Prijava

da bog da im rak kosti izjo

Што Теги нахвали Звезду управо, штипао сам се за образ да видим да не сањам...

Митке
Што Теги нахвали Звезду управо, штипао сам се за образ да видим да не сањам...

Nije hvalio Zvezdu, nego FMP :d

Па то је Радоња рекао, шта

"Pored nas, u grupi su još pet šampiona Evrope, a igrajući protiv njih i mi to želimo da postanemo.''

vidi stvarno, mada jesam samo očima preletio tekst.
i tata bi sine... mada, tata je već jednom bio prvak evrope :provokacija:

Čuj Evrope? Sveta!
http://www.sportske.net/text_images/201209/pancev196174020120907150650.jpg
Dobar je taj Radonjin stav, moraš da veruješ u sebe ako želiš da pobediš najbolje, a ovo je najboljih 16 evropskih ekipa.

Unikaha - real na areni 1, ovaj real je toliko ciganjska ekipa da je to bruka, dobro, nisu cigani sad kao uvek, nego su mnogo jaki pa su zato cigani, imam utisak da će nas mnogo jebati ciganin rudi i šiptarski cigan ljulj. Na centru nisu strašni, al' spoljna linija je zlo, naročito ako radonja bude branio šut za tri kako inače brani.

Moš se desi da dođu pijani od NG, ko na WC kad se Gasolu rodilo dete il ćerka.
Rudija će već neko da iznabada, ne brinem se. Kalina i onako živ nije ako na utakmici EL ne napravi 3+1 faul tako da bi se ja na njega kladio.
Laso može da krene da brlja, on je najveća šansa da Zvezda dobije.

Галата добила Жалгирис. Прејадни су литванци, ако играмо против њих као до сада, убићемо их 20 разлике и код куће и тамо. Имате на СК1 ПАО-Макаби.

Бога ми, густо у Грчкој, тек 4 разлике за Макаби. И Уникаха се лијепо држи против шугавог Реала.

Nije mi najjasnija teza o branjenju ili nebranjenju šuta za tri. Poznato je da odbrana od šuta ne postoji. Naravno, ne treba dozvoliti otvorene šuteve, "kao na treningu", ali ako na primer Kerol, ne daj Bože uđe u seriju, šutnuće svaki put preko ruke odbrambenog igrača bez problema.
Opredeljenje trenera može da bude da se "skuplja u reketu", kada protivnik ima dominantne centre (a to u ovom slučaju imamo mi, a ne oni), ali i tada dobrom koordinacijom u odbrani može da se "bira" kome će se ostaviti šut. Doduše Real je ekipa u kojoj je teško odabrati tog nepouzdanog šutera.

Dobijamo ovu, nemam nedoumica, ali ja sam ionako nepopravljivi optimista.

Неће они моћи издржати против нас ако будемо играли добру одбрану, синоћ се већ видјело колико су уморни, имају падове концентрације и примају поене у серијама. Контам да ће мало на њих утицати и пуна арена, тако да сам оптимиста, као и ти Доже. Пустити Бранчила, Јовића и Џенкинса да их откину у одбрани прву четвртину, да се изгубе, а у нападу шта направимо.

Koliko su se svi naložili da će da padne Real ne bi me čudilo da prodjemo kao reprezentacija protiv Amera.

"Cika Deda Mraze ja bih da jebem Burusisa straobalno"

Za koga ćeš ti navijati?
Ja tek od sredine prošle sezone (otprilike od "omaža"), u svim takmičenjima navijam protiv KK Partizan. Toliko mi se ogadio Vujošević (gadio mi se uvek, ali skupilo se pa sam počeo i uvek da navijam protiv KK Paće, dok sam protiv FK i ranije po pravilu navijao).

Za nas će navijati, zato što su španci veći cigani.