Prijava

Već trpim zvocanje lepše polovine, jer 02.01. idemo na večeru sa društvom...ipak mislim da neću(emo) krenuti pre 21h, ako ne bude produžetaka, hehehe

Zamisli oborimo rekord evrolige sa 6 produžetaka lololo

Lol, necu navijati ni za koga.. Gledacu kosarku, a ocekujem dobru tekmu.. Mada, Rudi Fernandez mi je svakako najodvratnija njuska u kosarci, tako da cu se radovati svakom kosu koji prime preko njega, i svakom njegovom promasaju.

Mislim da cete da izgubite jer ce real da vas urnise preko Burusisa i Nocionija trojkama, a posto je jedino resenje za to da vam Bobi igra minimalno, ne vidim kako samo Vilijams + jedan ili dvojica iz trija Blazic-Lazic-Mitrovic mogu da pobede Real.
E sad, mozda je Radonja mag spremio neko iznenadjenje, al osim ako ne uvedu rukometaske izmene pa bobi ne igra odbranu, mislim da cete jako tesko da pobedite.
Ipak , Real u katastrasnoj formi, i nikad divljackije nisu izgledali, tako da ako otvorite dobro tekmu, moze to da se iscupa

Mislim da Burusis ne šutira nešto specijalno trojke ove godine (ne znam statistiku, pričam po sećanju, da ne kažem osećaju). Noćioni je prošle godine bio MVP prve faze EL, a Luka ga je u obe naše tekme (pogotovo u prvoj koja je imala takmičarski značaj) stavio u džep. Valjda će tako biti i u petak ;-))))) Koliko god da mi imamo najbolje odbrambene igrače na spoljnim pozicijama, ipak mislim da nam baš odatle preti najveća opasnost, s tim da je Rudi podjednako opasan i u šutu, i u utrčavanjima iza leđa odbrane. Koliko god ga mrzeo zbog prljavštine, opak je igrač. Nadam se dobroj utakmici, interesantnoj za gledanje.
Gazi, zaboravio si Kalinu kao potencijalnog igrača odluke.

Nisam ga zaboravio. Jednostavno ga jos uvek ne vidim kao nekog ko moze da bude covek odluke.

Uz Wilijamsa i Bobija , jedino jos vidim Lazica, Blazica i Mitrovica kao konstante, ovi ostali nekad malo odskoce, pa ih 2,3 tekme nema.

Kalina naravno ima svoju ulogu, i mislim da je radi sasvim solidno, al ne ocekujem od njega da saspe Realu 20+ poena i resi tekmu. Daj boze da me demantuje..

A njihova spoljna linija Kerol, Rudi, Bradonja, Ljulj, Rivers... Uh, pa realno kome ovo ne bi bio problem? :)
Ljulj, Rudi i Bradonja mogu da ubace sami 45 poena svakome, a jos ako Kerola krenu trojke, Lagano mogu da predju stotku..

Po mom misljenju, vise sansi imate ako pustite da sidju dole pa da se gurate sa Burusisom, Ajonom,limitiranim Nocionijem i onim Mezrijem nego da skupljate dole a ostavljate ovoj cetvorici suteve sa poludistance i za 3..

I da, budete li igrali sa njima na kos vise, najebacete 15+ razlike.. Tako da Radonja, sad je pravi trenutak da ti odbrana donese pobedu, a ne protiv Solnoka, Metalca i ostale boranije gde si igrao odbranu ko da si u finalu NBA

Реал је јача екипа и од Олимпијакоса, ал' не видим што би било толико изненађење ако их добијете.... Контам, биће тесна утакмица, са УНИКС-ом су играли тесно у гостима, а од њих су изгубили код куће, Жалгирис су добили 2 поена разлике у гостима, Нижњи 3 итд.... И то је Нижњи управо играо на пуно кошева са њима, ако се добро сећам....
На крају крајева, нисте ли други били у овој прошлој групи и то управо узевши 4 победе над Шпанцима?

Jebaćemo špancoe!!!

Pocelo je fantaziranje o tome kako Real moze da se dobije, ne valja to

Uopšte nije bitno hoćemo li dobiti ili ne, plasman u TOP 16 je uspjeh, sve preko je senzacija. Igrači ako ne budu imali pritisak odigraće mnogo bolje, bitno ih je sa tribina podržati, bez obzira na rezultat. Ova ekipa je stara u prosjeku 22 ljeta, E!
Biće uživanje pratiti mečeve.

У Арени вам то није баш толико фантазирање.... Фазон су шансе 40% да ви добијете, 60% за Реал.... Не видим што толико омаловажавате један итекако квалитетан састав.... Не чине вам састав Петар и Бојан Поповић и Вук Радивојевић, већ пар српских репрезентативаца, један словеначки, један немачки и један одличан Амер у виду Вилијамса.... Ако ћете ићи са намером да губите утакмице кући, а дошли сте као други у вашој групи, онда је најбоље да ни не играте топ 16....

Бићемо први у групи са 13:1 скором. Једини пораз ћемо доживети од Албе у Арени. Запамтите овај пост пицхке.

Mislim da je vreme da zvezda dobije neku veliku ekipu i da Radonja posle utakmice počeše po bradici serhia rodrigeza malo i viče "gili gili".

Вига Дипер.. ко да ми с вукајлије играмо. :Д

Ako nam upali naša granitna odbrana meščini da će rejal dobiti 20 po ušima al videćemo koliko je ko popio preksinoć....

ЈЕСТЕ ЛИ СПРЕМНИ ЗА ЈЕБАЊЕ КРАЉА ДЕЏХКО ?

Kaко да добијемо вечерас кад нема Јебача да нариче како ћемо изгубити, а увијек се деси супротно?

NIJE MALA, NIJE MALA
JEBAĆE REALA...

POYDRAV MOZETE LI MI RETJI NA KOJEM KANALU CE BITI PRENOS?