Prijava

A i kolima sam se iz Surčina juče po prvi put vratio neautoputem i frapirao se kad sam provalio da sam izbio kod Kineza za pet minuta vožnje, tripovao sam da je dosta dalji.

Ma, Miki, brate, sprdam se, nije ovo moja zvanična ocena Pančevaca, prođem triput godišnje tuda, si lud. Mada ovo danas ljudi koje sam video su baš kulturno i raspoloženo delovali. Verovatno zato što imaju 30+ godina i ne rade ništa.

Što se tiče brestovca fino je, ima ćale u ivanovu (blizu je brestovca) neku kao vikendicu pa ponekad kuliram tamo, mada sve ređe.

Pa surcin i nbg su se bukvalno spojili, ne zna se za jedan deo kome pripada. A i surcin i becmen se polako spajaju. Ja brt kad nema guzve do arene od kuce stignem za 11-12min

Shta je to sa ovim seljacima koji su 30-40 km od Bg, svi traze neke nacine da kazu da su iz Bg, kao da je to nesto pohvalno... secam se jednog iz vojske kaze iz BG ja pitam odakle on kaze Kaludjerica...reko nisi bas u centru.

A odakle si ti bombas? Jel neko elitno naselje tipa karaburme ili malog mokrog luga? Ili si uspeo u životu iznajmivši garsonjeru u suterenu negde na dorćolu tipa skenderbegova ulica?

Ne pokusavam da uvredim nikog sto si zivcan

Bombas < atomski mis
Maestro < atomski mis
Maestro = bombas

tavriju i ovaj jedan ima aleka. Fini su, skoro pa neuništivi

Lolcina jebena

E ja kažem za njih, tj. te primerke, obzirom da ih ganjaju puno, iznenađujuće su ispali dobri. Isto jedan vartburga onog malo novijeg dugo vozi, drži piljaru neku ovako, isto dovlači robu njim.

Aj nemoj vise, dovoljno nam se sere i od proslog posta xD

HARIS JASAVIC divlja po Podgorici...
Sta je sledece?

Haris Džinović? Ili neki drugi Haris.

Dzinovic je vozio golfa.

A sad vozi neko korejsko auto i razbija predrasude, o jebem ti kako cojek propade.

Ja jednom pišao pored puta kad zaustavljaju se kola i izlazi Batistuta iz Yuga da piša sa djecom

Ja jednom pišao pored puta kad zaustavljaju se kola i izlazi Goran Dragic iz Yuga da piša sa djecom i vuče onako makaronca sa sobom

i pišaju mi u usta :D