Da li je neko učlanjen u neku političku stranku,da li je neko simpatizer određene partije,ili ste možda neopredeljeni kao moja malenkost,pokretač teme...
Ne mora da znači naravno,ja sam kao neki umereni desničar(mada i to se nikad ne može tačno odrediti jer nismo uvek za neke političke ideje koje zastupa ta opcija).Mada sam ovde hteo da vidim ima li učlanjenih u neke partije,pa i političke poglede vukajlijaša koji su nečiji ili ničiji simpatizeri.
Šejn
Da li je neko učlanjen u neku političku stranku,da li je neko simpatizer određene partije,ili ste možda neopredeljeni kao moja malenkost,pokretač teme...
MentallyDisturbed
Nemam blage veze o tome, tako da, neopredeljen.
Srbin1389
Политичко опредељење не мора да значи подржавање неке странке
gamby
Znaš li kako glasi starogrčka reč za to? :)
Tulumbac
Duduk?
MentallyDisturbed
Prosvetli me.
Šejn
Ne mora da znači naravno,ja sam kao neki umereni desničar(mada i to se nikad ne može tačno odrediti jer nismo uvek za neke političke ideje koje zastupa ta opcija).Mada sam ovde hteo da vidim ima li učlanjenih u neke partije,pa i političke poglede vukajlijaša koji su nečiji ili ničiji simpatizeri.
Šejn
Grci su nazivali idiotima neopredeljene,čini mi se :)
MentallyDisturbed
Čini mi se da jesam onda. Jebiga, kontam politika je neophodan i važan deo svega, al' nikad se nisam udubljivao u temu.
Јогурт
Гласам за ЈУЛ и најепскије бркове Љуше Ристића. И срце је на левој страни!
gamby
Ja glasam za Borisa jer je on srpski Kluni.
Zmia
Једина реална опција је Марјан Ристичевић. То је доказано.
Јогурт
Кад би се Ратибор кандидовао гласао бих за њега, јер би и Могша тако урадио.
Šejn
Ja ću za Koštuna jer i on gotivi mačke :D
gamby
Ja bih glasao za Miloševića da je živ. Ali umro je, tako da je mrtav. Nije živ, ič.
Jezivi
Ne znam za koga bih glasao,ali znam za koga ne bih.
Tulumbac
Vi se posle ovoga i dalje premišljate?
Šejn
Mrka i Velja izvršili genocid nad jagnjićima za vreme ministrovanja
MentallyDisturbed
Mislim da je svima jasno za koga treba da se glasa. Samo ovu govnjivu zastavu iza zamenimo srBskom.
СМарко
Naša politika je jedno veliko govno... Mislim i na Srbiju i na CG