni se cini da je ovo dobijeno onako uz kurac. Vidi se da smo kvalitetniji bar dva puta, ali sprdnja sala komika nikad ne zastareva. Gde pseto fali Jovic, si lud, meni milina da gledam Vilijamsa sto duze na terenu, da vidim koji pas ce da izmisli. Cak i Djenka skinuo neke njegove fore, pa bacio Nemcugi.

Sad sledi jebanje Radnickoga iz Litvanijeeeee

fali jovitj makar zbo faulova ako nista

a i ne volim djenku na ketzu

A STANI A TEJITJ NA PETITZI STO JE TZEPAO TO NISXTA???

Pa pazi, nije jos ni istrazeno. Ali ni tada nece biti nekih velikih kazni...

да овакав човек игра у партизану (пример само, у меги, у цибони, будућности) више бих гледао њих него звезду, ево 'леба ми. милина за гледати.

Pa dobro, gledaju i oni, dje je tu problem? :)

Istetoviracu ga na bulji, da baca wc solji asistencije govnetom. Bolestan sam.

https://www.facebook.com/KKCrvenazvezdaBG/photos/a.252138991470546.68138.252107308140381/891167977567641/?type=1&theater

Због велике туге и бола који нас је задесио, у част нашег настрадалог Марка неће бити организованог навијања на утакмици са Нептунасом у четвртак.

Почиње мало све ово да ми иде на курац, мислим на чињеницу да се гомила људи понаша као да им лик био добар другар. Што се тиче ове одлуке, могу да разумем, али бих више волео да је нису донели. Ваљда ће бити звиждања и буке кад лопта буде код Нептунасових играча.

Уместо у понедељак, вечити дерби између Црвене звезде и Партизана играће се у недељу, 30. новембра у термину од 19 часова.
Звездо, згази их све!

А ово за ненавијање ће бити тако и током првих 25 минута дербија, како Моззарт незванично сазнаје

Коментар са фб-а, острашћен, али потпуно на месту

O pozivu da se ne navija protiv Neptunasa....
Još jedna "izuzetna" ideja nalik onoj da se na prethodnoj utakmici u Areni u momentu kad se lomi rezultat navija za braću iz Pireja umesto za naš klub......treba odati počast nevinom momku, ali on nije išao u Istanbul da ćuti, nego da pocepa i grlo i dlanove i pomogne svojoj Zvezdi da stigne u TOP 16 i niko me ne može uveriti da gde god da jeste, da bi bio srećan gledajući punu Arenu kako tiho posmatra kako se muče igrači na terenu, pa makar to bilo i u njegovu čast.......da budemo načisto, polazim od sebe samog, verujte mi braćo cigani, i mrtav bi ispizdeo kad bi Zvezda u tišini igrala odlučujući meč na svom terenu........jasno je šta je namera onoga ko je došao na ideju da se na neki način ispoštuje tragedija koja nas je sve zadesila i to poštujem, ali mislim da ćutanje dok voljeni tim (za koji je i Marko dao život) igra najvažniji meč u poslednjih 20 godina, nije pravi način.........siguran sam da bi on sam da može bio među najglasnijima u Areni u četvrtak....NAPRED ZVEZDA!

.ajde da ispoštujemo Marka tako što ćemo našoj Zvezdi dati najveću podršku do sada......za sve nas u dvorani i za one koji bi voleli da su sa nama

jes vam dobar ovaj crnjo mamu vam jebem, stvarno divne asistencije baca

ali on nije išao u Istanbul da ćuti, nego da pocepa i grlo i dlanove i pomogne svojoj Zvezdi da stigne u TOP 16

Ali on tamo nije cepao grlo i dlanove, nego su ga baš surovo ubili. Pošto mu je ovo koliko vidim suština priče.

Pretpostavljam da je to lik sa imenom i prezimenom pisao ne grupa neka, pa se i busa malo, ovo ono ja, al dobro. U svakom slučaju ako su ćutali na proslavi šampionske titule posle šest godina, prvo poluvreme skoro celo, za čoveka koji je bio jedno najobičnije đubre (subjektivno mišljenje, o mrtvima naravno sve najbolje), onda neka ćute i za dečka koji, bar po crtama lica, nikako ne može biti diler/ubica/kriminalac uopšteno.

waseg malog pickavca bih Milt Palacio izjebo dubke u najboljim danima, doduse on je sad star i igra u dominikani

Pretpostavljam da je to lik sa imenom i prezimenom pisao ne grupa neka, pa se i busa malo, ovo ono ja, al dobro. U svakom slučaju ako su ćutali na proslavi šampionske titule posle šest godina, prvo poluvreme skoro celo, za čoveka koji je bio jedno najobičnije đubre (subjektivno mišljenje, o mrtvima naravno sve najbolje), onda neka ćute i za dečka koji, bar po crtama lica, nikako ne može biti diler/ubica/kriminalac

Da, neki skroz nebitan lik je napisao to.
Pa da, ako porediš četrespetominutno ćutanje za Dunjića mafijaša na proslavi jebene titule sa ovim dečkom onda bi za ovog trebalo da se ćuti do kraja sezone, al nije u tome stvar, stvar je u tome da li uopšte treba da se ćuti toliko. Treba odati poštovanje, ali ovo... Šta znam, nisam za to.

Tribina je ionako u poslednje vreme bljuv, tako da malo poštovanja za njega, ni malo ne bi štetilo. A cenim da Zvezda može da otrese ko iz pičke Neptunas, naročito jer su nam ćapili pobedu tamo, da bi toliko zavisili od publike.

Неко написа и да су му певали на сахрани. А на утакмици би да ћуте. Нису ми јасни.

Елем, мало статистичких занимљивости.

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović postao je prošlog petka tek četvrti igrač mlađi od 22 godine koji je u Evroligi ubacio 30 poena, piše ’Eurohoops.com’.

On je u nesrećnom porazu Zvezde u Istanbulu od Galatasaraja imao 30 poena (9-14), 4 skoka i 3 asistencije.

Prethodno su samo Zoran Planinić, Miloš Vujanić i Ersan Iljasova tako mladi uspeli da stigunu do brojke 30 u najjačem evropskom takmičenju.

Мада је питање колико је Иљасова имао година тад.

Realno i meni je sto se tice sutnje jebada. Nemam pojma, mnogo je bitna tekma, ali sto neko kaze, kad se nije navijalo na nekim utakmicama ranije, za ovu bar postoji normalan razlog da stvarno ne bude tako. Verujem da ce ljude da ponese ako krene u neizvesnu zavrsnicu, nece cutati, kao sto se i Olimpijakosu zvizdalo. Sve ovo vazi za gornji deo gde su navijaci, ostatak arene ce i zvizdati i tapsati i pevati ukoliko to bude bilo potrebno. Ali ce se prvenstveno sloziti sa ovim.